https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzQyOTk4NDQ2NDQzODMwMDoF8jWLRkv/t9GAr8Q=&kind=MAIN
Taki dziobak ode mnie i krótko o spotkaniach:
- W Kazachstanie gra się niezwykle ciężko, przekonał się o tym
Villareal w fazie grupowej wygrywając tam 2-3. Sztuczna płyta boiska temperatura i daleki wyjazd przemawiają moim zdaniem na niekorzyść Sportingu. Z
Astany odszedł jeden z ich lepszych graczy Kabananga ale według mnie stać ich na remis a być może i zwycięstwo.
- W
Dortmundzie zaczęło wiać optymizmem po odejściu Auby, ewidentnie atmosfera się oczyściła po zmianie przez niego barw klubowych, do zespołu dołączył Michy i w dwóch spotkaniach zdobył 3 bramki. Ważne będzie pierwsze spotkanie,
Borussia chyba złapała wiatr w żagle ale wydaje mi się że wiele bramek tu nie padnie i pierwszą możemy zobaczyć po pół godzinie gry. '34
- San Sebastian grać potrafi strzelają dużo w lidze są pod tym względem w czołówce, niestety też sporo tracą ale u siebie z
RB powinni się spiąć bo bardzo ważny będzie pierwszy mecz w Hiszpanii, jeśli go wygrają mają szansę na awans do kolejnej rundy.
2-2
- Spotkanie w
Szkocji bardzo ciekawe moim zdaniem,
Celtic u siebie potrafi postawić trudne warunki, o bramkę dla nich jestem raczej spokojny, zastanawia mnie jak zaprezentuje się
Zenit bo w tej drużynie nie ma już tylu gwiazd co kiedyś ale mimo to grają bardzo solidnie, no i trener jakim jest
Mancini z pewnością przygotuje tu coś ekstra.
1-0
- Napoli chyba jednak skupi się na lidze jak zauważono wcześniej w lidze kolejny rywal nie jest wyjątkowo trudny ale problemem jest tam ławka na której nie ma za wielu klasowych zmienników a jeśli wypadnie ktoś z trójki
Mertens, Callejon i Insignie będzie to straszny ból głowy dla
Sarriego. Osobiście wolałbym żeby ktoś w Italii przerwał dominację Juve. Co do
Lipska to ich pierwszy sezon w pucharach już jest niezły ale ambicje właścicieli z pewnością są większe.
1-3
- Orły złapały lekką zadyszkę, ale osobiście jestem pod wrażeniem tego jak do tej pory grali i jaką robotę w
Rzymie odwala
Inzaghi. Naprawdę bardzo przyjemnie się ogląda ich ofensywną szybką grę. Jeśli utrzymają skuteczność na swoim poziomie są w stanie nawet wygrać to spotkanie jednak
FCSB na swoim obiekcie to groźny zespół a kibice
Rumuńscy będą 12 zawodnikiem dla gospodarzy.
1-0
- Atleti jedną niespodziankę sprawiło odpadając z
LM, jestem bardzo ciekaw jak potraktują rozgrywki
LE bo w lidze do Barcelony tracą 7 punktów i nie jest to strata nie do odrobienia. Wydaje się że znów nie będą się wysilać i na koniec może widnieć wynik
0:1. Dodatkowym czynnikiem który może mieć znaczenie jest to iż po rewanżu w
Madrycie czeka ich ligowy wyjazd do Sevilli i mogą chcieć w pierwszym spotkaniu zdobyć zaliczkę by w rewanżu oszczędzać siły.
1-4
naaajgorzej polec na pierwszym spotkaniu