Szukałem czegoś na podwojenie stawki i znalazłem według mnie 2 dosyć pewne zakłady. Pierwszym będzie gol Richarlisona, który pokazał się ze świetnej strony w starciu z Serbami strzelając 2 gole, natomiast drugim betem będzie zakład łączony
Brazylia powyżej 1.5 gola oraz powyżej 5.5 rożnych.
Canarinhos w grupie wykonali plan doskonale, 2 mecze 6 punktów bez straty gola i w ostatnim spotkaniu przeciwko Kamerunowi trener mógł rotować składem i dać odpocząć podstawowym graczom.
Dzś nie powinni mieć większych kłopotów z Koreańczykami, którzy znaleźli się w tej fazie dzięki temu, że
Portugalia mogła sobie ostatni mecz nieco odpuścić. Nikt im nie umniejsza, ale nie łudźmy się,
Brazylia to inny poziom i w każdej formacji po prostu mają sporą przewagę. Mam wrażenie, że Kanarki choć już pokazali się z dobrej strony w meczach z Serbią i Szwajcarią to dopiero dziś pokażą pełnie swoich umiejętności, a trzeba przyznać, że pomoc oraz atak mają bajeczny.
Neymar prawdopodobnie nie zagra od początku, więc gram Richarlisona. Powinien choć raz znaleźć się we właściwym miejscu w polu karnym i dopełnić formalności.
Brazylia powyżej 1.5 bramki oraz powyżej 5.5 rożnych // 2.50 sts 8/10
Richarlison gol //2.25 sts 8/10
powyżej 4.5 gola //5.05 sts 3/10
Brazylia powyżej 2.5 gola i powyżej 6.5 rożnych //5.75 sts 5/10
Richarlison przynajmniej 2 gole //10 sts