>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1,01 - 1,20. Powoli do celu...

majeczka24 25

majeczka24

Użytkownik
Po południu będę podawała typy z bet365 za prawdziwe pieniądze. Może trochę kuponów złożonych z kilku zdarzeń tak jak jeden z kolegów mi tu sugerował zobaczymy mam jeszcze kilka godzin na namysł ????

Jeszcze tak nie grałam ale widzę, że może być to ciekawy sposób na dorobienie do pensji.​

koloryt 93

koloryt

Użytkownik
Widze, ze sie nie uczysz na błędach. Zwiększenie zdarzen zmniejsza prawdopodobienstwo wygranej. Zresztą zobacz na poprzednia strone, weszly Ci wszystkie single. Potem zacząłeś grać ako i zaczely sie przegrane. Temat wątku chyba juz nie aktualny, choc bardziej to moze byc, powoli do bankructwa.

majeczka24 25

majeczka24

Użytkownik
Widze, ze sie nie uczysz na błędach. Zwiększenie zdarzen zmniejsza prawdopodobienstwo wygranej. Zresztą zobacz na poprzednia strone, weszly Ci wszystkie single. Potem zacząłeś grać ako i zaczely sie przegrane. Temat wątku chyba juz nie aktualny, choc bardziej to moze byc, powoli do bankructwa.
Własnie dlatego grałam na kontu gościa żeby zobaczyć co lepiej będzie wychodziło ???? I zdążyłam zauważyć ze lepiej grac single niż ako. Gram w to dość długo ale na forum zawsze grałam na kontu gościa chciałam sobie sprawdzać rożne duperelki zęby wiedz co lepiej wyjdzie i czym grac za moje pieniądze ????
Zreszta chyba widać jak dużo typów grane na pale bylo... A tym ze im wiecej meczów tym mniejsza szansa na trafne wytypowanie to nie musisz mi tłumaczyć ????
A temat aktualny bo będę grała i podawała typy z bet365 po południu​

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Wtrącę się. Warto ryzykować 94 zł dla 6.87zł ? taki sposób na dłuższą metę nie jest dobry.. Pozdr

Otrzymane punkty reputacji: +1
lbj 142K

lbj

Użytkownik
Idac tym tokiem myslenia warto czy nie, mozesz dojsc do wniosku, ze nigdy nie warto, bo moze nie wejdzie, a co jesli stanie sie jakis cud etc.
Ja osobiscie jestem zafascynowany tym systemem i sam chyba go sprobuje w tym miesiacu. Sek w tym, ze nie mozna sie podpalac i trzeba trzymac sie twardo swoich ustalonych zasad. Obstawianie takich kursow 1.02-1.10 jest bardzo dobre nawet w ako, ale kursy powyzej 1.10 juz nie sa takie oczywiste nie mowiac o 1.20-1.30, bo wlasnie, gdy zaczelas obstawiac takie kursy to posypal sie caly bilans. Jesli bedziesz trzymac sie zasad to zysk gwarantowany. Powodzenia
No i dlaczego na DVTK jest taki maly kurs skoro wszedzie byl w okolicach 2.00? Co to za typ, bo czegos tu chyba nie rozumiem. Tak samo suma gol 3.5+ i 1.20 kurs?:eek:

majeczka24 25

majeczka24

Użytkownik
Idac tym tokiem myslenia warto czy nie, mozesz dojsc do wniosku, ze nigdy nie warto, bo moze nie wejdzie, a co jesli stanie sie jakis cud etc.
Ja osobiscie jestem zafascynowany tym systemem i sam chyba go sprobuje w tym miesiacu. Sek w tym, ze nie mozna sie podpalac i trzeba trzymac sie twardo swoich ustalonych zasad. Obstawianie takich kursow 1.02-1.10 jest bardzo dobre nawet w ako, ale kursy powyzej 1.10 juz nie sa takie oczywiste nie mowiac o 1.20-1.30, bo wlasnie, gdy zaczelas obstawiac takie kursy to posypal sie caly bilans. Jesli bedziesz trzymac sie zasad to zysk gwarantowany. Powodzenia

No i dlaczego na DVTK jest taki maly kurs skoro wszedzie byl w okolicach 2.00? Co to za typ, bo czegos tu chyba nie rozumiem. Tak samo suma gol 3.5+ i 1.20 kurs?:eek:
Bo to wszystko zakłady live

lbj 142K

lbj

Użytkownik
Aha, chyba, ze tak. Lecz przy takich wyrownanych poziomem zespolach jak dvtk i ten drugi jest to ryzykowne, ze bedzie 3.5+. W ktorej minucie to postawilas?

Do góry Bottom