>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/4 Pucharu Polski w sezonie 2024/2025 [25.02.2025 - 27.22.2025]

R 1,5M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: piłka nożna - Puchar Polski
Godzinna: 20:00
Spotkanie: Ruch - Korona
Typ: Korona
Kurs: 2,75
Bukmacher: Betfan
Analiza:
Bukmacherzy po wczorajszej klęsce Ruchu nie zmienili jeszcze kursów i dla większości nadal to Niebiescy są faworytem wtorkowego meczu. Piłkarze trenera Szulczka do wczorajszego meczu z Wisłą przystąpili jak gwiazdorzy uważając chyba, że wygrana należy im się "z urzędu" nie szanując armii kibiców. W szeregach Ruchu królował totalny chaos a większość bojaźliwie odsuwała się od piłki i przespacerowała obok meczu. Złe decyzje Szulczka- forowanie słabego Adkonisa a ławka dla walecznego Novothnego czy sprytnego Myszora. Korona w rundzie rewanżowej spisuje się znakomicie- wygrane z Motorem i Śląskiem oraz remisy z Cracovią i Legią mają swoją wartość i to Korona będzie zdecydowanym faworytem tego ćwierćfinałowego meczu na Stadionie Śląskim.

Ostatnia edycja:
maarcin14 1,4M

maarcin14

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Godzinna: 20:00
Spotkanie: Ruch - Korona
Typ: X2 & poniżej 4,5 gola
Kurs: 1.56
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, dziś pierwszy ćwierćfinał Pucharu Polski, o 20 zagrają Ruch Chorzów oraz Korona Kielce, w tym meczu typuję X2 i poniżej 4,5 gola w meczu. Ruch odnosił niezłe wyniki w meczach sparingowych, ale w meczach o punkty było już zdecydowanie gorzej. W pierwszym meczu po przerwie zimowej gracze z Chorzowa pojechali do Siedlec zmierzyć się z ostatnią w tabeli Pogonią, i zaledwie zremisowali 1:1, a trzeba przyznać że to Pogoń była bliższa przechylić szalę wygranej na swoją stronę. W drugim meczu Ruch został rozgromiony przez Wisłę aż 0:5. W weekend Ruch czeka kolejny ciężki mecz z liderem 1 ligi Termalicą Niecieczą. Korona widać że solidnie przepracowała okres przygotowawczy, 8 punktów w 4 meczach, bardzo poprawili swoją pozycję w tabeli, w meczach tworzą dużo sytuacji i oddają sporo strzałów. Myślę, że to Korona będzie dyktować warunki gry, jest to ćwierćfinał, nie ma już kalkulacji tylko trzeba grać o pełną pulę. Korona jest w lepszej formie, gra ligę wyżej, według mnie goście tego nie przegrają. Nie spodziewam się wielu goli, jest to Puchar więc raczej obie drużyny będą grać asekuracyjnie, Ruch nie będzie chciał powtórki z Wisły, a w meczach Korony z reguły nie pada dużo goli. Daję X2 i under 4,5 gola.

marts 108,2K

marts

Użytkownik
Ruch Chorzów - Korona Kielce
over 2,5 gola
@2.15 sts
Jak zagra Ruch po sromotnej porażce z Wisłą?Jakoś nie wierzę,że w 3 dni poprawią swoją grę.Logiczne byłoby grać na Koronę,ale coś mi śmierdzi ten mecz.Wypowiedź trenera Zielińskiego,że puchar Polski rządzi się swoimi prawami,takie trochę niepewne wypowiedzi,no nie wiem...Do tego rosnące kursy na Koronę,dzisiaj rano jeszcze znalazłem 3.0 obecnie 2.65 - 2.75. Być może się mylę,ale coś jest moim zdaniem na rzeczy.W kwietniu 2024 Ruch przegrał z Pogonią 5-0, po czym za kilka dni ponownie porażka 2-3 i zwycięstwo 3-2.Przez 3 mecze over 4,5,liczę na powtórkę z historii i co najmniej 3 gole w dzisiejszym spotkaniu.

maarcin14 1,4M

maarcin14

Użytkownik
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Legia Warszawa - Jagiellonia Białystok
Typ: X2
Kurs: 1.80
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, w środę bardzo ciekawy mecz w Pucharze Polski, o 21 w ćwierćfinale tych rozgrywek zmierzą się Legia Warszawa z Jagiellonią Białystok, typuję X2. Gra Legii od jakiegoś czasu pozostawia wiele do życzenia, poprzedni rok kończyli dwoma porażkami w Lidze Konferencji Europy 1:2 z Lugano i 1:3 z Djurgarden, ten rok zaczął się niewiele lepiej. Zaledwie jedna wygrana w Ekstraklasie w 4 meczach, porażki z Piastem czy Radomiakiem, i w tych 4 meczach Legia strzeliła 4 gole, a dla przykładu Jagiellonia w tym samym czasie zdobyła 11 goli. Jagiellonia jest w dobrej formie, w ostatnim czasie przegrała tylko jeden mecz w Mielcu, ale trzeba przyznać że bardzo dobry dzień miała wtedy Stal. Jaga od meczu z Lechem we wrześniu, który przegrała w Poznaniu aż 0:5 grała 25 spotkań o stawkę, przegrała tylko 2 razy, wspomniany mecz ze Stalą Mielec oraz z Mladą Boleslav w LKE. Legia ostatnie tygodnie ma przeciętne, a ponadto sporo się tam dzieje poza piłkarskich spraw, afery z Goncalo Feio, szukanie winnych itp, moim zdaniem to wszystko sprzyja gościom, dlatego typuję X2.

C 277,6K

czary-mary

Użytkownik
Chorzów - KORONA KIELCE
Typ: KORONA KIELCE kurs @2.65

W mojej opinii mecz ma jednego faworyta i są nim zawodnicy Korony Kielce. Zespół z ekstraklasy wygrał po przerwie zimowej ze Śląskiem i z Motorem, do tego remisy z Legią i Cracovią. Na prawdę bardzo solidne wyniki, żeby nie powiedzieć świetne wejście w rundę. Natomiast Ruch ledwie remis z czerwoną latarnią 1 ligi, gdzie byli zespołem słabszym i następnie niesamowity blamaż w sobotę z Wisłą Kraków 0:5.
Nie dość, że Korona gra w lidze wyżej to osiąga lepsze rezultaty.
Korona wychodzi praktycznie pełną paką na ten mecz, czyli nie ma mowy o odpuszczaniu. Za to Chorzów w połowie rezerwy. Widać, że chcą skupić się na lidze.
Jak dla mnie niesamowicie zdecydowanym faworytem jest Korona Kielce, która pod sterami Jacka Zielińskiego prezentuje się wyśmienicie.

anzelmo 346,8K

anzelmo

Użytkownik
Legia Warszawa - Jagiellonia Białystok Gol samobójczy 9,00 fuksiarz

Pululu A. (JAG) 2 lub więcej 20.00 sts
zawodnik - gole (musi wyjść w "11") / z dogrywką

Koniec miesiąca a wiec walczymy o jakiś fajny duży kurs PP szansa idealna. Wiadomo puchary rządzą sie swoimi prawami ale mistrz polski jest faworytem w tym spotkaniu a kursy to tylko zachęta i można śmiało grać w ich stronę różne opcje . Jaga weszła dobrze w sezon gra tak jak my na 3 frontach- Siemieniec rotuje ale ma czym u nas bałagan delikatnie mówiąc - mecz o życie o duża finansowa stawkę będzie nerwowo .... Legia wygląda praktycznie w każdej formacji słabo jasne mamy jakieś tam momenty ale atak nie istnieje czy Skurin będzie remedium na cale zło nie wiem pan Hiszpan to chyba powinien spokojnie usiąść na ławce do końca sezonu. W obronie praktycznie w każdym meczu sami sobie strzelamy bramki robimy kosmiczne błędy Barcia z Kovacieviciem to jest jest poezja- ja nie wiem czy oni nie grają przeciwko trenerowi ale.... sprawa z bramkarzami to jest....Nie wiem jak Gonzalo to ustawi ale wielkiego wyboru nie ma zobaczymy tych co niewiele p[trafia także chyba fizycznie nie wyglądamy po obozie tak jak to powinno byc... powroty po kontuzjach kluczowych graczy słabo wypadają Elitim Viniagre .... Pululu to jest potwor fizycznie nas zgwałci :p będzie strach panika... Jaga nie odpuści szansa idealna na upokorzenie nas.

Ostatnia edycja:
ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
21:00 Legia - Jagiellonia
Jagiellonia @ 3.10
Jagiellonia lub remis @ 1.65
Betclic

Patrząc na formę obu ekip to ten kurs na wygrana gości wydaje się być mocna promocja. Przecież na dzień dzisiejszy to te kursy powinny być na odwrót. Mam wrażenie, że bukmacherzy jakby coś przewidzieli, że Legia wygrywa PP, a Jadze oddają mecz ligowy, bo tak naprawdę w lidze Legia będzie miała ciężko cokolwiek ugrać.
Wracaj do samego meczu, to atutem Legii w dzisiejszym meczu będzie to, że gra u siebie i tylko tyle. Jagiellonia w mega gazie. Ostatni mecz ligowy zremisowali na własne życzenie, ale myślę, że szybko wyciągną z tego wnioski. Zespół ten wyglada świeżo, piłkarsko bardzo dobrze i nie widzę tutaj minusów przed tym spotkaniem aby mieli go przegrać i nie awansować.
Legia bez formy i ciagle jej szuka. Do tego trener Feio nie pomaga. Niewiem czy dzisiejsza porażka sprawiałby, że go wyrzuca, czy porostu zostajemy przy trenerze do końca sezonu i wtedy będą się rozliczać. Patrząc na formę obu ekip i to co prezentują na dzień dzisiejszy to kurs na wygrana Jagi jest promocja.

Ostatnia edycja:
R 1,5M

rr62dga

Typer
Godzinna: 18:00
Spotkanie: Pogoń - Piast
Typ: Pogoń
Kurs: 2,27
Analiza:
Po wczorajszej niespodziewanej wygranej Ruchu nad Koroną dziś dwa kolejne bardzo ciekawe ćwierćfinały. Wielki przegrany z poprzedniego finału z krakowską Wisłą czyli Pogoń zagra w Szczecinie z Piastem Gliwice. Pogoń zaczęła rundę rewanżową znakomicie bo od czterech wygranych i w tabeli ekstraklasy awansowała już na czwarte miejsce. Piast wiosną również spisuje się bardzo dobrze- dwie wygrane w tym z Legią oraz dwa remisy i miejsce w środku tabeli. Własne boisko, niedosyt po zeszłorocznych rozgrywkach oraz efektowna i skuteczna gra szczególnie Koulourisa pozwala w Portowcach upatrywać zwycięzcy tego pojedynku i to w 90 min gry.

Ostatnia edycja:
ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Spotkanie: Pogoń - Piast
Typ: Pogoń
Kurs: 2,27
Analiza:
Po wczorajszej niespodziewanej wygranej Ruchu nad Koroną dziś dwa kolejne bardzo ciekawe ćwierćfinały. Wielki przegrany z poprzedniego finału z krakowską Wisłą czyli Pogoń zagra w Szczecinie z Piastem Gliwice. Pogoń zaczęła rundę rewanżową znakomicie bo od czterech wygranych i w tabeli ekstraklasy awansowała już na czwarte miejsce. Piast wiosną również spisuje się bardzo dobrze- dwie wygrane w tym z Legią oraz dwa remisy i miejsce w środku tabeli. Własne boisko, niedosyt po zeszłorocznych rozgrywkach oraz efektowna i skuteczna gra szczególnie Koulourisa pozwala w Portowcach upatrywać zwycięzcy tego pojedynku i to w 90 min gry.
Znamy już skład Pogoni:

Skład Pogoni Szczecin na mecz z Piastem Gliwice: Cojocaru - Wahlqvist, Loncar, Borges, Koutris - Przyborek, Ulvestad, Gamboa, Kurzawa, Grosicki (k) - Koulouris.

Można wjeżdżać śmiało w win Pogoni.

ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
21:00 Legia - Jagiellonia
Jagiellonia @ 3.10
Jagiellonia lub remis @ 1.65
Betclic

Patrząc na formę obu ekip to ten kurs na wygrana gości wydaje się być mocna promocja. Przecież na dzień dzisiejszy to te kursy powinny być na odwrót. Mam wrażenie, że bukmacherzy jakby coś przewidzieli, że Legia wygrywa PP, a Jadze oddają mecz ligowy, bo tak naprawdę w lidze Legia będzie miała ciężko cokolwiek ugrać.
Wracaj do samego meczu, to atutem Legii w dzisiejszym meczu będzie to, że gra u siebie i tylko tyle. Jagiellonia w mega gazie. Ostatni mecz ligowy zremisowali na własne życzenie, ale myślę, że szybko wyciągną z tego wnioski. Zespół ten wyglada świeżo, piłkarsko bardzo dobrze i nie widzę tutaj minusów przed tym spotkaniem aby mieli go przegrać i nie awansować.
Legia bez formy i ciagle jej szuka. Do tego trener Feio nie pomaga. Niewiem czy dzisiejsza porażka sprawiałby, że go wyrzuca, czy porostu zostajemy przy trenerze do końca sezonu i wtedy będą się rozliczać. Patrząc na formę obu ekip i to co prezentują na dzień dzisiejszy to kurs na wygrana Jagi jest promocja.
Dziennikarz Tomasz W. napisał W przypadku dzisiejszej przegranej Legii Warszawa, Goncalo Feio zostanie zwolniony, a nowym trenerem zostanie Daniel Myśliwiec. Władze Legii są już po słowie z byłym trenerem Widzewa.

kamil18afc 950

kamil18afc

Użytkownik
Dziennikarz Tomasz W. napisał W przypadku dzisiejszej przegranej Legii Warszawa, Goncalo Feio zostanie zwolniony, a nowym trenerem zostanie Daniel Myśliwiec. Władze Legii są już po słowie z byłym trenerem Widzewa.
to było parodiujące konto Tomasza Włodarczyka. Dałeś się wkręcić 😅

Otrzymane punkty reputacji: +895
L 2,3M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Polonia Warszawa - Puszcza
Bukmacher: Superbet
Typ: Polonia przedział goli 1-3
Kurs: 1.40

Bardzo równa para w której ktokolwiek nie awansuje to będzie wskazywany w roli underdoga w kontekście awansu do finału. Polonia ma są sobą niezle mecze w PP, w tym wyeliminowanie faworyzowanej Wisły. Warto jednak zaznaczyć, że obie ekipy generalnie miały wdzięczna drabinkę. Nastawiam się na niezły mecz Polonii, która ma papiery by wypunktować Puszczę. Defensywa gości nie wypada zbyt dobrze, a Polonia lubi i potrafi grać ofensywnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1337
ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Co myślicie o wczorajszych kontrowersjach w spotkaniu Legia - Jagiellonia?
Jak to jest, że sędzia Lasyk można powiedzieć tak mocno się pomylił?, bo uważam, że w obu przypadkach należał się rzut karny dla Jagiellonii, która w tym spotkaniu została przekręcona.
Lasyk przestraszył się na varze Marciniaka?
Co o tym sądzicie?​

R 1,5M

rr62dga

Typer
Legia w lidze z marnymi szansami na puchary to Lasyki i Marciniaki musieli pomóc- w meczu Ruchu z Koroną oba karne naciągane...sędziowie jak dawniej widzą co chcą....

ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
No właśnie podobno jeden karny dla Korony wyglądał podobnie jak tutaj z Legia. Problem w tym, że w Chorzowie podyktowali z tego karnego, a w Warszawie już nie. Więc nie rozumiem tego. Mam wrażenie, że każdy sędzia za gwizda sobie jak mu się tam podoba, a przepisy i tak są w d....

M 11,3K

makalele007

Użytkownik
No właśnie podobno jeden karny dla Korony wyglądał podobnie jak tutaj z Legia. Problem w tym, że w Chorzowie podyktowali z tego karnego, a w Warszawie już nie. Więc nie rozumiem tego. Mam wrażenie, że każdy sędzia za gwizda sobie jak mu się tam podoba, a przepisy i tak są w d....
Sędziowie na ogół są coraz gorsi robią co chcą mimo varu i tak potrafią przekręcić czy wy paczyć wynik spotkania.

R 1,5M

rr62dga

Typer
Spotkanie: Polonia Wawa - Puszcza
Typ: remis
Kurs: 3,40
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Wczoraj wynik w Warszawie wypaczyli sędziowie- dogrywka po zaciętym meczu była w Szczecinie zatem podobnego układu spotkania spodziewam się dzisiaj przy Konwiktorskiej. Dla obu drużyn awans do półfinału będzie dużym wydarzeniem i z pewnością ambicji i walki na boisku nie zabraknie ale przy zagęszczonej obronie. W minioną niedzielę Puszcza niespodziewanie przerwała w Gdańsku dobrą passę Lechii i po wygranej przeskoczyła ją w tabeli. Polonia również dobrze zaczęła piłkarską wiosnę i do miejsc barażowych traci tylko dwa punkty a w poprzedniej rundzie wyeliminowała obrońcę PP Wisłę w Warszawie również po dogrywce.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1337
Do góry Bottom