Dobry typ. Zagrałem... Dodam jeszcze, że w poprzednich meczach to wyglądało tak: Dortmund miał 5, Ajax miał 5 . Więc Ajax już wtedy pokrył, a Borussia o 2 mniej... Dzisiaj wiadomo oba zespoły będą gonić wynik... Od 17 do 18 w Fortunie gra bez podatku, trzeba tylko mieć jakiekolwiek AKO na 3 bety. Ja dołożyłem jeszcze over 0,5 goli jutro w Paryżu...Witam. Osobiście nie jestem typem, który gra co popadnie byle zagrać coś każdego dnia i jak widzę takie osoby grające szesnaście dyscyplin i osiem klas rozgrywkowych to ręcę opadają, ale w końcu bukamcher też na kimś musi zarobić. Jeśli widzę coś godnego uwago to inwestuje w to większą sumę, gdy mam sporo wątpliwości po prostu odpuszczam. To tak parę słów tylko jako, że jestem tutaj nowy. Na dziś (moim zdaniem) bardzo mocny dubelek i bardzo parwdopodobny.
Over 4.5 celnych strzałów Ajaxu
Over 6.5 celnych strzałów Borussi
@ 3.06 fortuna
Nie mam w zwyczaju rozpisywania się na dany temat tema, ponieważ najwyczajniej w świecie mi się nie chce, taki ze mnie leń. Porozmawiać co innego, ale co z tego że ktoś spisze się na pół strony jak typ koniec z końców jest na minus, nie o to w tym chodzi.
Wiemy doskonale jak wygląda sytuacja obu ekip. Dortmund musi ruszyć od początku bo do stracenia nie mają nic a coś w stylu 0:0 do przerpy odiberze jakiekolwiek szanse. Na pewno zobaczymy Borussię proawdzącą grę, ale nie na zasadzie żmudnych bezsensownych podań na 30 metrze. Wraca Reus, na pewno będzie chciał to pociągnąć z przodu sporo prób z okolicy 20tego zobaczymy. W Angli, gdzie zbytnio nie mieli nic do powiedzenia oddali sześć celnych. Nie zdziwie się jeśli dziś pokryją tą linie do przerwy.
Jeśli chodzi o Ajax to widzę podobnie. Nie mają zbytnio nic do stracenia, dwie bramki na Bernabeu to wydaje się dużo, nawet mimo nie zbyt dobrej dyspozycji królewskich.
Każdy kto oglądał pierwsze sptoaknie nie zaprzeczy temu, że Real nie zasługiwał na zwycięstwo a nawet jeśli na te dwie bramki to Ajax na pięć. W Holandi na pewno wierzą w awans po tym co zobaczyli w Amsterdamie i szybka bramka może nam z tego spotkania jak wielu mmówi, które jest formalnością, zrobić piękne widowisko. Będą próbować na wszelkie sposoby a zaledwie pięć celnych strzałów to jest nic.
Strzały w słupek i poprzeczkę to strzały niecelneDobry typ. Zagrałem... Dodam jeszcze, że w poprzednich meczach to wyglądało tak: Dortmund miał 5, Ajax miał 5 . Więc Ajax już wtedy pokrył, a Borussia o 2 mniej... Dzisiaj wiadomo oba zespoły będą gonić wynik... Od 17 do 18 w Fortunie gra bez podatku, trzeba tylko mieć jakiekolwiek AKO na 3 bety. Ja dołożyłem jeszcze over 0,5 goli jutro w Paryżu...
Pytanie techniczne: Fortuna podaje strzały w światło bramki, czy np. słupek lub poprzeczka też się do tego zaliczają ? Rozumiem, że to innymi słowy mówiąc strzały celne...
Staty sędziego nie powalająNie uważacie, że over3,5 ZK po 1.68(fortuna) to całkiem dobra propozycja? Rewanż gonienie wyniku, doping kibiców i 0 odpuszczania 4 kartoniki powinny paść
rzeczywiście dziwne, na unibecie taki sam typ jest po @1.95Strzał w poprzeczkę/słupek/spojenie jest strzałem niecelnym.
Ej ej nie rozumiem czegoś. Na Totalbecie suma celnych strzałów Ajaxu linia +4,5 po kursie @1,90 a Borussi linia +6,5 celnego strzału kurs @3,20.
O co chodzi tutaj że aż takie rozbieżności są ? W obu przypadkach chodzi o celne strzały a kursy takie różne ?
1.8 na fortunie na Dortmund a 3.2 na Totalbecie niezła rozbierzność a taki kurs w singlu zacny.Strzał w poprzeczkę/słupek/spojenie jest strzałem niecelnym.
Ej ej nie rozumiem czegoś. Na Totalbecie suma celnych strzałów Ajaxu linia +4,5 po kursie @1,90 a Borussi linia +6,5 celnego strzału kurs @3,20.
O co chodzi tutaj że aż takie rozbieżności są ? W obu przypadkach chodzi o celne strzały a kursy takie różne ?
Brak Undera może i jest bolesny. Jednak ten zawodnik już od kilku dobrych tygodni nie gra.Roma dużo traci na wyjazdach i często potrafi psuć ważne mecze, zwłaszcza iż nie zagra Under i wiadomo co z Manolasem i Zaniolo