>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/4 finału Ligi Konferencji + Rewanże [10.04.2025 - 17.04.2025]

S 26,5K

sol

Użytkownik
Do Londynu na rewanżowe spotkanie z Chelsea nie lecą m.in. Bartosz Kapustka, ⁠Paweł Wszołek, ⁠Marc Gual i ⁠Ilja Szkurin. Są to bardzo poważne osłabienia warszawskiego klubu.
Myślę, że jest to ważna informacja dla osób typujących najbliższe spotkanie Legii z The Blues.
Kapustka chyba kontuzja od dłuższego czasu ? W Warszawie chyba też nie grał, a imo ten mecz to jest totalny no bet, legia musiałaby się postarać, żeby zagrać gorzej niż u siebie, ale jest to możliwe, Chelsea wyjdzie rezerwami i pozostaje tylko jedno pytanie, czy rezerwowym będzie się chciało grać, żeby się pokazać, chociaż kursy na cokolwiek w strone the Blues są po prostu śmieszne, czy bardziej potraktują to jako trening z testowaniem różnych pierdół, wtedy cały mecz może być chodzony w środku pola

S 26,5K

sol

Użytkownik
Rapid - Djurgarden
over 9.5 rr @1.88 sts
bb: Każda drużyna over 3.5 rr + over 8.5 rr @2.38 fortuna

Wymęczone 1:0 przez Rapid na wyjeździe, ale Szwedzi wcale nie byli drużyną gorszą, meczu nie oglądałem, ale kilka statystyk z 1. spotkania, xG 1.33 (djurgarden) vs 1.17, strzały 13 - 14, posiadanie 60% - 40% i najważniejsza dla tego typu statystyka 8 - 8 w rożnych. Sporo tego wykręcili i to obydwie drużyny, w rewanżu takich cudów aż chyba nie ma co się spodziewać, ale kilka tych stałych fragmentów powinniśmy zobaczyć, Rapid u siebie, mają niby zaliczkę, ale skromną, 1:0 to szału nie ma, na pewno piłki nie oddadzą, bo zresztą to też nie w ich stylu, sofascore pokazuję średnią na poziomie 8 rr, to bardzo dużo, myślę, że te 4 sztuki są w stanie dzisiaj zrobić. Obawiać się można o Szwedów, ale mam nadzieję, że linię pokryją, jak wspomniałem u siebie 8 szt zrobili, tutaj wyjazd, będzie gorzej, ale muszą wynik odrabiać, a pierwszy mecz pokazał, że w tej parze wcale nie są kopciuszkiem. W porównaniu do Rapidu, gdzie mają ligę na ukończeniu i tam walka o pkt jest, Djurgarden ma początek dopiero, poprzedni mecz ligowy przegrali, być może się szykowali na ten rewanż, bo na chwilę obecną straty w lidze nie powinny nikogo dziwić, to będzie można odrobić, a dla drużyn takich jak Szwedzi liga konferencji to święto, podobnie jak dla naszych. Mam nadzieję, że zobaczymy podobny przebieg do pierwszego meczu

R 1,9M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina Piłka nożna, Liga Konferencji
Godzina: 18:45
Spotkanie: Fiorentina - Celje
Typ: Poniżej 5,5 gola, poniżej11,5 różnych w meczu i poniżej 9,5 rożnych Fiorentiny
Kurs 1,40
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Pora trafić coś bezpiecznego. Może puchar Biedronki, tfu, Liga Konferencji w tym pomoże. Robię Betbuilera w meczu Fiorenitiny z Celje. Pierwszy mecz zakończył się wyjazdową wygrana Włochów 2:1 i przed rewanżem są zdecydowanym faworytem. Ja nie idę w końcowe rozstrzygnięcie, ale w under bramkowy i under rzutów rożnych przy wydaje się wysokich liniach. W poprzednim spotkaniu obu ekip było tylko 5 rożnych w tym 1 Fiorentiny. Over bramowy przy takiej linii na tym poziomie pucharów też nie ma szans się pojawić. Kurs nieduży, ale do zachowawczej gry w konkursie wystarczy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2321
zibi16 1,7M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Jagiellonia Białystok - Real Betis 1:1

Przed nami wielce prawdopodobne, ostatni dzień z Polskimi drużynami w Europejskich Pucharach - i tak brawa za awans do ćwierćfinału.
W pierwszym meczu Betis pokonał Jagiellonię 2:0 choć statystyki pokazują, że tamto spotkanie było praktycznie do jednej bramki. Jednak Jagiellonia miała swoje okazje takie dobre ze dwie, w pierwszych minutach Pululu.
Dziś Jagiellonia u siebie i nie ma nic do stracenia, muszą atakować a to powinna być woda na młyn dla Betisu. Goście nie wychodzą całkiem rezerwowym składem więc na pewno nie ma lekceważenia, w końcu już raz w tym roku przegrali z Polsce.
Wydaje mi się, że jeżeli Betis zagra tak jak tydzień temu to goście wygrają po raz kolejny jednak ja liczę, że Jagiellonia strzeli gola. Fajnie się ich oglądało tydzień temu - zdecydowanie lepiej niż Legię a u siebie powinni zagrać jeszcze odważniej.

Betis + obie strzelą 3,2 Fortuna

Ostatnia edycja:
devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Liga Konferencji
Godzina: 21:00
Spotkanie: Chelsea - Legia
Typ: Cole Palmer strzeli bramkę i jego drużyna wygra
Kurs 2,00
Bukmacher: Fuksiarz
Analiza:
Palmer czeka na bramkę od 3 miesięcy, ostatnia zdobyta 14 stycznia tego roku. Wcześniej strzelał regularnie, ale potem przyszła blokada. Od ostatniej bramki nie było przed Chelsea łatwiejszego rywala niż dzisiejsza Legia, jeśli ma się przełamać to dzisiaj. Gra od pierwszej minuty głównie dlatego, że ma sobie przypomnieć jak się strzela. Z pewnością od pierwszej minuty Londyńczycy przejdą do ofensywy, wcisnęli trójkę w Warszawie i powinni to powtórzyć dzisiaj z łatwością. Spora szansa na jakiś rzut karny, do którego powinien podejść również Palmer. Podsumowując raczej pewne jest zwycięstwo gospodarzy, do tego świetna okazja na przełamanie dla zablokowanego ofensywnego gracza. W pierwszym składzie parę mocnych nazwisk: Cucurella, Sancho, Jackson, także potencjał ofensywny jest, do tego dochodzi dziurawa obrona Legii, a więc okazja na przełamanie Cola Palmera jak znalazł.

Do góry Bottom