I znowu usunięto mi post właśnie jak uzupełniałem typy i analizy. Kur... 10 min w plecy, ale powtórzę, co tam...
Napoli vs Swansea City
Napoli (AH: -1 i -1.5) kurs: 2,050 buk: Pinnacle
Napoli poprzednio mimo ataków Swansea wywiozło remis. Benitez wie jak grać w pucharach, wygrał z Chelsea ubiegłoroczną
LE. Fakt zagrali fatalnie, ale dzisiaj przed własną publicznością moim zdaniem wygrają.
Tottenham Hotspur vs Dnipro Dnipropetrovsk
Tottenham Hotspur (AH: -1 i -1.5) kurs: 2,61 buk: Pinnacle
(edit// i kolejny świetny mecz, kto nie oglądał niech żałuje. Czerwona kartka trochę ustawiła spotkanie, ale nie przesadzajmy. Soldado znowu pudłował, za to Adebayor - piękne trafienia. Eriksen - "stadiony świata" z rzutu wolnego W ciągu kliku minut zrobił Tottenham to co się wydawało niemożliwe - odrobił 3 bramki i dzisiaj Pan NaHorny przyniósł mi szczęście ????
Nie znamy jeszcze składów, ale jeśli Tottenhamowi zależy na
LE uważam, że wygra. Nie oglądałem poprzedniego meczu, ale co do zasady nie ufam ruskim.
Eintracht Frankfurt v FC Porto
FC Porto (AWANS) kurs: 2,20 buk: Bet365
(edit// kto nie oglądał niech żałuje, mecz walki, mecz bramek. Porto cudem zdobyło awans, do 58 min. przegrywało 2:0. Widziałem usunięte posty w przerwie - dla tych osób dobra rada - mecz trwa do 90 min + czas doliczony)
Zgadzam się z typerami grającymi dzisiaj na Porto. Wszystko zostało powiedziane.
dubelek:
Napoli (AWANS) + Tottenham Hotspur (AWANS) łączny kurs: 2,59 buk: Bet365
I za bardzo drobne:
Red Bull Salzburg vs Ajax
Ajax kurs: 5,14 buk: Pinnacle
(edit// za cenę piwa)
Jeśli Ajax ma choć odrobinę honoru powinni pokusić się o zwycięstwo. To w końcu uczestnik
LM, prawie klasowa drużyna, a Slazburg może przegrać bez konsekwencji. Obok kursu 5,14 nie można przejść obojętnie.
Oczywiście ponieważ to LE ZALECAM GRAĆ WSZYTKO MAŁYMI STAWKAMI
edit// co do Betisu nie podałem typów, na
LIVE zagrałem na Betis. Jedna dobra rada - nigdy nie grać nic na ruskich. Dla osób nie rozumiejących przenośni - ruscy to dla mnie wszystko na wschód od polskiej granicy wschodniej
edit2// zasada nie ufać ruskim sprawdziła się w pełni. Jak niebezpieczne jest granie przeciw faworytom przekonali się typerzy grający na turecki Trabzonspor, Juventus nic nie musiał, a i tak wygrał.
Generalnie dzisiaj wszystko z
LE na duży
. Wg niektórych jestem idiotą, na niczym się nie znam i najlepiej żebym się nie udzielał, a chyba w całym tym wątku 1/16
LE rewanżach można było na moich typach najlepiej zarobić po bardzo wysokich kursach. Zresztą nie tylko dzisiaj i tutaj)