micolinho
Użytkownik
Nie jestem fanem Realu a tymbardziej Ronaldo więc w swoich głebokich wizjach możesz się mylić ???? bo widzę że wydaje Ci się żę wszytkich przejrzałeś
Niemcy zawsze grają dobrze w turniejach ! zawsze ! zawsze zawsze zawsze !
Grają po prostu swoją piłkę. Bardzo lubie Messiego nie mogę się doczekać jego goli wi widzę co robi na boisku. Raczej ty jesteś fanem Argentyny bo napisałeś tylko zame superlatywy o Messim a o "szwarcenegerze" np to już nie a to nie ładnie z Twojej strony bo ktoś jak przeczytą Twój post to leci wydać kaśe na Argentynę hehe
Może i mają większe szanse ale napewno Niemcy to nie San Marino i mi osobiści ich piłka bardzo się podoba. Liczę na wyrównany mecz, nawet po cichu na wygraną Niemców ????
Wydaje mi się ze czas na niespodzinkę i albo awansują niemcy albo swój mecz wygra holandia a może nawet obie te ekipy przejdą dalej
PS
Kolega brzydko napisał: "chłopcze" " nie masz pojęcia" "piszesz bzdury" a to nie są takie bzdury JA to czuję że możecie mieć oboje Messiego nad łóżkiem
Gdybyś był inteligentny to byś wykluczył mnie jako fana Messiego, ponieważ mam w avatarze herb Realu i jestem ich wiernym kibicem, ale w bukmacherce nie ma sentymentów i nie można negować faktów. A Schwainsteiger gra w miare ale bez rewelacji panowie 8). Jedyne czym Niemcy mogą zaskoczyć Argentyne to dyscyplina w taktyce.