>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/8 finału Capital One Cup [27-28 października 2015]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Promocja w Betclick! Darmowy zakład do 200 zł!!! Sprawdź teraz klikając w ten link!

W Pucharze Ligi Angielskiej już faza 1/8 finału. Najciekawszymi pojedynkami wydają się starcia Stoke - Chelsea i Man.City - Crystal Palace.
Papierowi faworyci to Manchester United, Liverpool i Arsneal,. Rozgrywki te jednak zaskakiwać potrafią, trenerzy eksperymentują ze składami. Jak będziecie mieli jakieś informacje kto kogo wystawia, kogo odpuszcza itp to śmiało podzielcie isę w temacie ;)

Zachęcam do dyskusji!

K 27

kazim

Użytkownik
Kurs na Stoke jest równie atrakcyjny jak był na West Ham, a w obecnej sytuacji, zwycięstwo gospodarzy jest jeszcze bardziej prawdopodobne.
Chelsea ma ogromne problemy z grą. Po ostatniej reakcji trenera morale spadły już do minimum, a w dodatku pod koniec tygodnia The Blues czeka mecz z Liverpool&#39;em, co dla Mourinho może być meczem o być albo nie być na krześle trenera niebieskich. Delegacje wypadają kiepsko, a skład wyjściowy ma być rezerwowy.

Wystarczy, że Stoke trochę się postara i przyciśnie, a mecz będzie dla nich, bo Chelsea po prostu nie ma argumentów ani motywacji na to spotkanie, gdyż ważniejszym zmartwieniem od pucharu jest liga.

Kurs 3.8 na zwycięstwo Stoke to prezent, przy obecnej sytuacji The Blues ;D

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Sheffield Wednsday - Arsenal
- Jednostronny mecz w ramach 1/8 finału Capital One Cup. Czy gospodarzy stać na zatrzymanie rozpędzonych Kanonierów :?:
- Gospodarze zaczęli radzić sobie całkiem nieźle na zapleczu Premier League. Nie przegrali od ośmiu spotkań :!: Ponadto w międzyczasie wyeliminowali Newcastle, które jest w kryzysowej sytuacji. Dzisiaj jednak rywal ze znacznie wyższej półki.
- Kanonierzy po fatalnej porażce z Olympiakosem zaczęli wygrywać. Rozbili Manchester United (3:0), a także jako nieliczni potrafili postawić się Bayernowi i wrócili do gry o awans do fazy pucharowej Ligi Mistrzów.
- Kadra gości jest znakomita. Dzisiaj zapewne wyjdzie kilku rezerwowych, ale wciąż mają ogromny potencjał i zespół Sheffield będzie miał sporo problemów. Nawet w przypadku braku w podstawowym składzie Sancheza czy Walcotta i tak defensywa rywala może dzisiaj wielokrotnie skapitulować.
Kanonierzy mają chrapkę na trofea w tym sezonie. Priorytetem jest Premier League, ale każdy puchar ma swoje szczególne znaczenie i dzisiaj nie liczymy na żadną niespodziankę i typujemy triumf Arsenalu:
Arsenal wygra, 1.33 Sportingbet ⛔ 3:0
Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Naszym zdaniem na mecz Arsenalu najlepiej pograć BTS. Kanonierzy wyjdą w nieco okrojonym składzie, zadebiutuje m.in Bielik, a do tego pamiętajmy, że grają mecz wyjazdowy. Sheffield jest w górnej połówce tabeli, chociaż jak wiemy liga jest bardzo wyrównana, a tabela spłaszczone, ale nie jest to teraz istotne. Arsenal może wygrać, ale na pewno nie do 0. Akurat w tym pucharze niespodzianki bardzo często się zdarzają, więc typowanie zwycięstwa Arsenalu po takim kursie mija się z celem.

To co działa na korzyść Arsenalu to z pewnością są to osłabienia w szeregach gospodarzy.

&quot;Wiemy już, że w meczu tym na pewno nie będą mogli zagrać Michael Turner, Alex Lopez, Marco Matias i Modou Sougou, a pod ogromnym znakiem zapytania stoją występy równie ważnych Keirana Westwooda, Glenna Loovensa i Sama Hutchinsona. Wiemy jednak, że Portugalczyk na pewno nie skorzysta z usług swojego podstawowego bramkarza i na Arsenal wystawi młodego Joe Wildsmitha, co potwierdził na przedmeczowej konferencji prasowej.&quot;

Źródło: Kanonierzy.com

Historii spotkań nie ma co porównywać, bo ostatni mecz obu drużyn miał miejsce, kiedy Arsenal grał jeszcze na Highbury, a nie Emirates.

Słabsze drużyny mocno spinają się na lepszych rywali, bo chcą udowodnić swoją wartość. Pomimo osłabień gospodarzy bramka z ich strony jest bardzo możliwa.

Sheffield - Arsenal
Obie strzelą 1,75 Expekt

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Bardzo interesujący typ lata w Bet365, ponieważ można obstawić że w meczu Sheffield - Arsenal że będzie powyżej 2,5 kartek (kurs 1,80) co o tym myślicie?

spdaniello 30

spdaniello

Użytkownik
Bardzo interesujący typ lata w Bet365, ponieważ można obstawić że w meczu Sheffield - Arsenal że będzie powyżej 2,5 kartek (kurs 1,80) co o tym myślicie?
Ja już załadowałem. Moim zdaniem dość pewny typ. Sędzia lubiący pokazywać kartki, sporo młodych w 18 meczowej Arsenalu. To moim zdaniem musi spowodować co najmniej 3 kartki. Młodzi będą chcieli się pokazać i na pewno nie będą odstawiać nóg.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Stoke - Chelsea BTS @ 1,80 Bet365 ✅ 1:1

Przeważnie, gdy do Stoke przyjeżdża jakaś mocna drużyna to oglądamy dobre spotkanie. Liczę, że tym razem będzie podobnie. W poprzednim sezonie The Potters tylko w meczu z Chelsea nic nie strzelili, a pozostałym drużynom z TOP 10 strzelali przynajmniej raz. Wtedy Chelsea grała świetnie w obronie, teraz pod tym względem jest tragicznie. Stoke ostatnio też się nie popisało w obronie i po dwóch indywidualnych błędach obrońców, The Potters przegrali 0:2.

Everton - Norwich 1 @ 1,67 Bet365 ⛔ 1:1

&quot;Results haven&#39;t been as good as we would expect so some of the other lads will get an opportunity and we&#39;ll see what happens from there,&quot; said the 34-year-old Scot.
&quot;The league is our bread and butter. That is the most important thing for us this year.
&quot;We want to do well in the cup but if you are prioritising then the league is most important.&quot;

W meczu Arsenal niska stawka idzie na 1 DNB @ 6,00 Bet365 ✅ 3:0. Arsenal z wieloma zmianami w składzie. Nie ma Sancheza, który jest motorem napędowym drużyny. Nie ma też kilku innych kluczowych graczy. Sheffield w ostatnich tygodniach spisuje się bardzo dobrze. Na live też może jakiś over ✅.

Otrzymane punkty reputacji: +7
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Wiem, że to żaden argument, ale ja bym uważał z tym Stoke bo moim zdaniem Chelsea przyjedzie podwójnie zmotywowana i raczej nie będzie mowy o odpuszczeniu meczu. Prawdopodobnie puchary to jedyne możliwe trofea do zdobycia przez zespół z Londynu. BTS wygląda bardzo rozsądnie, ewentualnie jakiś over.

Otrzymane punkty reputacji: +5
larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
Hull - Leicester

Mój typ:
⛔ Leicester awans - @1.74 - Bet365⛔

Zdziwilem sie ze jeszcze nikt nie napisal tutaj nic o tym meczu...Pojedynek Tygrysow z Lisami. Hull spadkowicze z ostatniego sezonu z PL ale teraz na zapleczu radza sobie solidnie zajmujac 2 pozycje.
Leicester to jak narazie rewelacja sezonu...graja swietnie i zajmuja aktualnie 5miejsce. Podoba mi sie ich ofensywny styl gry dzieki czemu zdobywaja sporo bramek - najlepszy strzelec jak wiemy Vardy , 10 goli i obecny krol strzelcow.
Jest to puchar a ten rzadzi sie swoim prawami , ja osobiscie Hull bym nie skreslal , mecz wydaje mi sie bedzie wyrownany lecz z przewaga Lisow. Czy to w 90min czy po dogrywce ale gram na awans Leicester a kurs porzadny.​

K 27

kazim

Użytkownik
No, Arsenal się nie pokazał i mamy pucharową niespodziankę ;P Ale myślę, że to im wyjdzie na dobre, bo teraz łatwiej się skupić na walce o lidera Premier League ;D
W typach dnia wolałem postawić na Stoke DNB i miałem racje, że remis może wpaść, gdyż Remy ustrzelił gola w końcówce dającego dogrywkę xD
Piłka nożna jak zwykle nieprzewidywalna ????
Co mnie najbardziej zdziwiło i co było niezgodne z moją analizą, to motywacja The Blues, gdyż Mourinho nie wystawił tak rezerwowego składu jak się spodziewałem :p

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Siema, czy wiadomo kto dziś będzie arbitrem w meczu Liverpool - Bournemouth? Dobry Typ znalazłem na Bet365 że będzie kartka przed 41 min, tylko muszę wiedzieć kto będzie arbitrem ????
Kartka przed 41 minuta - kurs. 1,83

oli12300 553

oli12300

Użytkownik

Nawet niezłe staty ma ten Sędzia, tak się zastanawiam co będzie lepsze (pewniejsze). Kartka przed 41 minutą, czy over 2,5 kartek w meczu. hmm.
Oczywiście chodzi o mecz Liverpool - Bournemouth

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Ohohoho, Fortuna rozdaje prezenty w tygodniu - a gdzie tam do 6 grudnia.. ???? Jak widzę takie kursy to, aż żal tego nie brać!
Pierwszy mecz, który stawiam to Liverpool - Bournemouth. Podopieczni Kloppa zaczęli nawet fajnie grać, wiadomo.. Jeszcze sporo pracy przed nimi, jednak już widać pewne rzeczy, które narzucił trener z Niemiec i gra może się podobać. W weekend zremisowali w lidze przeciwko Świętym 1:1 na własnym obiekcie, a dzisiaj zmierzą się z beniaminkiem Premier League, z którym wygrali w sierpniu 1:0 na własnym obiekcie pod wodzą Rodgersa. Myślę, że dzisiaj będzie podobnie zważywszy na to, że Klopp ma ambicje i nie odpuści wygrania czegoś z nową drużyną i wg mnie właśnie postawi na Capital One Cup. Bournemouth nieciekawa sytuacja w lidze i myślę, że muszą się na niej skupić, jeżeli chcą pograć w kolejnym sezonie na najwyższym szczeblu rozgrywek w Anglii. Stawiam, że Liverpool wygra ten mecz i nie straci gola, a kurs naprawdę dobry!
Liverpool wygra i obie drużyny nie strzelą gola @2,53 Fortuna ✅

Kolejnym wg mnie prezentem od bukmacherów jest taki sam zakład co na wyżej wymieniony mecz tylko w kierunku Czerwonych Diabłów. Myślę, że Van Gaal będzie chciał pokazać siłę MU na każdym froncie, zresztą od takich zespołów wymaga się dobrej gry i nie odpuszczania żadnych rozgrywek. United ostatnio zremisowało w derbach Manchesteru, gdzie na nich stawiałem tyle, że City miało też strzelić gola, a zakończyło się tylko 0:0.. Mam nadzieję, że holenderski trener wraz z drużyną pokaże gdzie jest miejsce w szeregu drużyny Middlesbrough, którym ten Puchar nie jest kompletnie do szczęścia potrzebny, a powinni skupić się na lidze, w której aktualnie zajmują 4. miejsce i mają realne szanse na awans do Premier League na sezon 16/17. Myślę, że goście nie zdołają zdobyć gola na bardzo trudnym terenie dla każdej drużyny jakim jest Old Trafford, co innego gdyby to było na boisku drugoligowca.
United wygra i obie nie strzelą gola @2,07 Fortuna ⛔
Wczoraj Arsenal dał dupy, dzisiaj United - tyle, że na swoim stadionie dać dupy to wg mnie spora przesada jak na taką markę..

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia - Capital One Cup
Godzina: 20:45
Spotkanie: Liverpool - Bournemouth
Typ: over 2,5 kartek (azjan)
Kurs: 1,95
Bukmacher: bet365

Stawka: 2j

Co przemawia za typem:

• sędziuje pan Mike Jones, Anglik bardzo rzadko wyciąga mniej niż 3 kartki w meczu, jego średnia w lidze w tym sezonie to 3,6 kartki/mecz, myślę że dzisiaj nie będzie miał powodów żeby wyciągnąć mniej

• gospodarze wciąż czekają na pierwszą wygraną za kadencji nowego trenera, wydaje się że kiedy jak nie dziś skoro przyjeżdża na Anfield beniaminek w kryzysie, Klopp na konferencji przedmeczowej zapowiedział że na pewno zrobi kilka zmian w składzie oraz dość możliwe że pośle do boju jakiś młodziaków, tacy zawodnicy na pewno będą chcieli pokazać się jak najlepiej przed nowym trenerem więc z ich strony na pewno będzie pełne zaangażowanie, jeżeli chodzi o Liverpool to raczej nie boje się o kartki moim zdaniem 2 kartki z ich strony to pewniak, jeżeli chodzi o gości to moim zdaniem pewnie zobaczymy trochę zmian w składzie bo trener na pewno nie jest zadowolony z ostatnich meczy w ich wykonaniu, według mnie zrobią wszystko aby w ciągu 12 dniu nie przeżyć trzeciego upokorzenia, mam nadzieję że zagrają bardziej agresywnie i będą bardziej skoncentrowani w pierwszej fazie meczu

• jeżeli chodzi o h2h między tymi zespołami to były takie 3 mecze w ostatnich latach, 1 ligowy i 2 pucharowe, w ligowym było 5 kartek, natomiast w pucharowych mniej niż 3 kartki, dziś myślę że over 2,5 powinien zostać pokryty

Dodatkowy typ
Liverpool - Bournemouth ▶ Liverpool over 1,5 kartki 2,85 Ónibet 1j
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w ???? oNotShowComments/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +1
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Man City - Crystal Palace over 2,5 i BTS @ 2,00 Bet365 ✅ 5:1
Man City - Crystal Palace 2 DNB @ 6,00 Bet365 ⛔

Kurs na Crystal Palace jest przesadzony. Jest to zespół, który lepiej czuje się na wyjazdach niż u siebie. Potrafi ogrywać najlepsze drużyny. Już w tym sezonie Orły pokonały Chelsea, w poprzednim Liverpool czy Southampton, a także parę ciekawych rezultatów odniosły na Selhurst Park m.in. zwycięstwo nad Man City. Nie jest to więc drużyna, dla której pokonanie takiego rywala jak City byłoby czymś niemożliwym. Na pewno nie obędzie się bez roszad w obu drużynach, ale z tego co czytam, więcej zmian należy spodziewać się u gospodarzy. Idę też w stronę bramek. Ostatnio City zawiodło w derbach, ale generalnie jest to drużyna bardzo overowa i co najważniejsze nie tylko strzela, ale i traci. Palace ma w ataku sporo jakości.

Southampton - Aston Villa over 2,5 @ 1,877 Pinnacle ✅ 2:1

Overowe H2H: http://www.flashscore.pl/mecz/jsJdFoPa/#h2h;home
Southampton notuje dużo overów, w szczególności u siebie. Święci raczej na poważnie podchodzą do meczów pucharowych. AV w kryzysie, zwolniono Tracza. Zespół może nie wygrywa, ale bramki od czasu do czasu zdobywa. AV ma też jedną z gorszych linii defensywach w lidze.

Liverpool - Bournemouth +1 @ 1,99 Marathonbet zwrot 1:0

Obie drużyny wychodzą rezerwami, także wynik to sprawa otwarta. Handi +1 dobrze wygląda. Liverpool w tym sezonie ma problemy z wygrywaniem meczów. Zarówno w tym jak i w poprzednim sezonie często męczył się w pucharach krajowych.

Otrzymane punkty reputacji: +3
rivalo 116

rivalo

Użytkownik
Na dzisiejsze spotkanie najlepszym wyjściem będzie wytypowanie zwycięstw dogów w singlach.

W tym Pucharze co roku zdarzają się olbrzymie niespodzianki. Już wczoraj widzieliśmy popis Arsenalu, który na wyjeździe uległ drużynie z niższej ligi i to 0:3. Teraz wszyscy faworyci grają u siebie, ale i tak nie jest to gwarantem ich zwycięstwa. Liga przyśpieszyła, w weekend kolejna ligowa kolejka, a w tygodniu znowu puchary europejskie.

Liverpool będzie miał okazję wygrać pierwszy raz pod wodzą nowego trenera. Kolejny mecz z rzędu u siebie i tu szczerze mówiąc najtrudniej spodziewać się porażki. Obie ekipy spotkały się już ze sobą na początku sezonu i ten mecz wygrał Liverpool w stosunku 1:0. W pobliskich rzekach minie jeszcze sporo czasu zanim Liverpool zacznie grać jak BVB, ale kibice są dobrej myśli. Wynik z początku sezonu jest możliwy do powtórzenia. Największą bolączką gospodarzy jest konieczność poprawy gry w ofensywie. Bournemouth z kolei w dwóch ostatnich meczach straciło 10 bramek i to daje wiele do myślenia.

Liverpool - Bournemouth | DW 1:0 7,50 Rivalo

W kolejnych meczach tak jak zapowiedzieliśmy przewidujemy jakąś niespodziankę. Grają fajną piłkę, są wysoko w lidze więc wszystko jest możliwe. Więcej napisał kolega bułeczka. Niżej wklejamy przypuszczalne składy:

City:

Crystal:

Crystal sprawiło już niespodziankę w tym sezonie wygrywając u siebie właśnie z City.

City - Crystal Palace | 2 - 7,50 Rivalo

Kibice AV nie spodziewają się niczego po tym meczu. Jeśli przegrają wysoko, trudno. Brakuje formy i liga jest priorytetem, ale kto wie czy właśnie to nie podziała na ich korzyść. Nie muszą koncentrować się tak jak na mecz ligowy i można trochę luzu i odprężenia dobrze na nich podziała. Zadanie trudne, ale nie niemożliwe.

Southampton - Aston Villa | 2 - 7,00 Rivalo

Ostatnie derby Manchesteru były jednymi z najmniej emocjonujących starć w ostatnich latach. Nic się nie działo, każdy bał się zaryzykować, a strzałów było jak na lekarstwo. Teraz MU ma szansę trochę się pobawić, ale jeśli zlekceważą rywala mogą łatwo się poobijać. Czerwone Diabły w najnowszej historii tych rozgrywek zaliczyły nie raz solidną wpadkę. Middlesbrough to nie rywal byle jaki, bo obecnie zajmują 4. miejsce na zapleczu PL i na pewno włączą się do walki o awans. Nie ma jednak co podawać argumenty, że tym samym oleją sobie puchar. Dla słabszych drużyn spotkanie z utytułowanym rywalem jest świetną okazją do pokazania się.

United - Middlesbrough | 2 - 7,00 Rivalo

Dziś liczymy na niespodzianki i właśnie tym motywujemy swoje typy. Tylko w meczu Liverpoolu całkowicie wykluczyliśmy zwycięstwo gości.

K 27

kazim

Użytkownik
Ja to bym się nie dopatrywał niespodzianki w meczu Southampton - Aston Villa.
Gospodarze mają dogodny grafik, grają u siebie i grają przede wszystkim lepiej.
Za to goście ... no cóż ... ich głównym problemem jest utrzymanie w Premier League, więc nie sądzę, aby dzisiaj wyszli na boisko skupieni na obecnym pojedynku, gdyż pod koniec tygodnia czeka ich nie lada wyzwanie, bo pojedynek na White Hart Lane ze Spurs, więc nie będzie łatwo. Do tego wiadomo, że Villa super dobrze nie gra, więc ciężko będzie przełamać Świętych, ale tak jak piszę, głównym problemem jest BPL i nie sądzę, żeby dzisiaj marnowali siły na puchar, gdy ich pozycja w lidze jest tak słaba ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom