Legia widzę bardzo optymistyczny scenariusz, dobrze by było wygrać do zera (nawet 1-0). Jednak przy ofensywnie grającej Bradze będzie ciężko. Moim zdaniem Lech w dwumeczu ma spore szanse, aby wyeliminować Sporting, jednak jak już wcześniej ktoś pisał kluczem będzie mecz w Poznaniu. Wydaje mi się , że Lech dawno nie był tak dobrze przygotowany przed rundą, wyniki w sparingach nie były złe, a nawet z tym zawsze były problemy. Transfery może nie szaleńcze, ale moim zdaniem ciekawe, Wołąkiewicz to perspektywiczny zawodnik,a Ubiparip jak się odnajdzie w Lechu to kto wie, może będzie drugi Rudnevs. Ślusarski moim zdaniem to trochę nieporozumienie, no ale cóż, oceniać będziemy po sezonie. Nie jestem fanem Bakero, ale kibicuję Lechowi no i nie pozostaje nic innego, jak zaakceptować trenera, a może akurat tutaj rozwinie skrzydła. Mój typ na mecz to 1-0 dla Lecha i to nie typ kibica, tylko realisty, bo myślę, że tak przedstawiają się szanse obu drużyn w tym meczu, także biorąc pod uwagę grę Bragi na wyjazdach. Rewanż to już będzie inna bajka.