Barcelona - PSG
obie strzelą gola @ 1.51
PSG @ 3.90
PSG strzeli powyżej 1.5 gola @ 2.53
Mingueza otrzyma kartkę @ 4.00
Fortuna / STS
Trochę jestem zdziwiony, że buki stawiają tutaj Barcelonę w roli wielkiem faworyta. Kieruje się w stronę goli jak i zwycięstwa PSG.
Gospodarze wygrali przekonująco ostatni mecz ligowy z Alaves 5:1.Mimo wszystko, Barcelona dalej traci gole. Koeman chyba sam nie ma pomysłu co tutaj zrobić żeby było dobrze, ale jak ma być dobrze skoro co mecz widzimy to nową dwójkę stoperów, czy też bocznych obrońców. Dzisiaj linia defensywna Barcelony ma się opierać na Dest-Mingueza-Lenglet-Alba. Sorry, ale ja tego nie widzę, a jak jeszcze czytam, że od pierwszych minut może zagrać Pique to jest to dla mnie samobójstwo.
Liga Mistrzów to całkiem inne rozgrywki. PSG ma w nich doświadczenie i choć nigdy nie zdobyło Camp Nou to każda passa się musi skończyć.
Barcelona jeśli chodzi o linię ataku to w dzisiejszym spotkaniu wygląda lepiej. Trzeba dodać, że Griezmann dalej marnuje co popadnie. Dembele dalej próbuje, a cała gra dalej się będzie opierać na Messim, który dzisiaj może zostać odizolowany. Barcelona moim zdaniem strzeli gola, choć z Sevillą też miała strzelić i to się nie udało...
PSG bez Neymara i Di Maria. Są to z pewnością mega osłabienia dla drużyny, ale grając przeciwko tak średniej Barcelonie, która w obronie popełnia katastrofalne błędy, dziś PSG ma szansę, a nawet musi spróbować wygrać. Przecież goście dalej w składzie mają kluczowych graczy, którzy potrafią rozstrzygnąć losy meczu. Z pewnością cała uwaga skupi się na Mbappe, ale Barcelona nie może zapominać o innych graczach.
PSG moim zdaniem to bierze. PSG ma tutaj rachunki do wyrównania. PSG wyrzuca Barcelonę z Ligi Mistrzów.
Jak będzie naprawdę?, przekonamy się już o 21.
Barcelona: Ter Stegen - Dest, Piqué/Mingueza, Lenglet, Jordi Alba - Busquets, De Jong, Pedri - Dembélé, Griezmann, Messi.
PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa - Paredes, Verratti, Gueye - Sarabia, Mbappe, Icardi.