>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/8 finału Ligi Europy (09.03.2017) - czwartek

Status
Zamknięty.
sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP

Kursy od Betsson:

Kolejna faza Ligi Europy już bez mistrza Polski, ale emocji nie powinno zabraknąć. Ajax, po wyeliminowaniu Legii zmierzy się z Kopenhagą. Los był dla nich łaskawy ale czy poradzą sobie z ekipą duńską? Ciekawy mecz szykuje się w Lyonie, gdzie ekipa Maćka Rybusa podejmie Romę Wojtka Szczęsnego. Zapowiada się widowisko ze sporą ilością goli. W Niemczech mamy pojedynek Schalke z Borussią Moenchengladbach, z kolei w Belgi rywalizację Gent z Genk. Kto wyjdzie zwycięsko z pierwszych spotkań? Jaki wynik padnie w Pireusie? Tamtejszy Olympiakos zmierzy się z Besiktasem. Pojedynek grecko-turecki ma wiele podtekstów.
Jakie są Wasze propozycję na mecze 1/8 finału? Macie już swoich faworytów?

Zachęcam do wyrażania opinii, analizowania i komentowania.

jendru 156

jendru

Użytkownik
SCHALKE - BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH
TYP 2
KURS 3.5
TIPICO wynik 1-1⛔

Witam mimo ze do meczu pozostalo kilka dni to juz postaram sie o podanie mojego pierwszego typu w Europa lig : wlasnie te dwie druzyny spotkaly sie wczoraj w meczu bundesligi wynik 4-2 dla Gladbach .moge smialo stwierdzic ze trener diter Hecking calkowicie odmienil oblicze Gladbach i od meczu w pucharach z florentina druzyna uwierzyla w swoje mozliwiscii widac ostatnio efekty w postaci z 0-2 z flora wyciagli 4-2 dalej z Ingo 2-0 z HAMBURGIEM 2-1i ostaTnio z SCHALKE 4-2i bylo naprawde widac co do tego zespolu znaczy RAFFAEL mozg druzyny przeglad sytuacji dokladne podania ,potrafi zrobic roznice na boisku kiedy wrocil po kontuzji widac efekty a w ostanim meczu z slaba defensywa Schalke robili co chcieli .(HOVEDES;BADSTUBER;I NASTACIC ; kompletnie byli rozmontowani maja kilka dni na odudowe psychiczna po tym meczu ,moze tym razem nie bedzie juz tak latwo ze wzgledu ze graja na schalke ale mysle ze komples slabego jak kiedys Gladbach gralo na wyjazdach to juz odlegla historia ,mysle ze kurs zacznie spadac wiec warto juz go pobrac i gram 2 na Gladbach .NA temat innych meczy sie nie wypowiadam poniewaz nie posiadam wystarczajacej wiedzy odnosnie tych innych druzyn ,pozdro jendru

seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Jestem kibicem ManUtd od wielu, wielu lat ale staram się zawsze patrzeć realnie na szanse &quot;mojego&quot; klubu. Generalnie, omijam mecze United właśnie ze względu na to, że jestem ich oddanym fanem ale czasem coś tam puszczę;) Do rzeczy - nie jestem pewien wygranej United. Czytałem przed chwilą artykuł dotyczący stanu boiska w Rostowie, do którego dołączono komentarz Mourinho oraz wideo z treningu Diabłów. Nie wygląda to dobrze... Ponadto, kluby wschodnioeuropejskie potrafią stworzyć z własnego stadionu niejako twierdzę wręcz niemożliwą do zdobycia dla klubów z zachodniej Europy. Tak też może być i teraz.
Jeśli United wygrają, ucieszy się serce. Jeśli Rostov nie przegra, ucieszy się portfel ????
Rostov - 1X - @2.05 (bet365)✅
EDIT:
* Na korzyść gospodarzy: United nigdy nie wyeliminowali rosyjskiego klubu w fazie pucharowej europejskich rozgrywek.
* Na korzyść gości: w Rostovie nie zagra podstawowy bramkarz gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +41
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna LE
Godz: 19:00
Spotkanie Apoel-Anderlecht
Typ: BTS
Kurs 1.91
Buk Bet 365
Analiza: W dniu jutrzejszym zobaczymy kolejne spotkania w ramach piłkarskiej ligi Europejskiej w którym ekipa Apoelu Nikozja na swoim stadionie podejmowała będzie Anderlecht Bruksela. Gospodarze w poprzedniej rundzie tych rozgrywek wyeliminowali niespodziewanie z gry druzynę Athleticu Bilbao, goście natomiast okazali się zespołem mocniejszym od zespołu Zenitu Sankt Petersburg, widać iż w obu zespołach jest chęć gry w dalszych rundach tych rozgrywek i żadna tutaj nie odpuści jak chociażby Tottenham w poprzedniej rundzie. moim zdaniem w tym spotkaniu niezwykle cięzko będzie wytypować faworyta do zwycięstwa ,ale to gospodarze dzięki dobrze rozgrywanym spotkaniom na swoim stadionie sa moim delikatnym faworytem do wygranej , Apoel na swoim boisku nie przegrał od 19 spotkań czyli od sierpnia roku poprzedniego , Anderlecht natomiast ma spore problemy z grą na wyjazdach, ja myślę że jakieś bramki tutaj zobaczymy i stawiam na wygraną gospodarzy lub remis oraz na przedział bramek 2-3 bowiem Apoel gra na swoim stadionie underowo,ale Anderlecht na wyjazdach potrafi sobie postrzelać bramki, tak więc myślę że jest to dobre spotkanie do zagrania.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Do rzeczy - nie jestem pewien wygranej United. Czytałem przed chwilą artykuł dotyczący stanu boiska w Rostowie, do którego dołączono komentarz Mourinho oraz wideo z treningu Diabłów. Nie wygląda to dobrze... Ponadto, kluby wschodnioeuropejskie potrafią stworzyć z własnego stadionu niejako twierdzę wręcz niemożliwą do zdobycia dla klubów z zachodniej Europy. Tak też może być i teraz.
Gorszego boiska jakie było w meczu z Zoryą Ługańsk w grudniu raczej nie będzie...

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Jestem kibicem ManUtd od wielu, wielu lat ale staram się zawsze patrzeć realnie na szanse &quot;mojego&quot; klubu. Generalnie, omijam mecze United właśnie ze względu na to, że jestem ich oddanym fanem ale… czasem coś tam puszczę;) Do rzeczy - nie jestem pewien wygranej United. Czytałem przed chwilą artykuł dotyczący stanu boiska w Rostowie, do którego dołączono komentarz Mourinho oraz wideo z treningu Diabłów. Nie wygląda to dobrze... Ponadto, kluby wschodnioeuropejskie potrafią stworzyć z własnego stadionu niejako twierdzę wręcz niemożliwą do zdobycia dla klubów z zachodniej Europy. Tak też może być i teraz.
Jeśli United wygrają, ucieszy się serce. Jeśli Rostov nie przegra, ucieszy się portfel ????
Rostov - 1X - @2.05 (bet365)
Warto też wziąć pod uwagę nadchodzący mecz Czerwonych Diabłów w Pucharze Anglii z Chelsea. Mourinho może dać odpocząć paru zawodnikom by byli gotowi na poniedziałek. Rostov u siebie jest zespołem ciężkim do pokonania. Pokazują to chociażby mecze w lidze gdzie siedem zwycięstw i tylko dwa remisy na własnym obiekcie. Choć w Rosji liga dopiero ruszyła po przerwie to Rostov zaczął z wysokiego C wygrywając 0-6 z Tomskiem. Typ który podałeś jest jak najbardziej do rozważenia.

Otrzymane punkty reputacji: +7
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
19:00 Rostov - Manchester United
Typ: 1X
Kurs: 2.02
buk: Betsson
Wynik: 1:1 ✅

Jak najbardziej podzielam Typ grania na Rostov. Gospodarze na swoim stadionie w europejskich pucharach przegrali w tym sezonie tylko jedno spotkanie: pokonało ich 1:0 Atletico Madryt, w pozostałych spotkaniach FK trzy razy wygrywało i zanotowało tyle samo remisów. Na dodatek w poprzedniej rundzie Rostov gładko wyeliminował Spartę. Teraz czas na sprawienie niespodzianki u siebie z United. Goście w ostatnim spotkaniu ligowym strasznie męczyli się żeby pokonać Bournemouth i niestety to im się nie udało. Na dodatek Czerwone Diabły grał przez 45 minut w przewadze. Manchester United z pewnością celuje w wygranie tych rozgrywek, jedynego trofeum, którego brakuje jeszcze w klubowej gablocie. W Rosji gra się bardzo trudno o czym przekonał się w tym sezonie także Bayern Monachium, dlatego również ciężkiego spotkania spodziewam się dla United. Myślę, że remis jest tu najbardziej prawdopodobnym wynikiem.
21:05 Schalke - Borussia M.
Typ: BTS
Kurs: 1.70
buk: betsson
Wynik: 1:1 ✅

Schalke jest w tym sezonie niepokonane w meczach domowych w europejskich pucharach, w których Schalke wygrywało trzy razy i dopiero remis z PAOK-iem przerwał ich zwycięską passę. Gospodarze jednak w ostatnim czasie opadli nieco z sił i nie potrafią odnieść zwycięstwa od
pięciu kolejek. W tym sezonie w europejskich pucharach Borussia wygrała trzy spotkania i przegrali trzy, teraz czas na kolejne starcie. Oba zespoły znają się bardzo dobrze z Bundesligi, a więc nie mają tu niczego do ukrycia. Na dodatek ostatnie mecze pokazują, że w spotkaniach obu klubów lubią padać gole i pada ich bardzo dużo jak spojrzymy na statystyki. Schalke spisuje się dobrze w tych rozgrywkach, ale to Borussia, która niedawno wygrała spotkanie ligowe u siebie jest w lepszej formie i powinna na Veltins Arena strzelić przynajmniej jednego gola. Na tego gola gospodarze również powinni odpowiedzieć przynajmniej jednym trafieniem.

Otrzymane punkty reputacji: +28
K 18

kubix232

Użytkownik
19:00
FC Kopenhaga - Ajax
Dwa zespoly nastawione ofensywnie, obstawiam duzo sytuacji.
Ekipa Solbakkena ma świetny sezon w lidze bez porażki; w dodatku odpadli po zaciętej grze w fazie grupowej LM. Ajax z kolei na tle Legii wyszedł cienko, a co dopiero na tle rozpędzonych Duńczyków. W dwumeczu bedzię na pewno zacięta walka, lecz w w pierwszym stawiałbym na ekipe gospodarzy. W związku z tym, że potrafili na swoim stadionie zremisować z Porto i Leicester, to w wyniku rozpędu, po pokonaniu również Ludogorets, wyciągną 3 punkciki z tego meczu.
FC Kopenhaga 2.5
Gole over 2;2.5 2.1
FC Kopenhaga over gola 1.5 2.62
365

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
FC Kopenhaga - Ajax

Ekipa Solbakkena ma świetny sezon w lidze bez porażki; w dodatku odpadli po zaciętej grze w fazie grupowej LM. Ajax z kolei na tle Legii wyszedł cienko, a co dopiero na tle rozpędzonych Duńczyków. W dwumeczu bedzię na pewno zacięta walka, lecz w w pierwszym stawiałbym na ekipe gospodarzy. W związku z tym, że potrafili na swoim stadionie zremisować z Porto i Leicester, to w wyniku rozpędu, po pokonaniu również Ludogorets, wyciągną 3 punkciki z tego meczu.
FC Kopenhaga 2.5
Gole over 2;2.5 2.1
365
I dodatkowo Ajax się chyba wykartkowal na Legii z obrońcy i pomocnika jak dobrze kojarze

Otrzymane punkty reputacji: +6
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Według mnie dziś warto pójść w stronę overa kartkowego w spotkaniu zespołów z Grecji i Turcji. Mianowicie Olympiakos - Besiktas. Już w poprzedniej rundzie drużyna z Pireusu mierzyła się z Turkami - Osmanlisporem, skończyło się na 8 żółtych i 1 czerwonej kartce. Nie od dziś wiadomo, że stosunki między obiema krajami nie są dobre, teraz mecz 1/8 LE, spotkanie wyrównane, na trybunach na pewno gorąco. Sądzę, że nie zabraknie tutaj kartek.
Olympiakos - Besiktas
Powyżej 5.5 kartki @ 1.97

// Uni

alpha 758

alpha

Użytkownik
FC Kopenhaga - Ajax
FC Kopenhaga 2.5
Gole over 2;2.5 2.1
365
Jako ciekawostkę można podać fakt, że Kopenhaga u siebie nie straciła gola od 12 spotkań. Tyczy się to ligi duńskiej jak i rozgrywek europejskich.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Choćbym nie wiem co grał i jaki kurs w LE to rzadko w fazie grupowej czy pucharowej coś udało się zarobić.
Moje spostrzeżenia są takie.
Koepnhaga jest u siebie faworytem, wyniki każdy może sobie sprawdzić,
ja zamiast DNB pograłem Ajax under 1 gola w pinnacle po kursie 1,869.
Lyon z Romą to pojedynek, który zapowiada się najbardziej overowo ze wszystkich,
kursy aktualnie niskie, dla mnie bts + over 2,5 to dobry wybór.
Gladbach ostatnio wygrywa wszystkie wyjazdy, z Schalke wygrało 4-2 u siebie w lidze,
dla mnie over 1 gola gości to dobry zakład na ten mecz.
Na przekór kursom mecz Olympiakosu z Besiktasem widzę jako ten bramkami dla obu ekip.
Pozostałe spotkania poza parą belgijską dla mnie na under 2,5.
Widziałem mecze poprzedniej rundy, liczę że tym razem i ja coś zarobię na LE.

S 0

sigal

Użytkownik
Proponuję na dziś dubelek Rostow-manchester U. 1X i apoel-anderlecht 1X kurs na Rostov 1.95 a na Apoel 1.48 kursy z bet365 sam to gram i myślę że warto bo duże szanse na wejście. Rostov gra u siebie bardzo pewnie i potrafi mocniejsze ekipy niż Manchester pokonać tak samo Apoel u siebie walczą i biegają jakby walczyli o życie

C 172

chkaplan

Użytkownik
Witam,
jakoś nikt nie pokusił się o podjęcie tematu belgów. [21:05 Gent - Genk]
A mecz ten wydaje się najciekawszy i jak na mój gust najpewniejszy - stawiam tu na zdecydowane zwycięstwo gospodarzy po kursie na czystą 1-ynkę przekraczającym 2,00 u wszystkich buków.
Więc samo to powinno skusić do zainteresowania tym meczem.
W pojedynkach bezpośrednich zawsze dominował Gent, a poza tym dziś jest gospodarzem gdzie na swoich śmieciach są bardzo silni na 6 ostatnich spotkań tylko jedno przegrali (pewnie zlekceważyli słabego przeciwnika) pozostałe były zwycięstwami, często do zera. Ponadto przedostatni mecz u siebie to sensacyjne pokonanie Spursów, skromnie ale także do zera !!!! (1-0) a to coś oznacza !
Natomiast goście (Genk) nie są już tym starym Genkiem - który liderował w tabeli, a na wyjazdach idzie im wyjątkowo kiepsko. Na 5 ostatnich spotkań wygrali tylko 1 raz, poza tym 2 remisy i 2 porazki, a to o czymś także świadczy !!!
Nie sądzę, jednak, że Genk tak łatwo się podda i sadzę, że pomimo że w ich H2H padały najczęściej NoBTS, to dziś ze względu na rywalizację europejską Genk się postawi i strzeli jakigoś gola kontaktowego - toteż sądzę, że typ na 1+BTS za 5,00 jest warty świeczki.
Sądzę, że wynik końcowy będzie w okolicach 2-1 lub 3-1.
Pozdrawiam

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Olympiakos - Besiktas
O Olympiakosie sporo było powiedziane rudnę wcześniej, gdzie typy na Osmanlispor w 1 meczu były idealne i z perspektywy całego meczu bardzo spokojne.

Olympiakos miał przewagę to nie ulega wątpliwości, ale gdy tylko przekraczali połowę Osmanlisporu pomysły się kończyły i rzucali długą piłkę z której nic groźnego nie wynikało podobnie jak z 10 prób z rzutów rożnych. Stracili kompletnie grę pozycyjną u siebie, ale ma się co dziwić. Oprócz Fortunisa nie ma kto tam pociągnął gry, era &quot;wielkiego Olympiakosu&quot; dobiega końca. Ostatni miesiąc wyglądał następująco:

Odejście dwóch najlepszych graczy plus poniedziałkowe zwolnienie Paulo Bento po kolejnej porażce w lidze. Przegrana z PAOK&#39;iem zdecydowała o przyszłości Bento, ale inaczej nie mogło być gdy zaczął płakać do mediów, że nie ma kim zastąpić Browna i Milinkovicia. Wiadomo, że ma rację ale takie otwarte gadanie i wyżalanie się do mediów inaczej się nie może skończyć. 25 milionów zarobione a w zmian pół wzmocnienia, tak wygląda sytuacja na dzień dzisiejszy w najlepszym greckim klubie. Bo jeśli za następcę Browna ma być uznawany Irańczyk sprowadzony za 400 tysięcy z Panioniosu to tylko świadczy na jaki poziom wskakują. Jeszcze trzeba wspomnieć o wypożyczeniu Pardo do Natens, gdzie ostatnio popisał się bramką kolejki na 3-1 z Dijon. Tego ruchu też kompletnie nie rozumiem, bo gdy tylko miałem możliwość oglądać Oly to zawsze Pardo miał fajne wejścia w mecz, dawał mocnego kopa, z takiej gry go pamiętam. Olympiakos do tej rundy dotarł grając z APOEL&#39;em, YB ze Szwajcarii i Astaną + Osmanlispor w pierwszej rundzie PO. Jak to porównać do poziomu Besiktasu? Raczej się nie da, taki Osmanlispor jest co najmniej o 2 klasy słabszy już nawet nie wspominając o tym, że to był ich premierowy start w europejskich pucharach.
Co do dwumeczu Oly-Osman, oglądałem oba spotkania. Tak naprawdę przez 3x45 minut nic ciekawego się nie działo. W przerwie drugiego meczu na awans było równo po 1,9 co przy strzelonej bramce Oly dawało praktycznie awans i to był idealny bet w tamtym czasie i tak też się skończyło. Trzeba jasno powiedzieć, że Osman jako gospodarz który miał kreować cokolwiek do przodu wyglądał fatalnie. Pierwszy mecz w Grecji na pewno lepiej zagrali nawet mimo tego, że tam więcej bronili. Pierwsza bramka Olympiakosu zaraz po przerwie zabiła kompletnie ten mecz, kolejne dwie bramki wpadały bo sam Osmanlispor się o nie prosił. Z każdą kolejną bramką wpadało coraz łatwiej, tam jeszcze z dwie setki zmarnowali także niech nikt nie bierze tego 3-0 za Bóg wie jaki wynik.
Besiktas w Turcji to w tej chwili zdecydowanie najlepiej pookładana drużyna. W fazie grupowej LM zrobili przyzwoity wynik, wygrana w Neapolu czy remis w Lizbonie, paradoks jest taki że przegrali tylko jeden mecz w ostatniej kolejce, który pozbawił ich awansu. Wystarczyło ograć Dynamo w Kijowie, które o nic nie grało. Skończyło się typowo tureckim scenariuszem, 2 czerwone i wysoka porażka, choć kto widział mecz/skrót ten wie, że pierwsza czerwona która ustawiła całe spotkanie była zdecydowanie nie zasłużona. Od tego momentu było już po meczu, przynajmniej z perspektywy Besiktasu gdzie dali sobie walnąć kolejne 3 bramki do HT. Wygrany dwumecz z Hapoelem pod pełną kontrolą, w zasadzie pierwszy mecz w Izraelu wszystko wyjaśnił a właśnie wtedy grali bez wszystkich kartkowiczów z Kijowa Abubakara, Becka i Coreiry. W przerwie zimowej zakontraktowali Rayana Babela i 23 letniego stopera z Rijeki za blisko 4,5 miliona, ponadto brak poważnych osłabień na dzisiejszy mecz. Demba Ba też wrócił, ale on z kolei nie może i tak grać w rozgrywkach LE.
Nie widzę innego scenariusza jak pewny awans Besiktasu. Nie czekam z grą na awans i atakuje już pierwszy mecz i DNB w stronę gości. W najgorszym razie spodziewam się remisu, ale i z tym będzie ciężko z perspektywy Greków. Nie będę tu opisywał nazwiska po nazwisku 11stki Olympiakosu, ale no oprócz Fortunisa ja tam nie widzę pół ciekawego zawodnika. Wyłączą Fortunisa z gry i jest po wszystkim. Żeby jeszcze dobić Olympiakos to zabraknie zawieszonego Hugo Vianny i przede wszystkim Seby, który na koncie ma 4 bramki i w tej chwili jest top scorerem numer 2 i co tu dużo mówić, przy tej obecnej biedzie był wyróżniającym się zawodnikiem w ofensywie.Co ciekawe obecnie w podstawie występują Retsos 18 lat, a w środku Androutsos rok straszy przynajmniej tak było z Osmanlisporem. Podstawowe pytanie brzmi czy to już jest aż taki kryzys i promowanie wychowanków czy najzwyczajniej w świecie bronią się jakością i są przygotowani do gry. Jaka odpowiedź by nie była wystawienie dwójki małolatów na doświadczony Besiktas nie może się dobrze skończyć.
Besiktas DNB @ 2,1 Bet365 ZWROT 1-1
Oly nie wyszło na drugą połowę, jak tego nie wykorzystał Besiktas tego raczej się nie dowiemy szybko. Mieli sytuację na zamknięcie dwumeczu coś jak z Hapoelem. Quaresma oko w oko czy Tosun w końcówce najlepsze sytuację a resztę trudno zliczyć, gdzie akcja była spokojnie co najmniej na groźny strzał a kończyło się słabymi rozwiązaniami lub akcjami jak krzyżaki Quaresmy w ręce bramkarza w 90+3 ????

Otrzymane punkty reputacji: +14
shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Lyon z Romą to pojedynek, który zapowiada się najbardziej overowo ze wszystkich,
kursy aktualnie niskie, dla mnie bts + over 2,5 to dobry wybór.
Dokładnie, dodatkowo zastanawiam się czy w kursie na gospodarzy nie ma przypadkiem value. Podobna sprawa w niemieckiej potyczce. Ktoś bardziej ogarnięty w tych zespołach ma jakieś zdanie?

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Schalke - Borussia Monchengladbach
Typ: Obie strzelą @1.82
Borussia ostatnio zmieniła swoją grę, są bardzo mocni w ofensywie, z obroną bywa różnie. Schalke podobnie zresztą, dużo i regularnie strzelają i tracą. Zapowiada się ciekawe spotkanie. Obie ekipy grały w weekend i skończyło się 4:2. Dlatego uważam, że BTS jest rozsądnym typem w tym przypadku.

Otrzymane punkty reputacji: +5
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
A ja mam pograną czystą Celtę na AKU z wczorajszą Barcą i BVB i nikt kompletnie o tym nic nie pisze w sensie Celty. Po przegranej z Barcą mogą u siebie powalczyć z ruskim zespołem na 3 miejscu tabeli. Na wyjeździe może być różnie, ale dzisiaj powinni wygrać z Krasnodarem. Ktoś może coś w ogóle bliżej napisać o tym Krasnodarze bo ja się nie znam na ruskich ligach, a tego zespołu to nigdy nie widziałem na oczy.

Otrzymane punkty reputacji: +6
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europy
Godz: 21:05
Spotkanie: RC Celta De Vigo - FK Krasnodar
Typ: 1
Kurs: 1,58
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
W tym pierwszym spotkaniu w tej parze zdecydowanym faworytem jest dla mnie Celta Vigo. U siebie jest to zespół groźny dla każdego i z Krasnodarem powinni sobie dać radę. FK Krasnodar jak dla mnie jest słabszym zespołem niż poprzedni rywal Celty ukraiński Szachtar Donieck, więc skoro z tym rywalem sobie dali radę to teraz tym bardziej powinni przejść zespół rosyjski. Wprawdzie u siebie z Szachtarem ulegli i sprawy awansu przeciągnęli na swoją stronę dopiero na wyjeździe ale dziś uważam, że na własnym stadionie już z tym rywalem wygrają. Kadrowo zespołem dużo mocniejszym według mnie jest zespół hiszpański.
Absencje w Celcie:
bramkarz Blanco (11 występów w tym sezonie) i pomocnik Hernandez (18 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie)
Absencje w Krasnodarze:
obrońca Kaleshin (12 występów w tym sezonie), pomocnik Kabore (12 wystepów w tym sezonie) i najlepszy strzelec w zespole napastnik Smolov (13 występów w tym sezonie, 11 goli na koncie)
Goście bez swojego najlepszego strzelca nie mają tutaj czego szukać i na wygraną Celtę można też spróbować z handicapem 0:1 a dla większych ryzykantów z handicapem 0:2. Spodziewam się jednostronnego widowiska zakończonego kilkoma golami przewagi Celty. Sam gram normalnie bez udziwnień za zwycięstwo gospodarzy ale handicap 0:1 na wygraną Celty również jak najbardziej polecam.
✅ 2-1

Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europy
Godz: 19:00
Spotkanie: FC Kopenhaga - Ajax Amsterdam
Typ: 1
Kurs: 2,43
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Tutaj odważnie gram na wygraną FC Kopenhagi, która u siebie jest bardzo groźna i jest w stanie dzisiaj ograć Ajax. Drużyna z Amsterdamu jakoś grą mnie ostatnio nie zachwyca. Według mnie słabo Ajax zagrał z Legią, słabo ostatnio w lidze z Groningen i jeżeli dzisiaj zagra podobnie to Kopenhaga jak najbardziej ich za to skarci. W zespole Ajaxu ostatnio dużo niedokładnych podań, głupich strat i coś chyba zaczyna złego się dziać z formą niektórych piłkarzy. Jest tutaj duża szansa na powodzenie tego typu jeśli Ajax znów się tak zaprezentuje.
Absencje w Kopenhadze:
pomocnicy Verbic (16 występów w tym sezonie, 4 gole na koncie) i Amankwaa (5 występów w tym sezonie)
Absencja w Ajaxie:
obrońcy Sanchez (24 występy w tym sezonie, 4 gole na koncie) i Veltman (24 wystepy w tym sezonie) i napastnicy Kluivert (7 występów w tym sezonie), Cerny (4 występy w tym sezonie) i Clement (1 występ w tym sezonie)
✅ 2-1

Otrzymane punkty reputacji: +29
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom