>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

1/4 finału Ligi Mistrzów + Rewanże [8.04.2025 - 16.04.2025]

versa 802,2K

versa

Typer
Arsenal - Real Madryt
Arsenal i powyżej 2.5 goli
Fortuna @4.35

Spodziewam się tutaj strzelaniny w pierwszym meczu na stadionie Arsenalu. Myślę, że jak najbardziej są w stanie wygrać pierwsze spotkanie jak i dwumecz.
Arsenal to wicelider angielskiej Premier League, natomiast Real Madryt wiceliderem hiszpańskiej LaLigi, co ciekawe Arsenal u siebie w fazie grupowej w czterech meczach bilans bramkowy 9-0 i 4 zwycięstwa, a Real Madryt u siebie zaledwie 6-5 i 6 punktów, dwie wygrane i dwie przegrane. Arsenal ogólnie lepiej wyglądała od Realu. Real Madryt tracił conajnniej gola w aż 8 z 10 spotkań, a dalej jest jeszcze gorzej. Myślę, że w aktualnym sezonie Real Madryt nie zdobędzie żadnego trofeum, a Arsenal jest w formie, cały czas jest w gazie.

versa 802,2K

versa

Typer
PSG - Aston Villa
1.połowa/spotkanie: 2/1
Fortuna @21.00

Ze wszystkich par ćwierćfinałowych ta najbardziej według mnie wpisuje się w szansę na typowego łamaka, a więc Aston Villa będzie prowadzić do przerwy, a cały mecz wygra PSG, kurs warty spróbowania za drobne.
Aston Villa poczyniła ostatnio dość duży progres między innymi za sprawą transferów takich jak Rashford, Asensio czy Malen. W Lidze Angielskiej na wysokim, szóstym miejscu premiowanym grą w lidze konferencji ale ścisk tam jest taki, że Ligę Europy tracą jedynie gorszym bilansem bramkowym, natomiast do Ligi Mistrzów tracą zaledwie 1 punkt.
O PSG powiedzieć, że są w formie to jak nic nie powiedzieć, wygrywają wszystko jak leci, prócz pierwszego meczu z Liverpoolem, gdzie i tak dominacja była na ogromnym poziomie, zabrakło szczęścia. Aston Villa na fali 5 zwycięstw z rzędu, warto wspomnieć , że fazę grupową przeszli lepiej niż PSG. PSG ligę ma już wygraną przez co w ostatniej kolejce dali odpocząć kluczowym zawodnikom jak Dembele, myślę jednak cały czas, że pierwsza połowa może nie pójść po ich myśli, a za odrabianie wezmą się dopiero w drugiej połowie.

Do góry Bottom