>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1,01-1,03 w drodzę do wielkiej przygody...

D 4

damian1991el

Użytkownik
Witam,
Zainspirowany pewnym wątkiem, w którym ktoś chciał 800 razy obstawić tak zwane &quot;pewniaki&quot; zakładam ten temat. Niestety tamto wyzwanie się nie udało ( szczerze żałuję, bardzo kibicowałem ). Generalnie zasada jest prosta, zawsze gram all-in na typy których kursy nie przekraczają 1,03.

Podstawowe informację:
Imię: Damian
Bukmacher: Williem Hill
Początkowy bankroll: 13€
Cel: 30 000€ (400 - 500 zakładów)

Zakład 1 ✅
Shanghai East Asia - FC Kopenhaga
Zakład live
45min 3-0
Typ: 1 (zakład bez remisu)
Kurs: 1,02

Malaga - FC Barcelona
Typ: O 0,5
Kurs: 1,01

Łączny kurs: 1,03
Postawione: 13$
Do wygrania: 13,34$

Otrzymane punkty reputacji: +2
D 4

damian1991el

Użytkownik
Zakład 3✅
Borussia - Nurnberg
Zakład live
21min 2-0
Typ O 2.5
Kurs 1,04
Postawione: 13,48€
Do wygrania: 14,02€

LEWANDOWSKI 88min...
Stawianie na tak niskie kursy na strzelenie bramki to duży błąd... Oglądałem mecz i widziałem że mają formę, ale po drugiej bramce ewidentnie ich determinacja spadła. Fart, z którego wyciągam nauczkę. :zoltakartka:

D 4

damian1991el

Użytkownik
marqs3lby - nie moge Ci odp. na priv bo mam za mało postów jeszcze. Generalnie jak już ktoś wcześniej pisał, najlepszy jest betfair do tego typu zabawy. Na WH też znajdują się okazję typu 1,01-1,03... ale są raczej mniej opłacalne i często EV-. Ja gram tam dla zabaw. W przypadku Borussi mogłem stawiać na zwycięstwo, ale za postawione 13.50 było do wygrania coś koło 13.60...

Zakład 4✅
Grotta -Bolugarvik
Zakład live
70min 2-0
Typ: 1 DNB
Postawione: 14,02€
Do wygrania: 14,23€

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Prosimy o nie umieszczanie komentarzy w tym temacie, chłopak prowadzi wątek i chcielibyśmy aby były tu same typy.

D 4

damian1991el

Użytkownik
Zakład 15 ✅
Szachtar Donieck - Rosenborg
Zakład live
0-0 60min
Typ: 2 (handicap +3)
Postawione: 16.45€
Do wygrania: 16.69€

W temacie komentarzy... jeżeli ktoś ma jakieś uwagi, bądź uważa że któryś z postawionych zakładów był bardziej ryzykowny to proszę o kontaktowanie się na priv

D 4

damian1991el

Użytkownik
Zakład 16
Dijon - Lens
Zakład live
45min 2-0
Typ: 1 DNB
Postawione: 16.70€
Do wygrania: 16.95€

Dijon u siebie w 11 meczach przegrał tylko raz. Dodatkowo u siebie stracili tylko 7 bramek.

D 4

damian1991el

Użytkownik
Zakład oderwany od taktyki... ciut wyższy kurs

Zakład 17
Burkina Faso - Zambia
Typ: O 0,5
Postawione: 16.95€
Do wygrania: 18.36€

bsC - Ty chyba nadal nie rozumiesz tej taktyki dając mi takie rady...

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
I co? I koniec.
Ledwo 17 zakład, a już pierwsza wtopa. A weź traf 100-200 zakładów z rzędu bez wtopy. Śledzę sport już jakiś czas i nic mnie nie zdziwi. 4:0 w piłce nożnej nie oznacza zwycięstwa dopóki nie usłyszymy ostatniego gwizdka, albo w tenisie komendy &quot;Gem Set Match&quot;.
Kolejna sprawa to również wiele razy miałem założenia taktyczne gry i każde odstępstwo od zasad kończyło się najczęściej porażką. Dlatego warto sobie zapamiętać, że trzymanie się założonych wcześniej zasad to jedna z podstaw.
Na forum powstanie jeszcze nie jeden taki temat śmiałków którzy będą ciułali all in po kursach 1,01-1,10. Więcej jest w tym szczęścia niż rozsądnej gry.

Na logikę:
Grając po kursach 1,01 płaską stawką musimy trafić 100 zakładów by podwoić kapitał.
Grając kurs 2,00 wystarczy trafić tylko raz by podwoić kapitał.
Tu należy zadać sobie pytanie co jest prostsze, trafienie 100 zakładów z rzędu czy jednego?
Do tego już przy 3 zakładzie byłeś bliski porażki, bo kolejna bramka padła dopiero w 88 minucie, 2 minuty + doliczony czas i na 3 zakładzie zakończyłbyś swój system.
Wyobraź sobie, że tak grasz, dochodzisz do 112 kuponu i co? Grasz oczywiście all in, bo skoro weszło Ci 111 zakładów za all in to i zagrasz 112 all in. A tu nagle okazuje się jakiś &quot;dziwny&quot; mecz, albo po prostu błąd z Twojej strony i zakład Ci nie wchodzi. Cała Twoja gra, cały poświęcony czas idzie na marne i kończysz z ujemnym bilansem.

zohan 3

zohan

Użytkownik

Na logikę:
Grając po kursach 1,01 płaską stawką musimy trafić 100 zakładów by podwoić kapitał.
Grając kurs 2,00 wystarczy trafić tylko raz by podwoić kapitał.
Tu należy zadać sobie pytanie co jest prostsze, trafienie 100 zakładów z rzędu czy jednego?

Trochę matematyki ????
Zakladając, że prawdopodobieństwo trafienia jednego zakładu po kursie 1,01 wynosi 99% (1/1.01), prawdopodobieństwo trafienia 100 meczy o takim kursie wyniesie 0,99 ^100 (99% do potęgi 100) czyli 36,6%.
Stawiając nawet na zakład &quot;parzysta, nieparzysta suma punktów&quot; po kursie 1,9 mamy 50 % szans na trafienie. ????

Do góry Bottom