shakeyobody
Forum VIP
W swoich analizach nie będę oryginalny. Kolejny raz idę mocno w stronę Kolumbii. Na tę chwilę jest to dla mnie obok Holandii najlepiej prezentująca się drużyna tych mistrzostw. Mamy doświadczonego arbitra jednak nie jestem do końca przekonany czy to dobrze. Anglik jak Webb nadałby się tu lepiej z prostego względu. Wszyscy wiemy jak Brazylijczycy lubią sobie upadać i jak się na takie rzeczy patrzy w Hiszpanii. Przejdźmy jednak do kwestii najważniejszej. Kolumbia w porównaniu z Brazylią prezentuje się lepiej na każdym gruncie. Nie ma się co zbędnie rozpisywać bo tak jest. Jeśli kolega wyżej ma rację i zamiast Alvesa zagra Maicon to tylko lepiej. Szacun dla gościa ale jest stary i powolny, James czy Cuardado będą nim kręcić hulaj dusza piekła nie ma. Jeśl ichodzi o zapas sił to ekipa Kolumbii również może czuć się lepiej. W tym meczu widzę spore kursy do wyłapania.
Kolumbia awans @3 , Można próbować w regulaminowym 3.75 jednak stosunek wzrostu kursu do prawdopodobieństwa mnie nie zadowala.(Tutaj polecam obejrzeć jak zawodnicy brazylijscy wykonywali rzuty karne z Chile -poza Luizem tragedia)
Do tego dorzucam mała progresje z poprzedniego meczu:
James gol @4
Cuardado gol @8
Kolumbia awans @3 , Można próbować w regulaminowym 3.75 jednak stosunek wzrostu kursu do prawdopodobieństwa mnie nie zadowala.(Tutaj polecam obejrzeć jak zawodnicy brazylijscy wykonywali rzuty karne z Chile -poza Luizem tragedia)
Do tego dorzucam mała progresje z poprzedniego meczu:
James gol @4
Cuardado gol @8