Będzie wygrana Belgii ???? Bo niby czym Japonczycy maja się przeciwstawić
Lukaku, De Bruyne, Hazardowi, Mertensowi, Batshuai, to nie ten film dx2
Ja nie mowie, ze
Belgia nie wygra, bo moze i wygra. Niektorzy faworyci musza wygrac sila rzeczy. Nie moze w 10 meczach na 10 remisowac lub wygrywac underdog.
Natomiast czy jeszcze nikt nie zauwazyl, ze granie tego "spokojnego handi" na tych MŚ sie najzwyczajniej nie sprawdza ?
Przepraszam bardzo, ale co to za argumentacja, ze to juz nie jest faza grupowa tylko pucharowa, jak ktorys palnal.
A czym sie rozni mecz grupowy faworyzowanych Niemiec z Korea, gdzie walczyli o awans od meczu fazy pucharowej ? W jakim to stopniu byl on niby mniej wazny dla faworyta ??? Nie rozumiem.
Na tym mundialu jesli faworyt predko nie zdobywa bramki to w ogromnej wiekszosci przypadkow konczy sie to remisem lub nawet porazka faworyta.
Jak widze te bunczucznie pisane analizy w fazie pucharowej z kursami minimalnymi na kazdy zespol powyzej kursu 2, gdzie koncowe stwierdzenie brzmi, ze ten albo tamten na pewno wygra to jest to troche komiczne.
Reasumujac, typowanie fazy pucharowej i mowienie, ze ktos wygra na czysto przy zdarzeniu 1X2 wypada jak dotad tragicznie, a co dopiero mowienie o handicapach.
To nie jest tak, ze ja tu chce wysmiewac kogos albo prowokowac. Sam typowalem glownie faze grupowa i mozna sobie te typy odszukac. Mowie po prostu, ze granie fazy pucharowej i pisanie, ze cos jest pewne jest smieszne.
Moze czas zmienic ton tych wpisow i zamiast pisac, ze jeden albo drugi zespol na 100 % wygra, albo ze wygra ze "spokojnym handi", to moze lepiej napisac: "wydaje mi sie, ze zespol X ma jednak wieksze szanse". Raczej to jest glownym motto tej wypowiedzi.
Na pocieszenie wstawie jeszcze raz liste "spokojnych handi" z aktualizacja wczorajszego meczu Hiszpanii z
Rosja, gdzie znowu iles tam osob pisalo o "spokojnym handi". Ale coz, byle zagrac, ta dewiza na pewno doprowadzi nas wszystkich do
fortuny.
Niemcy-Korea Pd - spokojne handi
Argentyna-Islandia spokojne handi
Francja-Australia spokojne handi
Urugwaj-Arabia S. spokojne handi
Hiszpana-Iran spokojne handi
Brazylia-Szwajcaria spokojne handi
Brazylia-Kostaryka spokojne handi z perelka z doliczonego czasu gry
arty:
Hiszpania-Rosja spokojne handi z dnia wczorajszego :sarcastic:
Belgia-Japonia czy to bedzie kolejne spokojne handi ?