>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

1/8 finału Ligi Mistrzów + Rewanże [4.03.2025 - 12.03.2025]

chamberlain 694,7K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Arsenal - PSV
PSV @ 7.25 STS
PSV Handicap +1.0 bramek @ 2.24 Fortuna

Nie ma co się oszukiwać, że Arsenal ma już zapewniony awans, zaliczka 6 bramek to niewątpliwie tak duża zaliczka, że nawet grając od początku w osłabieniu i tak raczej by awansowali. Jestem ciekawy jakim składem wyjdzie dzisiaj Arsenal, w Premier League terminarz napięty, dopieto co grali z United, z którymi zremisowali, a za 4 dni czeka ich mecz z Chelsea, a trzeba trochę skupić się na lidze, bo w ostatnich 3 meczach ligowych udało im się zdobyć tylko 2 punkty, na 9 możliwych co jest bardzo słabym wynikiem. Mamy więc dzisiaj okazję dla PSV, które może chcieć godnie pożegnać się z Ligą Mistrzów, a przede wszystkim choć częściowo zmyć z siebie tą wysoką porażkę z pierwszego meczu. Typ na handicap według mnie wygląda bardzo interesująco, ale i próbuję czystego zwycięstwa, na którym niewątpliwie o wiele bardziej będzie zależeć dzisiaj gościom.

chamberlain 694,7K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Atletico Madryt - Real Madryt
Over 6.5 kartek @ 3.50
Real Madryt po dogrywce @ 19.00
Real Madryt po rzutach karnych @ 20.00
STS

Pachnie mi w tym meczu dogrywką, lub nawet rzutami karnymi, jeśli do niej dojdzie, myślę, że Real mimo wszystko awansuje dalej, stąd ode mnie ich awans, ale po dogrywce lub rzutach karnych, szukałem czy znajdę gdzieś typ, że w meczu będzie po prostu dogrywka, ale nie znalazłem, rzucił mi się na oczy jedynie typ, że w meczu będą rzuty karne. Obie drużyny toczą naprawdę wyrównane boje, Realowi nie gra się dobrze na stadionie Atletico, w tym sezonie oglądaliśmy już dwa remisy po 1:1 w ich meczach bezpośrednich, oraz ten wygrany pierwszy pojedynek przez Real różnicą tylko 1 bramki. Ta zaliczka nie jest zbyt duża, Atletico stać, aby odrobić tą stratę i doprowadzić chociaż do dogrywki. Gram tu również over kartek, w pierwszym meczu oglądaliśmy ich bardzo mało, bo tylko 1, jednak to derby Madrytu, mecz decydujący o awansie do ćwierćfinału, oraz sędziuje Marciniak, który nie daje w tym sezonie tak dużo kartek, w Lidze Mistrzów pokazał najwięcej 5 żółtek, ale i 2 czerwone kartki, tu może mieć okazje do wyciągania kartek i aż żal nie spróbować overu, ja wybrałem najwyższą linię.

L 2,4M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Atletico Madryt - Real Madryt, 1X @1.47 Superbet

Rewanżowe spotkanie Derbów Madrytu. W pierwszym meczu Real zgodnie z oczekiwaniami wygrał, ale jednocześnie dał Atleti ogromną nadzieję w rewanżu, bo zaliczka jest tylko jednobramkowa i można było mieć wrażenie, że Simeone jest wręcz zadowolony z takiego rezultatu - szczególnie, że Real mógł śmiało wygrać większa różnicą goli. Nastawiam się, że bedzie to zgoła inny mecz i Atletico z pewnością poczuje krew u siebie, gdzie będzie nie tylko kocioł na trybunach, ale też walka o każdy metr na boisku. O ile Real w LM radzi sobie dużo lepiej niż gdziekolwiek indziej, tak Atletico pokazało w tym sezonie, że potrafi grać z wielkimi i myślę, że ma szanse nawet awansować w tej parze. Do tego niezbędne jest zwycięstwo, ale mi do szczęścia brakuje tylko minimum remisu, ktory jest bardzo prawdopodobnym rezultatem.

magnum89 164,9K

magnum89

Znawca - Serie A
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Atletico Madryt - Real Madryt
Typ Betbuilder: Każda drużyna poniżej 3,5 gola i powyżej 2,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.46
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Szykuje nam się dzisiaj fajne meczycho na Estadio Metropolitano. Postanowiłem zagrać bezpieczny typ z racji tego, że w tym spotkaniu może się wydarzyć dosłownie wszystko i nie mam pojęcia kto wyjdzie zwycięski z tego boju. Atletico Madryt w ostatnich dziesięciu rozegranych spotkaniach trzy razy zdobywało powyżej trzech goli w meczu, ale nie chce mi się wierzyć, że w tak ważnym meczu któryś z zespołów da sobie wbić aż cztery gole. Co do rzutów rożnych, to gospodarze tylko dwa razy w ostatnich dziesięciu spotkaniach nie zdołali pokryć tej linii, ale dzisiaj muszą gonić wynik i trzy spokojnie powinni nabić. Real Madryt o dziwo w ostatnich dziesięciu spotkaniach ani razu nie zdobył więcej niż trzech goli i tylko dwa razy nie wykonywał minimum trzech rzutów rożnych. Według mnie typ jest bardzo prawdopodobny i do dubelka ja go zagram.

zibi16 1,7M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Atletico Madryt - Real Madryt

W pierwszym meczu Real Madryt u siebie pokonał Atletico 2:1. Dziś to Atletico musi odrobić stratę jednego gola a to jest bardzo dobra informacja dla Realu gdyż Oni uwielbiają grać z kontry. Mają piekielnie szybkich zawodników Vini, Mbappe czy Rodrygo, którzy będą mieli dziś myślę, że kilka okazji właśnie na szybkie kontry.
Atletico na pewno nie zagra tak jak w pierwszym meczu gdzie Real ich zdominował w I połowie, Atletico oddało 1 groźny strzał i piękny gol Alvareza.
Obie ekipy w dobrej formie, myślę, że nie powinno zabraknąć goli. Real nadal problemy w obronie ale jest już lepiej. Wraca powoli Alaba, który jeszcze nadal do swojej optymalnej formy ma bardzo daleko. W dalszym ciągu brakuje Militao, Carvajala czy Ceballosa.
Dziś w lini pomocy powinien zagrać Diaz ale jeżeli On zagra to będzie to bardzo ofensywny skład więc zobaczymy jak Ancelotti to poukłada.
Myślę, że Real nie przegra tego meczu, oni bardzo rzadko tracą przewagę z pierwszego spotkania.

Real lub remis + obie strzelą 2,3 Fortuna

maarcin14 1,5M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Atletico Madryt - Real Madryt
Typ: X2 & Real strzeli powyżej 0,5 gola
Kurs: 1.54
Bukmacher: Betclic

Witam, dziś kolejne rewanżowe mecze w 1/8 finału Ligi Mistrzów, w tym Derby Madrytu, które rozpoczną się o 21. W tym spotkaniu typuję wygraną Realu Madryt lub remis oraz że Real strzeli co najmniej jednego gola po kursie 1.54 w Betclic. W pierwszym meczu Real wygrał 2:1, więc sprawa awansu jest otwarta. Jak wszyscy wiemy, Real Madryt to turniejowa drużyna, która potrafi się wznieść na wyżyny swoich możliwości w kluczowych momentach meczu. Atletico miało w tym sezonie okres gry wygrywali mecz za meczem, ale ostatnio złapali lekką zadyszkę, ostatnie 7 meczów licząc wszystkie rozgrywki to tylko 2 wygrane, 3 remisy i 2 porażki. Oprócz wspomnianej porażki z Realem w pierwszym meczu Atletico przegrało w ostatnim meczu ligowym z Getafe na wyjeździe 1:2, i wystąpiło w nim w mocnym składzie. Myślę, że będzie to bardzo ciekawe spotkanie, obie drużyny znają się bardzo dobrze, moim zdaniem Real tego nie przegra i strzeli powyżej 0,5 gola.

Do góry Bottom