Dinamo.Z - Benfica BTTS @2.00
Tutaj spodziewam sie bramek z obu stron.Dinamo bardzo solidne u siebie ale teraz pora na ciezki orzech do zgryzienia jaka jest ekipa Benfici w gazie.Gole z obu stron to pewniak, swoja droga bardzo podoba mi sie gra Benfici
Eintracht - Inter BTTS @1.66
Niemiecka ekipa swietnie gra u siebie, bardzo bramkostrzelnie,u wlochow slaba atmosfera ale mysle,ze swoje wsadza nawet jesli maja dostac po dupie,gramy obie strzela
Rennes - Arsenal BTTS @1.75
Alez francuzi zaskakuja w tym sezonie,naladowani ofensywnym gazem w starciu z Arsenalem, dla mnie oznacza to kilka bramek tego wieczoru, gram tu rowniez obie strzela
Sevilla - Slavia 1 @1.50
Ogolnie hiszpanie widnieja na mojej czarnej liscie ale dzis dam im wyjatkowo szanse bo graja z mierna obecnie w moim mniemaniu Slavia,solidnosc i przewaga wlasnego boiska zrobia swoje, czysta jedynka
Zenit - Villareal 1 @2.25
A zolta lodz podwodna prawie sie topi do Segunda....Inny klimat plus slaba forma i wizja spadku, to daje nam jedna opcje, wygrana druzyny z Rosji,ktora swietnie spisuje sie w
LE, jedyneczka do gry
Napoli - Salzburg BTTS @1.80
Chcieliby w koncu cos we Wloszech zdobyc a tu sie trafia Salzburg za przeciwnika,piekielnie mocna ekipa, spodziewam sie goli z obu stron, jestem przekonany, obie strzela w tym w meczu
Valencia - Krasnodar 1 @1.45
Najwyzsza pora aby forma Valencii zaczela piac sie w gore,cos ostatnio w koncu odpalili licze na kontynuacje na swoim boisku gdzie przeciwnikiem bedzie Krasnodar,hiszpanie mysle siedna po zaliczke przed wyjazdem do kraju Putina, jedynka do gry
Tyle ode mnie na dzisiejszy wieczor, mecz Chelsea omijam, gram te siedem zdarzen w AKO 51.38 za symboliczne piec funtow,gdyz staram sie nie inwestowac wiele w Lige Europejskiej Korupcji (Zart).
Gram na bet365 gdzie prawie stale wisi cashout wiec czesto korzystam rowniez z tej opcji nie zawsze slusznie ????
Jesli wybrales cos dla siebie to milo, pozdrawiam i zielonosci zycze!