>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/4 finału Ligi Europejskiej - 04.04.2013

Status
Zamknięty.
mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
A miales byc obiektywny...Mowisz, ze Benitezowi zalezy na tym torfeum pfff juz to widze, jak bardzo mu zalezy. Porazka w Bukareszcie, Ledwo co awans ze Sparta Praga, gra w 3 ostatnich meczach LE w wykonaniu Chelsea byla po prostu tragiczna (jedyny dobry okres gry to druga polowa meczu ze Steaua u siebie). Benitez wystawia rezerwowy sklad, a jak graja podstawowi zawodnicy to powiedzmy sobie szczerze oszczedzaja sie i tyle. Kolejna rzecz, to mowisz, ze Benitez w meczu ligowym zmieni sklad i wpusci zmiennikow a teraz zagraja najlepsi bo trenerowi zalezy na trofeum...nooo ja to widze inaczej. Dla Chelsea wazniejsza jest liga i awans no Champions League z 3 miejsca w tabeli. W tym sezonie skompromitowali sie w Lidze Mistrzow a puchar Ligi Europejskiej nikogo w Chelsea nie interesuje. Mecz ligowy za 3 dni i nie beda angazowac wszystkich sil w mecz z Rubinem, szczegolnie, ze w lidze idzie im mozolnie a wyniki osiagane przez zespol Beniteza sa bardzo slabe. Poza tym z twojej wypowiedzi wynika, ze Chelsea to jakis super zespol ktory powinien wszystko wygrywac, ale trener zmienia sklad i przez to przegrywaja. Powiem ci, ze wystarczy mi ostatni mecz z Southampton, jego pierwsza polowa i 20 minut drugiej i juz wiem jaka potega jest Chelsea. Przycisneli przez ostatnie 20 minut i to bylo by na tyle. Z Southampton, powiedzmy sobie szczerze ligowym sredniakiem. Londynczycy potrafi sie zmobilizowac na mecze z ManU bo to prestizowy mecz ale teraz takiej sytuacji nie ma. Do Londynu przyjedzie przez wszystkich niedoceniany Rubin z bardzo dobra obrona i mysle, ze Chelsea bedzie miala problem ze strzeleniem bramki. Mowie tak, bo w ostatnich 7 meczach o stawke w lidze rosyjskiej badz LE Rubin stracil 1 bramke! a gral z Atletico 2 razy, z Levante 2 razy z Zenitem, Rubinem i Lokomotivem czyli druzynami ktore badz co badz potrafia grac w pilke i bramki strzelac. To jest pierwszy mecz i mysle, ze Chelsea wyjdzie z zalozenia by spokojnie go sobie rozegrac i sie nie przemeczac a nie grac na szalonego i nastrzelac jak najwiecej goli.
Typ HT/FT X/2 @ 15
1. Chelsea miała za cel awansowac i to im sie udało. Sezon Chelsea jest strasznie długi i graja najwięcej meczów w sezonie wiec rotcja jest konieczna i to dość spora. co z tego, ze pregrali w Bukareszcie jak u siebie wygrali 3-1 i awansowali. Tutaj tez bedzie taka taktyka, zeby tutaj zapewnic sobie wygraną, a w rewanzu zagrac spokojnie w zmienionym składzie.
2. Ale piszesz pierdoły. Skąd Ty mo zesz z taką pewnoscią wiedziec jakim skłądem i jak zaangazowanea bedzie Chelsea? ja Cie uswiadomie wiec, ze się mylisz, bo popatrz tylko z kim graja na weekendzie? Grają z najsłabsza obok reading w statnim czasie drużyną ligi, która kompromituje sie niemalże na kazdym kroku (popatrz na mecz z Norwich kiedy u siebie grali godzine w przewadze, a gola strzelili tylko po durnym karnym rywala, albo popatrz na mecz z United, kiedy przez 90 minut nie strzelili chyba ani razu na bramkę rywala celnie). W dodatku Sunderland jest zmienił trenera, wypadł do końca sezonu Fletcher i Catermole tez juz nie wroci więc uwierz mi kolego, liczy sie dla nich ten mecz, a nie przechadzka na weekendzie ze słabeuszem Sunderlandem.
3. Popatrz na mecze tego średniaka z City, albo Liverpoolem na St. Marry`s Stadium, albo na wyjazdowy mecz z Uited jakis czas temu, kiedy sam SAF mówił, ze ManU nie zasłuzył na zwyciestwo i potem dopiero krytykuj Chelsea jak to słabo z nimi zagrała ;)

Ja bym tutaj poszedł w stronę wygranej Chelsea do zera. Tak jak napisano wyzej, Chelsea ma mocno napiety kalendarz więc nie moze sie rzucac na hurrra tylko spokojnie rozgrywac kolejne mecze. Moc w przodzie mają, Hazard wrócił do swietnej dyspozycji a początku sezonu, Mata w gazie, a to od nich zalezy gra tego zespołu. Oni grają dobrze to i zespół bedzie grał dobrze. Pytanie jak zaprezentuja sie w obronie. To, że Rubin nie bedzie zainteresowany strzelaniem goli to jestem prawie pewny, to ze wygrali 2-0 z Atletico mnie nie przekonuje, oglądałem tamten meczi i to Atletico było zenujace, a nie Rubin mocny. Nawet jezeli by kots sie upierał, ze to Rubin jest taki genialny i tak świetnie poukładany to trzeba się zastanowic czy Rubin jest zespołem, który wykaże sie taka regularnością i znowu zachowa czyste konto i wykorzysta ta jedna czy dwie sytuacje, która bedzie miał? Ja tego nie kupuję więc gram:
Chelsea wygra do zera 2.40@Unibet
wynik: 3:1 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
1. Chelsea miała za cel awansowac i to im sie udało. Sezon Chelsea jest strasznie długi i graja najwięcej meczów w sezonie wiec rotcja jest konieczna i to dość spora. co z tego, ze pregrali w Bukareszcie jak u siebie wygrali 3-1 i awansowali. Tutaj tez bedzie taka taktyka, zeby tutaj zapewnic sobie wygraną, a w rewanzu zagrac spokojnie w zmienionym składzie.
2. Ale piszesz pierdoły. Skąd Ty mo zesz z taką pewnoscią wiedziec jakim skłądem i jak zaangazowanea bedzie Chelsea? ja Cie uswiadomie wiec, ze się mylisz, bo popatrz tylko z kim graja na weekendzie? Grają z najsłabsza obok reading w statnim czasie drużyną ligi, która kompromituje sie niemalże na kazdym kroku (popatrz na mecz z Norwich kiedy u siebie grali godzine w przewadze, a gola strzelili tylko po durnym karnym rywala, albo popatrz na mecz z United, kiedy przez 90 minut nie strzelili chyba ani razu na bramkę rywala celnie). W dodatku Sunderland jest zmienił trenera, wypadł do końca sezonu Fletcher i Catermole tez juz nie wroci więc uwierz mi kolego, liczy sie dla nich ten mecz, a nie przechadzka na weekendzie ze słabeuszem Sunderlandem.
3. Popatrz na mecze tego średniaka z City, albo Liverpoolem na St. Marry`s Stadium, albo na wyjazdowy mecz z Uited jakis czas temu, kiedy sam SAF mówił, ze ManU nie zasłuzył na zwyciestwo i potem dopiero krytykuj Chelsea jak to słabo z nimi zagrała ;)

Ja bym tutaj poszedł w stronę wygranej Chelsea do zera. Tak jak napisano wyzej, Chelsea ma mocno napiety kalendarz więc nie moze sie rzucac na hurrra tylko spokojnie rozgrywac kolejne mecze. Moc w przodzie mają, Hazard wrócił do swietnej dyspozycji a początku sezonu, Mata w gazie, a to od nich zalezy gra tego zespołu. Oni grają dobrze to i zespół bedzie grał dobrze. Pytanie jak zaprezentuja sie w obronie. To, że Rubin nie bedzie zainteresowany strzelaniem goli to jestem prawie pewny, to ze wygrali 2-0 z Atletico mnie nie przekonuje, oglądałem tamten meczi i to Atletico było zenujace, a nie Rubin mocny. Nawet jezeli by kots sie upierał, ze to Rubin jest taki genialny i tak świetnie poukładany to trzeba się zastanowic czy Rubin jest zespołem, który wykaże sie taka regularnością i znowu zachowa czyste konto i wykorzysta ta jedna czy dwie sytuacje, która bedzie miał? Ja tego nie kupuję więc gram:
Chelsea wygra do zera 2.40@Unibet
Nie no nie rozsmieszajcie mnie &quot;Mata w gazie&quot; &quot;Hazard wrocil do SWIETNEJ DYSPOZYCJI&quot;... hehehe dobre sobie. Juz to widze, jak do spotkania z Sunderlandem podchodza na wiekszym luzie niz do meczu z Rubinem. Benitez moze sobie mowic co chce, ze liczy sie wszystko jednakowo ale prawda jest taka, ze tak nie jest. Liga jest wazniejsza niz LE i mecz z Sunderlandem nie bedzie wcale taka przechadzka na jaka liczycie.
Poza to napisalem, ze Chelsea motywuje sie tylko na mecze prestizowe a sredniakow po prostu olewa i mysli, ze wygra spacerkiem a potem w dupe dostaje i budzi sie na 15 minut przed koncem meczu zaczynajac grac w pilke...
Mowisz, ze skad ja moge wiedziec jaka motywacje beda mieli zawodnicy Chelsea a potem sam wypisujesz, ze w nastepnym meczu beda grali &quot;przechadzali sie&quot; z Sunderlandem...to ja sie zapytam skad ty to wiesz? No wlasnie, obaj przypuszczamy wiec nie wytykaj tutaj takich rzeczy. Ide o zaklad, ze z Sunderlandem beda bardziej zmotywowani niz z Rubinem.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
W Lidze Europy zostało już tylko osiem drużyn w tym aż trzy angielskie. Dlatego też postaram się opisać spotkania ekip, które na co dzień występują w Premier League i w skrócie mecz na Şükrü Saracoğlu Stadyumu. Zaczynamy.
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA: Liga Europy
Spotkanie: Benfica Lizbona - Newcastle United
Analiza: Ekipa Newcastle obecnego sezonu nie może zaliczyć do udanych. Mimo tego, że znajdują się w Premier League na bezpiecznym miejscu, niegrożącym spadkiem. Tak na prawdę od strefy spadkowej dzielą ich zaledwie trzy punkty. W ostatnim ligowym spotkaniu nie popisali się swoimi umiejętnościami, przegrywając z &quot;The Citizens&quot; 0:4. Mimo to, tamtą porażkę można uznać za konsekwencję absencji, które borykają ekipę &quot;Srok&quot;. Dzisiaj zagrają z Benficą i jeżeli mam być szczery, jedynymi poważnymi absencjami mogą okazać się braki, następujących dwóch piłkarzy, a mianowicie Hatem Ben Arfa, który potrafi zrobić niezłe zamieszanie w każdej części boiska, głównie na skrzydle. A także, Fabricio Coloccini , czyli ostoja defensywy Newcastle. Wypisałem &quot;głównie&quot; tych dwóch graczy, gdyż brak Davide Santona i Cheikha Tiote nie będzie tak bardzo widoczny. Portugalczyk mimo to, że ma rozegranych już 2628 minut w tym sezonie, w mojej opinii jest słabym zawodnikiem i Alan Pardew nie będzie miał problemu z ustawieniem składu tak, aby brak Portugalczyka był odczuwalny. Z drugiej strony mamy ekipę &quot;boskiej&quot; Benfiki, która to spotkanie musi wygrać i nie ma innej opcji. Dlaczego? Bo przecież jak oni grają w ostatnich spotkaniach to jest nieprawdopodobna... Szkoda tylko, że ograli w Lidze Europy przeciętne Bordeaux i trzech ogryzków ze słabej Ligi Sagres: Barcelos (15), Vitoria Guimaraes (10) i Rio Ave (9)... Nie twierdzę, że drużyna Benfiki jest słaba, ale z Newcastle łatwo nie będzie i tego mogę być pewien. Alan Pardew poprosił swojego &quot;kolegę po fachu&quot; - Neil Lennon - aby ten podał mu jakieś wskazówki dotyczące gry Benfiki, gdyż właśnie z jego ekipą - Celtic - grali już w tym sezonie. Newcastle jedzie do Portugalii z grą ustawioną z kontry, mają kim straszyć, bo spokojnie można tak nazwać atak Newcastle, który polega głównie na jednym zawodniku - Papissie Demba Cisse, co prawda obecny sezon nie jest w jego wykonaniu czymś nadzwyczajnym, jednak nadal jest to zawodnik, o bardzo dobrych umiejętnościach i technice. Na początku zastanawiałem się nad grą w stronę &quot;Srok&quot;, jednak gdy zobaczyłem ostatnie spotkania, które prowadził pan Antony Gautier i linię, jaką wystawił Bet365, od razu zmieniłem zdanie. Francuski arbiter w 14 spotkaniach pokazał 50 żółtych kartek i aż 5 czerwonych, co daje nam średnio prawie 4 kartki na mecz. Niby ta średnia pokrywa się z moim typem, jednak według mnie w dzisiejszym spotkaniu padnie tych kartek znacznie więcej - liczę na jakieś 6/7 kartek. Newcastle oprócz nastawienia na grę z kontry jedzie (jak każdy zespół grający na wyjazdach) po dobry wynik i jeżeli dziś się postarają, mogą wygrać to spotkanie, lub nawiązać równą walkę.
Suma kartek (azjany) - powyżej 4 @ 1,950 - stawka: 7/10 - Bet365
lub
Suma punktów za kartki - Powyżej 45 @ 2,37 - stawka: 5/10 - William Hill
Newcastle strzeli powyżej 1,5 gola @ 5,50 - stawka: 1/10 - Bet365

Spotkanie: Tottenham Hotspur - Basel
Analiza: Jako fan Arsenalu, niestety muszę przyznać, że w tym sezonie to Tottenham zdobędzie więcej trofeów. Dlaczego? Według mnie jest to główny kandydat, do wygrania Ligi Europy, o ile nie odpuszczą tych rozgrywek, a na to się nie zanosi. Fakt faktem, Tottenham to głównie Gareth Bale, jednak on sam powinien wystarczyć na pokonanie Bazylei. Tutaj podobna sytuacja jak w spotkaniu Newcastle z Benficą, tyle tylko, że to drużyna Bazylei jedzie się &quot;bronić&quot;. Nie można umniejszać im tego, jakie drużyny wyeliminowali, jednak prawda jest taka, że z jednej strony było sporo szczęścia, a z drugiej pokonali ekipę, która jest &quot;silna&quot; tylko na papierze. Oglądałem oba spotkania z Dnipro i już po nich FC Basel powinno podziękować za udział w Lidze Europy... O spotkaniach z Zenitem się nie wypowiadam, bo to drużyna, w którą są pompowane tylko miliony, a efektów jak nie było tak nie ma... Tak więc według mnie więcej tu było szczęścia niż dobrej gry zespołu ze Szwajcarii, dziś z ekipą Tottenhamu nie mają najmniejszych szans. Z tego co czytałem Boas nie będzie mógł skorzystać z Defoe, który wypadł na trzy tygodnie, jednak co to za strata, gdy równie dobrze może zagrać Adebayor, a do składu wraca Dempsey. Kurs na dwie bramki dla Tottenhamu jest jak dla mnie za niski, dlatego gram &quot;pewniej&quot; na over 2,5 w tym spotkaniu. Bazylea jedzie po nic do Londynu, ale może z tym &quot;szczęściem&quot;, które towarzyszy im od dłuższego czasu, coś strzelą... Oprócz tego, kolejny typ na kartki. Powyżej 4,5 w azjanie. Arbitrem spotkania będzie Serb - Milorad Mažić, który patrząc na jego ostatnie spotkania, nie boi się wyciągać kartoników. Co prawda wątpię, że Tottenham dostanie więcej niż dwie kartki na własnym stadionie i głównie ten over będzie musiała pokryć ekipa ze Szwajcarii, jednak warto spróbować.

Powyżej 2,5 gola @ 1,75 - stawka: 6/10 - Bet365
Suma kartek (azjany) - Powyżej 4,5 @ 1,800 - stawka: 4/10 - Bet365
lub
Suma punktów za kartki - Powyżej 45 @ 2,05 - William Hill

Spotkanie: Chelsea Londyn - Rubin Kazań , Fenerbache - Lazio
Analiza: Tutaj opiszę spotkania w jednej analizie. W obu przypadkach uderzam na over kartkowy, także azjan. Jeżeli chodzi o mecz w Turcji, nic innego jak over nie może paść, gdzie spotykają się Włosi i Turcy... Arbiter? Najbardziej kartkujący sędzia w Szkockiej Premier League - Collum - 23 spotkania i 75 żółtych kartek i 3 czerwone. Potyczka Fenerbache - Lazio jak i Chelsea - Kazań to jak dla mnie dwa najnudniejsze spotkania, jednak w Turcji - over - do gry. Jeżeli zaś chodzi o spotkanie Chelsea, to głównie stawiam na &quot;chorych&quot; Rusków, dla których żółte i czerwone kartki, to norma... I znowu trafia się &quot;wisienka&quot; jeżeli chodzi o arbitra Gianluca Rocchi - 15 spotkań we Włoskiej - Serie A i 90 żółtych kartek a także 4 czerwone, co daje średnio ponad 6 kartek na mecz. Pobieram...
Fenerbache - Lazio
Suma kartek (azjany) - Powyżej 5 @ 2,00 - stawka: 3/10 - Bet365

Chelsea - Kazań
Suma kartek (azjany) - Powyżej 4,5 @ 1.950 - stawka: 7/10 - Bet365

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Z tych 4 meczy wybrałem 1 który obstawię,a mianowicie Benfica-Newcastle, ponieważ meczu Chelsea-Kazan nie ruszę bo każdy mecz Chelsea to dla mnie no bet, natomiast w pozostałych 2 nie widzę faworyta.
Benfica w lidze gra świetnie, lideruje, jak dotąd bez przegranej i bilans bramkowy 66:15, jednak skupię się na ich grze w Europie, w play offach ostatnim przeciwnikiem był Bordeaux z którym wygrali 1:0 i 3:2, wcześniej grali z Leverkusen które pokonali 1:0 i 2:1.
Newcastle w lidze wygląda słabo, jest 3 punkty nad strefą spadkową, ostatnie 5 meczy to 3 porażki wyjazdowe i 2 wygrane u siebie. Nie można zapominać iż Newcastle rywali miało o wiele mocniejszych niż Benfica, bynajmniej po odejściu Demba Ba radzą sobie nie najlepiej i muszą się skupić na kolejnych meczach w Premier League. W Europie Newcastle pokonało Anzhi i Metalist 1:0. Przy meczach Benfiki wygląda to słabo.
Ciężko jest porównywać Premier League do Portuguese Liga jednak jeżeli porównamy Newcastle do Bordeaux i Leverkusen to aktualny przeciwnik nie wydaje się być mocniejszy,a już na pewno nie przy obecnej formie i problemach w lidze. Może Newcastle nie odpuści ale na pewno nie zostawią zdrowia na boisku a przy obecnej formie Benfiki i na jej stadionie nie powinni nawet co liczyć na remis w takim przypadku. Typuje więc wygraną Portugalczyków min. 2 bramkami po niezłym kursie 2,30.

Benfica- Newcastle 1 (-1) 2,30
Expekt
wynik: 3:1 ✅

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna Liga Europy
Spotkanie : Benfica Lizbona - Newcastle United
Typ : Oscar Cardozo strzeli
Kurs : 2.20✅
Bukmacher : Unibet

Mecz Benfiki z Newcastle powinien być jednostronnym widowiskiem nie widzę innej możliwości, warto postawić trochę groszy na zwycięstwo Lizbończyków bo jest to jeden z pewniejszch bet-ów na dzisiaj.Fakt kurs mały ale niektórych taki kurs zadawala mnie osobiście nie i dlatego poszukałem typu z wyższym kursem który raczej powinien wejść chodzi mi konkretnie o typ że Oscar Cardozo strzeli bramkę bo dlaczego by nie? Cardozo w tym sezonie strzela bramki jak na zawołanie fakt do Messiego mu trochę brakuje ale 16 bramek w 19 meczach ligowych robi swoje. Dodatkowo ustrzelił jeszcze 3 bramki w 4 spotkaniach Ligi Europejskiej w dzisiejszym meczu powinniśmy go zobaczyć raczej od początku spotkania gdyż trener Jorge Jesus zapewne będzie chciał w dzisiejszym meczu zapewnić sobie sporą zaliczkę przed rewanżowym spotkaniem a co za tym idzie wystawi najmocniejszy skład. Skład Benfiki jest stabilny brak w nim poważnych osłabień do tego dochodzi zgranie zawodników oraz własny stadion (na którym w tych sezonie Benfika przegrała tylko raz z Barcą w LM).Tak więc reasumując moje krótkie przemyślenia Benfika w dzisiejszym meczu będzie nacierała na bramkę Newcastle które przyjechało osłabione (nie zobaczymy m.in Tiote,Collociniego oraz Ben Harfy) i strzeli im zapewne kilka bramek liczę na to że chociaż jednym z zawodników który zdobędzie bramkę będzie najlepszy strzelec gospodarzy Oscar Cardozo

Czy zobaczymy dzisiaj Oscara Cardozo cieszącego się ze strzelenia bramki? Miejmy nadzieje że tak

Otrzymane punkty reputacji: +13
lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Spotkanie: Tottenham – Basel HC (0:1,5) wynik: 2:2 ⛔
Typ: 1
Kurs: 2,56
Buk: Pinnacle

Dziś o 21:05 w ćwierćfinale Ligi Europy Tottenham Hotspur zmierzy się z FC Basel. Mecz odbędzie się na White Hart Lane, a drużynę gospodarzy będzie wspierać ponad 36 tysięcy kibiców na trybunach.

Zacznijmy od gospodarzy i ich europejskiej historii. Bazylejczycy zaczęli od Ligi Mistrzów i wygranego dwumeczu z Florą Tallin aż 5:0 w II rundzie eliminacji. W III rundzie rywalem FCB było norweskie Molde FK kierowane przez legendę Manchesteru United Ole Gunnar’a Solskjær’a. Na wyjeździe Basel wygrało 0:1, u siebie zremisowało 1:1 i trafiło do fazy play-off LM. Rywalem Szwajcarów było CFR Cluj: u siebie FCB przegrało 1:2, na wyjeździe również padł wynik na korzyść Rumunów 1:0. W ten sposób Bazylejczycy pożegnali się z Champions League.

W Lidze Europy Basel trafiło do grupy G z belgijskim Genkiem, węgierskim Videotonem Székesfehérvár oraz portugalskim Sportingiem Lizbona. Ku zaskoczeniu wielu fanów utytułowani Portugalczycy zajęli ostatnie miejsce w grupie, Basel wyszło z grupy na 2. miejscu wygrywając 2 mecze i 3 remisując.

W 1/16 Basel trafiło na ukraińskie Dniepro Dniepropietrowsk – zwycięstwo 2:0 i remis 1:1 zapewnił awans Szwajcarom do 1/8. W 1/8 czekał na nich Zenit Sankt Petersburg (po pokonaniu Liverpoolu). Po bramkach Diaza i Freia Szwajcarzy zwyciężyli na własnym boisku faworyzowanych Rosjan. W rewanżu Zenit wygrał 1:0 po bramce Axel’a Witsela, jednak to było za mało by wywalczyć awans.

Tottenham mimo wywalczenia awansu do CL na boiskach angielskich został wepchany do LE – to wszystko za sprawą zwycięstwa Chelsea w LM. Spurs trafiło do grupy J: ze słoweńskim Maliborem, włoskim Lazio Rzym i greckim Panathinaikosem Ateny. Po ledwie 2 zwycięstwach i 4 remisach Anglicy wyszli z grupy na 2. miejscu.

W 1/16 w szlagierowej konfrontacji z Olimpique Lyon Tottenham wygrał 2:1 (dwie bramki Garetha Bale’a oraz trafienie Umtiti) i zremisował 1:1 (Gonalons-Dembele). W 1/8 Tottenham znów trafił na giganta – Inter Mediolan. W meczu u siebie Anglicy wygrali 3:0 (Gareth Bale, Gylfi Sigurðsson, Jan Vertonghen). W rewanżu na San Siro Inter wygrał 3:0 (Cassano, Palacio oraz bramka samobójcza). O awansie zadecydowała dogrywka w której to Adebayor i Alvarez trafiali do siatki. Dzięki wyjazdowej bramce Tottenham trafił do ćwierćfinału.

W meczu nie zagra Defoe, nie zobaczymy też Kaboula oraz Sandro. Za kartki pauzować będzie Walker. Andre Villas-Boas natomiast będzie mógł skorzystać z takich asów jak Bale, Vertonghen, Lennon, Parker, Dembele, Lloris, czy Adebayor. W FC Basel zagrają Diaz, Frei, Streller (lider klasyfikacji strzelców Super League), Stocker czy Cabral.

Basel posiada wyjazdowy współczynnik ligowy 5W-4R-3P. Tottenham w lidze w meczach u siebie 8-krotnie wygrał, 4 razy zremisował i tylko 3 razy przegrał.

Według mnie Tottenham jest drużyna o klasę lepszą od Basel. W meczach na WHL piłkarze Villasa-Boasa będą chcieli wypracować jak największą zaliczkę, dlatego też obstawiam zwycięstwo Anglików 2 lub więcej bramkami.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
brak Davide Santona i Cheikha Tiote nie będzie tak bardzo widoczny. [/i][/b]
Nie wiem jak można taką bzdurę publicznie napisać..Tiote,zwłaszcza w ciężkim wyjazdowym meczu, to obok Krula byłby najważniejszy zawodnik Srok.

No ale spoko,każdy inaczej widzi futbol.;)

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Nie wiem jak można taką bzdurę publicznie napisać..Tiote,zwłaszcza w ciężkim wyjazdowym meczu, to obok Krula byłby najważniejszy zawodnik Srok.

No ale spoko,każdy inaczej widzi futbol.;)
Skoro &quot;każdy inaczej widzi futbol&quot; to po co zarzucasz mi, że napisałem bzdurę publicznie? ????
Zagra w środku Cabaye z Anitą i nie będzie tak źle...

K 358

koeman66

Użytkownik
Fenerbahce - Lazio (+0.5) 2 1.67 Pinnacle
Panowie co wy tak na te Fenerbahce dzisiaj? Oni jeszcze nie wygrali w tym sezonie u siebie w LE z kims niezlym! A Lazio naprawde wymiata na wyjazdach w LE i widac, ze maja takze motywacje na ten pucharek, Lazio w Serie A i Lazio w LE to dwie inne druzyny! W lidze przegrywaja na wyjazdach, ale w europejskim pucharze graja, ze miodzio!
Dlatego X2 na Lazio, czyli w Pinnacle +0.5. Dla mnie to prawie ze 100% pewniak!

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
zgadzam sie z toba. ja tu gram czysty remis @ 3.32 ⛔. Lazio gra walecznie i brzydko i pomimo oslabien to ten skład co wyjdzie bedzie zmotywowany na 100%. Fener bez kapitana, do tego bardziej odpowiada im gra z kontry co pokazuja na wyjazdach. Na wlasnym terenie beda powoli rozgrywaja pilke, co Lazio ulatwi przeszkadzanie w konstruowaniu akcji. Lazio zagra na remis, a i Fener nie bedzie chcialo stracic, dlatego sporo zachowawczej gry na poczatku sie spodziewam. Lazio jest w stanie utrudnic Turkom gre i mysle ze padnie tu 0-0, ewentualnie 1-1
FT: 2-0

R 0

robinhood

Użytkownik
zgadzam sie z toba. ja tu gram czysty remis. Lazio gra walecznie i brzydko i pomimo oslabien to ten skład co wyjdzie bedzie zmotywowany na 100%. Fener bez kapitana, do tego bardziej odpowiada im gra z kontry co pokazuja na wyjazdach. Na wlasnym terenie beda powoli rozgrywaja pilke, co Lazio ulatwi przeszkadzanie w konstruowaniu akcji. Lazio zagra na remis, a i Fener nie bedzie chcialo stracic, dlatego sporo zachowawczej gry na poczatku sie spodziewam. Lazio jest w stanie utrudnic Turkom gre i mysle ze padnie tu 0-0, ewentualnie 1-1
Parę chwil temu natknąłem się na info, że Topal jednak jest w składzie Fenerbahce na mecz z Lazio. A Lazio może nie być zmotywowane na 100%. Powód: Za 4 dni Derby Rzymu.

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Za 4 dni Derby Rzymu.
w LE sporo rotują składem, dlatego to nie świadczy o tym, że odpuszczają to spotkania. Ci co zagrają (mieszany skład, część podstawy, część rezerwy) na pewno będą 100 % zmotywowani. Chyba przed spotkaniem ze Stuttgartem także mieli wazny mecz w Serie A, jednak to nie miało wpływu na tych co wystąpią. Skład na Fener i skłąd na Rome będzie się różnił

solara 38

solara

Użytkownik
Benifka-Newcastle 1 1.45 bwin
wynik: 3:1 ✅

Benfika w tym sezonie pewnie zmierza po tytuł, jest w tej chwili solidna, poważną drużyną, szczególnie u siebie. Odpadła w grupie z CL, ale trzeba przyznać, że miała wielkiego pecha. W tym sezonie w europejskich pucharach (CL i Liga Europejska) przegrała tylko jeden mecz na wlasnym terenie z BARCELONA! Reszta meczy to same zwycięstwa! Mysle, że w potyczce z Newcastle, które umówmy się - na tą chwilę nie może być pewne utrzymania w PL, nie będzie miało większych problemów. Sroki muszą skupiać się na kolejnych meczach ligowych, gdyż od strefy spadkowej dzieli ich tylko 3 pkt! Wydaje mi się, że liga jest teraz priorytetem, a puchary zeszly na drugi plan. Z reszta widac to juz byla z Machaczkala, Newcastle awansowało, ale w zalosnym stylu. Teraz sytuacja ejst jeszcze gorsza, no i rywal trudniejszy. Dla mnie pewna 1, pewny awans Benfiki.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom