Uderz w stół, a nożyce się odezwą... dlaczego używasz inwektyw w moim kierunku? skoro napisałem grzecznie? wyraziłem tylko swoją opinię, która jest odmienna od twojej... Oczywiście puki co gratuluję ci skuteczności kursów 1,42- ale zejdź na ziemię- kiedyś będzie błąd a może dwa trzy i będzie ciepło...Powiem jasno zwięźle i na temat - nie zazdroszczę ci ani twoich wygranych ani niskich kursów ????
Poza tym nawet mój przedmówca stwierdził że taki temat powinien znaleźć się w dziale kupony, bo to żaden system nie jest. ja mam dokładnie takie same zdanie- zero założeń, kryteriów i wytycznych poza kursem i graniem przed meczem albo
live. Sam zaproponowałeś pokazanie kupony, zatem skoro mi nie chcesz pokazać to pokaż innym. Co do photoshopa pisałem wyraźnie o- byłych użytkownikach tego forum albo o takich którzy mataczyli, zostało im to udowodnione i wyśmiane i od tej pory siedzą w ciszy. Nie było tu nic ku twojej osobie obraźliwego i żadnych zarzutów w twoim kierunku - czytanie ze zrozumieniem się kłania ???? jak jesteś uczciwy sam zaproponowałeś pokazanie kuponów jak ktoś nie wierzy- dlatego apeluję do innych niech obejrzą te kupony! Ale niech obejrzą tez historię plusów i minusów gry u bukmachera- bo jak pisałem niejaki m*** bez ksywek- pokazywał same dodatnie kupony a jak go zweryfikowali liczący się użytkownicy na tym forum okazało się że wklejał same wygrane które były nieliczne wobec większości przegranych... ja jestem uczciwy i wymagam tego od innych- proste? wiem że dla niektórych to niezrozumiałe ????
I jeszcze raz jasno napisze- nie zazdroszczę ci ani" genialnego systemu" ani wygranych. Proponuję trochę kultury i ogłady z twojej strony- bo to że mi nawrzucasz mięsem to świadczy tylko o tobie i twojej etyce. Co do wcześniejszego systemu? kurs 2,5x2 razy pod rzad- może wyprzesz się swojego pomysłu i tego że ogłosiłeś to dobrym systemem gry?