>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1,01 - 1,20. Powoli do celu...

majeczka24 25

majeczka24

Użytkownik
Witam. Zakładam nowy temat.

Będę grała kursy jak w temacie zaczynając ze stawką 100zł.
Po wygraniu 200zł odkładam i gram od nowa 100zł.

Pozdrawiam zapraszam do komentarzy​

majeczka24 25

majeczka24

Użytkownik

Zakład na gole zawsze ryzykowny bo nigdy nie wiadomo co w meczu stać się może^^ Ale myślę, że w tym przypadku powinno pójść gładko ????
No comment... Gramy dalej. Ważne, że ciągle na plusie ????
Gra nr 4
Bilans ogólny✅24,61

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
grałem tym systemem... doszedłem do +500 zł ale potem dwa razy z rzędu szybki koniec gry i się posypało. Może i taktyka dobra ale nie można tracić nerwów jak sie zacznie przegrywać;]

majeczka24 25

majeczka24

Użytkownik
grałem tym systemem... doszedłem do +500 zł ale potem dwa razy z rzędu szybki koniec gry i się posypało. Może i taktyka dobra ale nie można tracić nerwów jak sie zacznie przegrywać;]

No zobaczymy jak to wyjdzie ???? Na razie źle nie idzie ???? Wiadomo, że wszystkiego wygrać się nie da, ale najważniejsze żeby dobrze zacząć i nie stracić własnego kapitału ???? Zobaczymy co wyjdzie do końca miesiąca ????​

N 0

najlepszeligi

Użytkownik
Ciekawy system ale nie myślałeś żeby takie typy 1.10-1.15 połączyć zamiast grać oddzielnie? wtedy ten kurs jest wyższy, skoro i tak będziesz je grał to lepiej je zagrać razem bo ten kurs zawsze wyjdzie minimalnie lepszy z dwóch kursów 1.10 masz już 21 złotych zysku a nie 20. Taka luźna idea, powodzenia.

koloryt 93

koloryt

Użytkownik
Moze lepiej bukmachera zmienic zeby jedno wydarzenie bylo za 1,20 a nie 1,10 na bet at home.
Zreszta to co tu uprawiasz to nie jest dobra bukmacherka gdzie opierasz sie na analizie. Tu jest czyste liczenie na szczescie, typu strzela czy nie, no chyba ze ogladasz na zywo i widzisz ze graja na utrzymanie.
Jak juz grasz dla zabawy (bo watpie ze chcesz tym systemem zarobic) to juz lepiej dac po kursie 1,50 ze padnie gol kolo 60 minut i prawdopodobienstwo jest spore.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Jestem zwolennikiem gry małych kursów za dużą stawkę nigdy jednak nie wierzyłem w progresje a to co grasz teraz to właśnie progresja wg mnie strata czasu lepiej pograć over 0,5 po pierwszej polowie kursy wyższe niż na początku meczu ,wystarczy jedna bramka by liczyć walutę .Remisy 0-0 padają rzadko warto grać pierwsze ligi Angielskie,Włoskie Francuskie i niemieckie oraz Holandię .Można łończyć lub grać single oczywiście nie co dzienie grają 10 kuponów miesięcznie można dobrze zarobić.

majeczka24 25

majeczka24

Użytkownik
Moze lepiej bukmachera zmienic zeby jedno wydarzenie bylo za 1,20 a nie 1,10 na bet at home.
Zreszta to co tu uprawiasz to nie jest dobra bukmacherka gdzie opierasz sie na analizie. Tu jest czyste liczenie na szczescie, typu strzela czy nie, no chyba ze ogladasz na zywo i widzisz ze graja na utrzymanie.
Jak juz grasz dla zabawy (bo watpie ze chcesz tym systemem zarobic) to juz lepiej dac po kursie 1,50 ze padnie gol kolo 60 minut i prawdopodobienstwo jest spore.
Jeśli gram na gole to zawsze sledze go na żywo. Ale masz racje. Nawet gdy ekipa pierwsza dominuje druga to zawsze jest szansa ze coś pójdzie nie tak i przypadkiem coś strzela. Ale tak jak pisałam zobaczymy co będzie pod koniec miesiąca ???? Jeśli nie wyjdzie to trudno ????​

majeczka24 25

majeczka24

Użytkownik
Jestem zwolennikiem gry małych kursów za dużą stawkę nigdy jednak nie wierzyłem w progresje a to co grasz teraz to właśnie progresja wg mnie strata czasu lepiej pograć over 0,5 po pierwszej polowie kursy wyższe niż na początku meczu ,wystarczy jedna bramka by liczyć walutę .Remisy 0-0 padają rzadko warto grać pierwsze ligi Angielskie,Włoskie Francuskie i niemieckie oraz Holandię .Można łończyć lub grać single oczywiście nie co dzienie grają 10 kuponów miesięcznie można dobrze zarobić.
Co do goli w 1poł to zgadzam się z tobą. Gram tak często ale po prostu chce sprawdzić coś innego czym jeszcze nie grałam ???? Tu sprawdzam ten system na bahu bo jest możliwość gry na koncie gościa. Za prawdziwe pieniądze gram na bet365 bo wg mnie najlepszy z bukmacherów i mega wielka oferta na livie.​

bartek122 159

bartek122

Użytkownik
Widzę że grasz podobnie do mnie. według mnie idzie na tym zarobić bo jestem na plusie i popieram twoją grę, na pewno będa zaglądał często do ciebie jak Ci idzie. U mnie dziś od 100zł dojechałem do 320zł i również gram od 100 do 200zł i sto odkładam ???? powodzenia!

majeczka24 25

majeczka24

Użytkownik
Widzę że grasz podobnie do mnie. według mnie idzie na tym zarobić bo jestem na plusie i popieram twoją grę, na pewno będa zaglądał często do ciebie jak Ci idzie. U mnie dziś od 100zł dojechałem do 320zł i również gram od 100 do 200zł i sto odkładam ???? powodzenia!
Na razie nie gram za real money, jak widać zresztą od singli do złożonych kuponów. Sprawdzam sprawdzam może coś wyjdzie. Na bet365 lepiej by się grało ale nie chce mi się pisać co gram wiec bah zostaje chociaż oferta nie powala ????​

Do góry Bottom