>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/4 finału Ligi Europy [14 kwietnia 2016] - rewanże

Status
Zamknięty.
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Liverpool - Dortmund
awans - Liverpool
kurs 1,91
STS

Chyba nie ten mecz oglądałeś.Schalke powinno go wygrać, remis to zasługa sędziego, który raz:
nie dał czerwonej Sokratisowi przy pierwszym karnym,
dwa: nie podyktował drugiego karnego dla Schalke za faul Sokratisa jakieś dziesięć minut po pierwszym jego wygłupie.
Tuchel podszedł bardzo ambicjonalnie do meczu z Liverpoolem ze względu na Kloppa, olał prestiżowe derby, zapewnił mistrzostwo Bayernowi i nie zdziwię się jak bardzo się na tym przejedzie, bo kto jak kto, ale Klopp umie motywować swoich piłkarzy, a przeciwnika zna lepiej niż Tuchel. Można też pograć :
Liverpool za 2,7 Bwin
dokładny wynik 0-0 za 9,25 Bwin ( wbrew pozorom tam gdzie każdy liczy na festiwal strzelecki nic się nie dzieje )
lub dokładny wynik 1-1 za 6,25
Oczywiście najpewniejszy jest awans Liverpoolu.
Ja ogladalem ten mecz w ktorym Schalke nie bylo na murawie w 1 polowie,
ten mecz grano w weekend. Kto nie ogladal moze sobie sprawdzic kto byl lepszy.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Ja ogladalem ten mecz w ktorym Schalke nie bylo na murawie w 1 polowie,
ten mecz grano w weekend. Kto nie ogladal moze sobie sprawdzic kto byl lepszy.
Ja ogladalem tylko 1 polowe i rzeczywiście Schalke nie bylo na boisku ale Borussia nic szczególnego tez nie pokazała no może okazja Purisica a tak to nie ma co przytaczać w ogóle tej 1 polowy bo takie nudy byly ze sędzia skończył w 44:57.Schalke to w niezłym dole jest ze tego meczu nie wygrali przeciez Borussia Grala rezerwa.No ale Hajto opowiadal ze tam najlepiej w klubie sie nie dzieje.
Swoja droga co za mecz na Anfield Borussia ladnie umoczyla.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom