>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/4 finału Ligi Europy (23.04.2015) - rewanże

Status
Zamknięty.
D 453

dresu

Użytkownik
Warto dzisiaj grać rzuty rożne w tamtym tygodniu w meczach ligi Europy padło bardzo dużo rożnych i myślę że dzisiaj też tak będzie
Zenit-Sevilla over 10 rożnych kurs 1.90
Napoli-Wolfsburg over 10 rożnych kurs 1.83

Otrzymane punkty reputacji: +2
calvinjones 67

calvinjones

Użytkownik
Godzina: 21:05
Dnipro vs Club Brugge

Dziś z braku pomysłu gram tylko ten mecz. Zupełnie nie rozumiem faworyzowania Dnipro. Nie udało im się na wyjeździe nawet strzelić bramki. A dlaczego niby Club jest w gorszej sytuacji? To tak jak z wczorajszymi derbami Madrytu, wszyscy pisali, że Atletico jest w dobrej sytuacji bo wystarczy im bramkowy remis. Tutaj sytuacja ma się podobnie drużyna z Belgii wystarczy, że strzeli bramkę i już będzie w niezłej sytuacji. Pamietam jak przed meczem z Besiktasem wszyscy ich spisywali na straty(ja również), a zagrali świetny mecz na wyjeździe i odprawili Turków. Owszem na wschodzie gra się trudno jest taka teoria i sam się z nią zgadzam. Jednak skoro udało im się wygrać na gorącym terenie w Turcji, to czemu mieliby się obawiać zimnych terenów Ukrainy? Moim zdaniem czeka ich łatwiejsze zadanie niż ostatnio na wyjeździe i osobiście wierzę, że może się im udać. W tamtym meczu była podobna sytuacja u siebie też zremisowali 0-0. Wierzę, że dziś mogą pokazać to co ostatnio i awansują dalej. Grają fajny futbol, miły dla oka, a drużyna z Ukrainy i tak daleko zaszła i myślę, że tu się skończy ich przygoda. Czystą 2 gram tylko za drobne, bo tak ja pisałem remis również może dać im awans.
x2 1,72 Bet365 ⛔⛔⛔ /no cóż szkoda, duże nadzieje pokładałem w tej drużynie.
2DNB 2,62 Bet365 ⛔⛔⛔
Awans Club Brugge 1,90 Bet365 ⛔⛔⛔
za drobne 2 4,00 Bet365 ⛔⛔⛔

chudy-edd 265

chudy-edd

Użytkownik
vs.

Typ, który chce zaproponować na ten mecz nie bardzo da się uargumentować i opieram go głównie na przeczuciu. Mianowicie 2-3 bramki w meczu.
Jako argument na taką ilość bramek jest to, że w sześciu meczach grupowych LE, mecze Fiorentiny w pięciu kończyły się w takim przedziale bramkowym. Dodatkowo we wszystkich pięciu meczach play-off padał taki przedział bramkowy. W przypadku Dynamo w meczach grupowych było identycznie, natomiast w meczach play-off w trzech z pięciu meczy padł taki przedział bramkowy.
Informacyjnie podam składy:
Fiorentina: Neto, Gonzalo Rodríguez, Savić, Alonso, Tomović, Pizarro, Fernández, Joaquín, Borja Valero, Gomez, Salah.
Dynamo: Shovkovskiy, D. Silva, Antunes, Vida, Khacheridi, Rybalka, Buyalskiy, Belhanda, Lens, Yarmolenko, Teodorczyk.
// twitter ACF Fiorentina
Fiorentina - Dynamo Liczba bramek 2-3 @ 2,00 (totolotek)✅✅✅ 2:0

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
23.04.2015; 21:05
Dnipro Dnipropetrovsk - Club Brugge
Dnipro powyżej 3,5 ŻK @ 3,20 ⛔
Dnipro (-2,5) ŻK @ 5,90
⛔
Zupełnie niepotrzebnie kombinowałem z tymi zakładami, zamiast zagrać klasyczne kto więcej kartek. 2-1, szkoda że sędzia był tak mało rozrzutny W KAŻDYM MECZU LE UNDEREK. (chyba panowie dostali jakieś odgórne wytyczne, żeby gwizdać jak najmniej)

Z mojej strony o tym meczu dość szybko, żebyście mogli jeszcze pograć coś niecoś, zwłaszcza że dość sporo już zostało napisane. Pierwsza myśl to iść w tym meczu w kartki: u tradycyjnych buków linia 5.5, która powinna zostać zabita. Jednak liczę na nerwy ze strony gospodarzy tego spotkania, przywołując niezwykle trafne określenie: Dnipro Dniepropietrowsk, czyli kopciuszek na europejskim balu. Zrobili już naprawdę wiele w tym sezonie, a do tego wywieźli niezwykle korzystny wynik ze stadionu Jana Breydela. Dziwią mnie tak wysokie kursy na ich żółtka, bo w pierwszym meczu w pewnym momencie było już 3-0 dla nich w kartkach. Sędziuje dzisiaj dość kontrowersyjny arbiter znany z hiszpańskich szlagierów: Alberto Undiano Mallenco. Nigdy nie daje sobie wejść na głowę - poprzednie gdy przyszło mu sędziować ekipie z Ukrainy pokazał aż dziewięć kartoników (Szachtar - Bayern). Teraz mecz toczy się o dużą stawkę, a gdy takie są przed nim nie wymięka i spokojnie powinien pokazać częściej faulującym zawodnikom gospodarzy, że wie jak sobie radzić z presją. Przy tak korzystnych kursach warto spróbować chociażby za płaską stawkę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom