galaktyczny
Użytkownik
Co za brednie. Takim filmikiem się skompromitowałeś. Faule na Ramosie były na kartkę. W obu sytuacjach był kontakt ręki RvP z twarzą Ramosa, w drugiej już nie pamiętam kto chyba Valencia z łokciem. Faule nie brutalne ale faule pomijając to, że Ramos większy bół dołożył od siebie. Piszesz, że na zwolnionym tempie widać, że to Ramos zagrywał piłkę przy pierwszej bramce na Bernabeu, ale dlaczego nie pokazałeś tej powtórki na zwolnionym tempie gdzie to widać. Domaganie się karnego za zagranie ręką Ramosa to śmiech na sali. Ręka przy ciele, naturalnie ułożona, bez ruchu w kierunki piłki. Za takie coś nigdy nie ma karnego. Szkoda, że nie dałeś jeszcze tej "symulk" Di Mari z pierwszego meczu, albo wyglądało zbyt na karny jak w sytuacji Varane piszesz, że odepchnął go ręką, a tego samego nie widzisz z akcją Di Marii. A kontrowersje prawidłowe to straszny lol. zestawienie sytuacji RvP i Ronaldo to przepaść. Z RvP mógł być bo było na pograniczu i z tej twojej stop klatki nic nie wynika. A to, że Ronaldo nie był na spalonym to oczywiste. Nigdy nie słyszałem, żeby ktoś mówił, że był.Widzę, że niektórym można napisać, że mleko jest białe, a oni i tak się będą wykłócać, że jest ono czarne, więc trzeba im to mleko podstawić pod twarz, aby dostrzegli jego kolor.
http://w673.wrzuta.pl/film/6pYDxDp79Qe/mu_-_real_kontrowersje_sedziowskie
Filmik podsumowuje wszystkie kontrowersje, domyślam się, że inni i tak będą chcieli oszukać rzeczywistość, ale na to już nic nie poradzę. Wszystkie media w Polsce, czy Hiszpanii piszą, że Real wygrał dzięki niesłusznej czerwonej kartce. Trener Realu przyznaje, że czerwona kartka była błędem sędziego, że United byli lepsi oraz, że 11 vs 11 by Real tego nie wygrał. Ale kibice Realu to specyficzny rodzaj ludzi. W sumie nie ma się czemu dziwić bo gdyby mój klub nie osiągnął w Europie nic od 10 lat też bym był sfrustrowany i nie potrafiłbym przyznać, że mój klub awansował głównie dzięki błędnym decyzjom sędziów. Szkoda, że sędziowie zepsuli tak piękny dwumecz. Bo oba kluby prezentują obecnie chyba najlepszy futbol na świecie i fajnie byłoby dowiedzieć się który jest tak na prawdę lepszy w uczciwej rywalizacji. Ale niestety tego już się nigdy nie dowiemy, co by było gdyby nie ta czerwona kartka.
Dla mnie EOT, bo widzę, że brniesz w ślep zaułek z którego wyjścia nie ma. Niech ktoś kto nie jest kibicem Realu, nawet zapytaj rozgarniętego kibica Barcelony, a 90% Twojego filmiku wyśmieje.