Co do meczu w Manchesterze proponuję rogi w stronę City. Nie mają nic do stracenia, siądą na nich wysoko od samego początku. Strzelona bramka tylko to spotęguje. Spodziewam się sporego oblężenia bramki LFC, ale myślę że Liverpool z szybkimi skrzydłami w kontrze dorzuci też coś od siebie. Dla mnie spoko opcje na dziś:
rożne City ov 8,5 @ 1,9
rzuty rożne w meczu ov 11,5 @ 1,8
handicap w stronę City -5,5 również grywalny @2,0
Walki też nie powinno zabraknąć, w półfinale kartoniki się kasują - rangi dzisiejszego spotkania przybliżać nikomu nie trzeba.
Ov 5,5 kartki @ 1,8
W Rzymie raczej nobet, ale myślę że powinno wpaść kilka bramek, Roma potrafi grać w piłkę i powinna to dziś pokazać po raz kolejny, w pierwszym meczu sporo pecha przy pierwszej bramce, wyglądali z początku całkiem nieźle. Barca dzisiejszego meczu wcale nie odpuści. Spróbowałbym Barca i obie strzelą @ 2.70
Kursy z totolotka, pozdrawiam ????
E: zabrakło 1 rożka
Roma potrafi grać w piłkę jak pisałem ale czegoś takiego chyba nikt się nie spodziewał ????
rożne City ov 8,5 @ 1,9
rzuty rożne w meczu ov 11,5 @ 1,8
handicap w stronę City -5,5 również grywalny @2,0
Walki też nie powinno zabraknąć, w półfinale kartoniki się kasują - rangi dzisiejszego spotkania przybliżać nikomu nie trzeba.
Ov 5,5 kartki @ 1,8
W Rzymie raczej nobet, ale myślę że powinno wpaść kilka bramek, Roma potrafi grać w piłkę i powinna to dziś pokazać po raz kolejny, w pierwszym meczu sporo pecha przy pierwszej bramce, wyglądali z początku całkiem nieźle. Barca dzisiejszego meczu wcale nie odpuści. Spróbowałbym Barca i obie strzelą @ 2.70
Kursy z totolotka, pozdrawiam ????
E: zabrakło 1 rożka
Roma potrafi grać w piłkę jak pisałem ale czegoś takiego chyba nikt się nie spodziewał ????