>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/2 finału - Manchester Utd. - Schalke 04 4 maj [środa] - REWANŻ

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
podejdzie do tego meczu ulgowo z tego co wiem nie zagrają Rooney i Giggs
Giggs jest w kadrze , i zapewne go dziś zobaczymy. Too Ronneya i Fabio nie będzie , a nie pewny jest Fletcher.
Kadry obu drużyn na mecz
Manchester United:
Van der Sar, Kuszczak, Lindegaard, Rafael, O&#39;Shea, Ferdinand, Vidić, Smalling, Evans, Brown, Evra, Valencia, Scholes, Anderson, Carrick, Fletcher, Gibson, Park, Giggs, Nani, Obertan, Berbatow, Owen, Hernandez.
Schalke 04:
Neuer, Sarpei, Escudero, Papadopoulos, Metzelder, Matip, Uchida, Jurado, Draxler, Baumjohann, Kluge, Edu, Farfan, Raul, Schober, Karimi, Charisteas, Plestan.
Jeśli chodzi o skład Manchesteru , to kogo by nie wystawił Alex to nikomu granie obce nie będzie. Cały sezon Ferguson tak rotuje składem , że każdy jest ograny i gotowy. W ataku dziś zobaczymy pewnie Berbatova , i to pewnie będzie mój typ na dziś , że Berba strzeli bramkę , ale analizę napiszę później. Jak będą oficjalne składy.
Reasumując. Ciężko będzie Schalke w tym meczu wygrać jak pisałeś wyżej , ciężko im chyba nawet zremisować na OT. W tym sezonie widziałem dużo dużo meczów na Old Trafford , i tam Diabły grają zupełnie inną piłkę niż na wyjazdach.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Manchester United - Schalke 04 Gelserkinchen
Typ: Schalke 04 Gelserkinchen powyżej 2.5 kartek
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza: Na Old Trafford, czy jak kto woli &quot;Teatr Marzeń&quot; dojdzie do rewanżowego spotkania pomiędzy Manchesterem United, a przyjezdnymi z Niemiec czyli Schalke 04 Gelserkinchen. Ekipa gości, doszła już bardzo daleko, za co w pełni ich podziwiam i szanuje.
Pomimo tego, że podopieczni Ralf&#39;a Rangnicka mają do odrobienia 2 bramkową przewagę, którą stracili już na własnym stadionie, uważam, że Schalke 04 Gelserkinchen nadal ma szanse, widzieliśmy co potrafiło Schalke zrobić z Interem, a wytłumaczenie, ze Inter był i jest bez formy nic nie zmienia, bo biorąc pod uwagę obie marki, to Inter nawet bez formy powinien coś ugrać.
W ekipie &quot;Czerwonych Diabłów&quot; właściwie nie wiadomo czego się spodziewać.
Niepewny występu jest Fletcher (wirus), a kontuzjowani przed tym spotkaniem to Rooney (ścięgno udowe), Fabio (stłuczenia), Hargreaves (bark). Może to mało ale głównie chodzi nam wszystkim po głowie to, jak ustawi swoją drużynę Sir Alex Ferguson. Wydaje mi się, że skład będzie bardzo pomieszany zważywszy na to, że walka o Mistrzostwo Anglii wchodzi w decydującą fazę i już w najbliższą niedzielę na Old Trafford przyjeżdża najgroźniejszy rywal &quot;Czerwonych Diabłów&quot; w walce o tytuł czyli goście z Londynu - Chelsea Londyn. Niby 2:0 to dobra zaliczka i mogło by się wydawać, że to spotkanie Manchester przejdzie bez nerwów, według mnie jest to mylne stwierdzenie. Schalke stać na strzelenie bramki, a taki przebieg może wzbudzić niepokój w szeregach Manchesteru.
Schalke, drużyna, której na wstępie trzeba się ukłonić, bo na prawdę sporo już osiągnęli w tej edycji Ligi Mistrzów. Jadą do Anglii praktycznie w najmocniejszym składzie, niepewny jest występ Howedes (brak kondycji), Huntelaar (kolano), jednak z tego co przyszło mi wyczytać w róznych portalach, stronach klubowych utwierdza mnie w przekonaniu, że jest możliwość ich występu. Kontuzjowani są Moritz (kolano), Pandera (palec).
I w sumie to by było na tyle jeśli chodzi o skład. W Schalke stary wyjadacz Raul, który może pociągnąć drużynę do Finału.
Na pewno nie braknie walki na boisku, Schalke jedzie na Old Trafford z myślą, że jest jakaś szansa na Finał i dobrze, bo taka istnieje.
Sędzią dzisiejszego spotkania będzie pan Pedro Proença Oliveira Alves Garcia, portugalski sędzia na co dzień arbiter Portugalskiej Ligi - Liga ZON Sagres.
W tym sezonie był arbitrem w 6 spotkaniach Ligi Mistrzów, w których 21 razy używał kartoników, ale to słaby wynik w porównaniu do tego, co ten sędzia robi w narodowej lidze. W 9 spotkaniach Ligi ZON Sagres pokazał 69 kartek.
Wybrałem taki typ, gdyż uważam, że Schalke pokaże się z jak najlepszej strony i cały czas będzie walczyło o upragniony finał, co spowoduje sporo fauli jak i kartek, myślę, że 3 kartki dla ekipy z Niemiec, to bardzo nisko postawiona poprzeczka przez bukmacherów.
Pozdrawiam.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Wydaję mi się że dzisiaj zobaczymy typowy, nudny remis 0:0, bo tak, Schalke jest za słabe żeby trafić coś na OT, a Manchester w takim składzie i bez mobilizacji nie rzuci się na Schalke, a nawet jak odda jakiś strzał celny to w bramce jest przecież Neuer.
Nie orientuje się ktoś czy Ronney na 100% nie znajdzie się w ogóle w kadrze na ten mecz?

remo91 57

remo91

Użytkownik
Nie róbmy jaj.
tak sobie możesz mówić w towarzystwie kur.
Piłka nożna jest na tyle nieprzewidywalnym sportem że pewnym nie można być niczego (przecież to oczywiste o_O). Schalke stawia wszystko na jedna karte, do składu powracają kluczowi gracze dziwią mnie wypowiedzi tego typu. &quot;Dopełnienie formalności&quot; przez diabły na pewno nie będzie ułatwiane przez ogranego w LM Raula, który w Schalke przeżywa odrodzenie. Liczę na zaciętą walkę i chciałbym aby wszystkim którzy z góry skazują niemiecką drużynę na pożarcie uszczuplili portfeliki. Do półfinału nie dociera się przypadkowo.

bo86bo 13,4K

bo86bo

Użytkownik
Jakby SAF nie ustawił United tak wygraja, nie ma innej opcji... wątpię aby bawił się w eksperymenty i wystawi dobra jedenastkę. Fletcher pewnie zagra, dlatego wolne dostał Giggs... w pierwszym składzie czuje,że wybiegnie Berbatow-Owen i obaj będą chcieli coś strzelić

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Wydaję mi się że dzisiaj zobaczymy typowy, nudny remis 0:0, bo tak, Schalke jest za słabe żeby trafić coś na OT, a Manchester w takim składzie i bez mobilizacji nie rzuci się na Schalke, a nawet jak odda jakiś strzał celny to w bramce jest przecież Neuer.
Popieram w 100% dodatkowo należy podkreślić 2 czynniki. Manchester ma bardzo blisko rywala za sobą w tabeli Premier Leauge. W dodatku w sobotę/niedzielę będzie grał z tym rywalem u siebie (Chelsea)
Co zrobi każdy szanujący się trener? Raczej nie wystawi wszystkich swoich gwiazdeczek i nie każe im grać na 120%! To ma być mecz a la spokojny spacerek jak 1-0 to będzie ok jak 0-0 nic się nie dzieje jak 0-1 nic się nie dzieje ale powoli stan alarmowy.
W tym meczu to nie MU musi gonić wynik lecz rywale.
Dzisiaj podobnie jak wczoraj mam sugestię do zagrania under 2,5 gola (1,8), X na 1 połowę 2,50 lub braku handicapu -1,5 w wykonaniu Czerwonych

Otrzymane punkty reputacji: +12
wojtekroza 46

wojtekroza

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Spotkanie: Manchester United - FC Schalke 04 (0:1)
Typ: X (Men U wygra jednym golem)
Kurs: 3,5
Buk: Bah
Analiza:
Dzis o 20:45 na Old traford gospodarze podejmą Schalke, z którymi w pierwszym meczu wygrali 2:0 co oznacza że dzisiejszy mecz bedzie formalnością. Schalke ma problemy w lidze, więc ten mecz bedzie dla nich tylko odskocznią na chwile od problemow, wydaje mi sie że ten mecz bedzie bardziej wyrownany niz 1 mecz dlatego wydaje mi sie że Men U wygra jedynie jedną bramką 1:0 lub 2:1
Forma gospodarzy:
01/05-11 Premier League Arsenal vs. Man Utd 1:0
26/04-11 Liga Mistrzów Schalke 04 vs. Man Utd 0:2
23/04-11 Premier League Man Utd vs. Everton 1:0
Forma gości:
30/04-11 Bundesliga Bayern vs. Schalke 04 4:1
26/04-11 Liga Mistrzów Schalke 04 vs. Man Utd 0:2
23/04-11 Bundesliga Schalke 04 vs. Kaiserslautern 0:1

bo86bo 13,4K

bo86bo

Użytkownik
Popieram w 100% dodatkowo należy podkreślić 2 czynniki. Manchester ma bardzo blisko rywala za sobą w tabeli Premier Leauge. W dodatku w sobotę/niedzielę będzie grał z tym rywalem u siebie (Chelsea) Co zrobi każdy szanujący się trener? Raczej nie wystawi wszystkich swoich gwiazdeczek i nie każe im grać na 120%!
United muszą odzyskać pewność siebie i dać do myślenia Chelsea czyli muszą wygrać

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Bo86bo
Tak śledzę Twoje wypowiedzi od dłuższego czasu i nie rozumiem ich. Zawsze piszesz, że Manchester wygra, że musi wygrać, musi się zmobilizować i zawsze przyjmujesz do wiadomości tylko zwycięstwo...
Napisałeś kiedyś, że Manchester ma szanse na porażkę?
Zero obiektywnego myślenia.

bercik 169

bercik

Użytkownik
Piłka Nożna, Liga Mistrzów, 20:45
Manchester United - Schalke 04
Typ: Manchester over 1.5
Kurs: 1.52
Buk: Betsafe
Analiza: Mówta co chceta, dwumecz uważam za rozstrzygnięty. Schalke poprostu nie ma argumentów, żeby wywieźć awans z Old Trafford i nawet jeśli Sir Alex, jak wielu sugeruje, da odpocząć kilku podstawowym graczom przed niedzielnym meczem z Chelsea o tytuł, to Niemcy są poprostu nieporównywalnie słabsi.
Drużynie z zagłębia ruhry kończy się powoli przygoda, wyjąwszy Raula, dla całej szerokiej kadry raczej przygoda życia i mimo wszystko trochę przypadkowa. Stawiam dziś na spokojnie wypunktowanie gości przez Manchester, udokumentowane strzeleniem przynajmniej dwóch bramek. Bo jak było widać w pierwszym spotkaniu, nawet Manuel Neuer w życiowej formie nie wystarcza na Czerwone Diabły.

Otrzymane punkty reputacji: +2
erxone 10

erxone

Użytkownik
Tak dwumecz roztrzygnięty jeszcze przed meczem. Z Interem tez byli skreślani. I nie mówie ze daje im duże szanse na awans lecz na wygranie tego meczu np 1-0 tak . Wszystko zależy od tego jak im sie mecz ułoży. Strzelają szybko bramke w 1 połowie i dogrywka jest coraz bliżej. Dla mnie no bet wszystko sie tu może zdarzyć .

jagr 5,9K

jagr

Użytkownik
Owszem może sie coś takiego zdarzyć tylko to wypadku angielskich druzyn jest nie możliwe ponieważ Schalke nie grało z tym samym Interem co rok temu za Mourinho.Gdyby klub prowadził portugalczyk z pewnoscią Inter grałby teraz z Manchesterem o awans.Z całym szacunkiem dla Niemców ale skoro na Old Trafford nie potrafi wygrać nawet Barcelona,to tym bardziej rewelacja tej edycji LM.Sezon w pucharach dla Niemców skonczy sie w 1/2 co i tak dla tej drużyny jest mega osiągnięciem.W przyszłym sezonie nie zobaczymy Schalke nawet w LE.

M 0

magicbox

Użytkownik
Van der Sar
Rafael - Smalling - Evans - O&#39;Shea
Gibson - Scholes - Anderson
Valencia - Berbatov - Nani
Oficjalny skład. Co jak co, ale bałbym się stawiać na zwycięstwo United, skład nie jest zbyt silny według mnie. Brak Carricka, Rooneya i Giggs będzie widoczny, a obrona całkiem rezerwowa...

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
tak sobie możesz mówić w towarzystwie kur.
Piłka nożna jest na tyle nieprzewidywalnym sportem że pewnym nie można być niczego (przecież to oczywiste o_O). Schalke stawia wszystko na jedna karte, do składu powracają kluczowi gracze dziwią mnie wypowiedzi tego typu. &quot;Dopełnienie formalności&quot; przez diabły na pewno nie będzie ułatwiane przez ogranego w LM Raula, który w Schalke przeżywa odrodzenie. Liczę na zaciętą walkę i chciałbym aby wszystkim którzy z góry skazują niemiecką drużynę na pożarcie uszczuplili portfeliki. Do półfinału nie dociera się przypadkowo.
Szkoda że nie odpisałem przed meczem ale nie widziałem tego posta.
Jak widzisz Manchester obojętnie w jakim składzie robi demolkę z Niemcami. Diabły w Teatrze Marzeń nie zwykli są przegrywać i dzisiaj tylko to potwierdzają. A jeden Raul niestety nic nie zrobi.
I więcej razy się tak nie spinaj bo to tylko luźnie dyskusje, a nie od razu może jakieś wyzwiska czy Bóg wie co. Pozdrawiam ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Mecz takich emocji jak GD nie wywoływał , ale w razie czego przestrzegam przed kłótniami itp itd.
Iwanow cały mecz trąbił , że Manchester mocno rezerwowym składem , ale ja oglądając ten mecz nie widziałem nic rezerwowego. Ci piłkarze grają normalnie i regularnie w PL. Rezerwowy to by był jakby wystawił do gry takich jak Kuszczak , Brown , Evans, Obertan , Bebe. Z tych rezerwowych to zagrali dziś ... Gibbson aby ? Berba fakt , że siedział trochę ostatnio , ale on ma przecież 21 bramek w Premier League.
Coś o meczu. Wielkie brawa dla Schalke za walkę, ambicje i grę do końca. około 85 min , wynik 4:1 , Huntelaar strzela gola ze spalonego , nie słysząc gwizdka od razu biegnie po piłkę , i chciał zasuwać z nią na środek boiska. Kilka chwil później rożny dla Schalke , Raul biegnie po piłkę , jakby Schalke brakowało jednego gola do awansu. Brawo :!: Takie coś się podoba.
Mecz spokojny , nie porwał , ale taki był chyba zamiar aby wygrać minimalnym nakładem sił ( przez MU ) i chyba się udało , zawieszeń nie ma , kontuzji nie ma , czekamy na finał.

bo86bo 13,4K

bo86bo

Użytkownik
Dla mnie mecz świetny który pokazał jedno, Berbatow musi grać z Chelsea... sam nie strzelił ale wystarczy oglądać to widać jak dobrze pracował z kolegami. I właśnie takiego partnera trzeba Roo, w końcu bramki Andersona... teraz niech dają czym prędzej kursy na mecz finałowy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom