>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. Grand Prix Australii [14 - 16 marca 2025]

Status
Zamknięty.
T 1,2K

tomekel

Użytkownik
Do Edit 2 : Opisałem to w moim typie dlaczego on. Debiut w F1 , rozbity bolid podczas treningu , najmniej jazdy z całej stawki plus jak na moje dość duży kurs jak na takie zdarzenie, Stąd padło na niego. O tym , że to tor uliczny który nie jest przystosowany do jazdy po zmroku nie pomyślałem to fakt mój błąd.
Do Edit 3 : Po to jest forum aby każdy mógł przedstawić swój punkt widzenia. Może nasza wymiana opinii skusi innych , aby przedstawić swoje przemyślenia na wyścig. Oby były emocje zarówno jutro jak i przez cały sezon. Pozdrawiam

adik1992 647,6K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Opisałem to w moim typie dlaczego on. Debiut w F1
Bearman debiutował już w F1 zastępując w zeszłym sezonie Sainza w Ferrari, a później Magnussena w Haasie.

Max wygra @3,25 drugi, niewiele brakło
STS

Prognozy nie są optymistyczne i ciężko określić jak będzie wyglądało i czy w ogóle będzie jakieś ściganie. Pewne jest, że będzie mokro i wtedy do gry wchodzą umiejętności kierowcy. Max wielokrotnie pokazywał, że w trudnych warunkach potrafi radzić sobie bardzo dobrze. Jakoś Lando mnie nie przekonuje, pół sezonu jeździł najlepszym bolidem w zeszłym roku i nie potrafił tego wykorzystać. Stawka rekreacyjna, bardziej pod lepsze oglądanie wyścigu.

Ostatnia edycja:
krol-julian 28,8K

krol-julian

Użytkownik
Norris win 2.50 betclic

Przewaga tempa wyścigowego na tym etapie jest duża po stronie McLarena. Czas aby Norris pokazał, że ma głowę i jest gotowy. Dochodzi aspekt loterii przy deszczu ale warto spróbować.

Ps. Oba typy na plus

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3480
W 294

wiciu02

Użytkownik
Oba bolidy Racing Bulls ukończą wyścig: NIE @3.25
Skoro będzie deszcz to muszą być i jego ''ofiary'' - tempo RB nadzwyczajnie dobre jeśli chodzi o FP1 i FP2 co w przypadku zapowiadanej na niedziele pogody może ich zgubić. W szczególności Hadjara, któremu dużo do nerwów i niepotrzebnego stresu nie trzeba. A jeśli nie Hadjar to mamy jeszcze Yukiego który nie raz lądował już poza torami w F1.

kursy STS.
Sorry , że się wtrącę .Mi STS zrobił zwrot za ten zakład.Twierdzą , że jeden z zawodników nie wystartował , a wtedy tak powinno się to rozliczać .

mkl 191,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
Sorry , że się wtrącę .Mi STS zrobił zwrot za ten zakład.Twierdzą , że jeden z zawodników nie wystartował , a wtedy tak powinno się to rozliczać .
Mają rację. Skoro nie wystartował (nie dojechał na start :D) to jest zwrot zdecydowanie w takich przypadkach zawsze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom