Może i ciekawy ale roY pytał nie o over/under 0,5 w pierwszej połowie a over/under 0,5 w całym meczu a to zupełnie co innegoW Unibet jest równie ciekawy zakład na over/under 0,5 w pierwszej połowie
dlatego nie chce stawiac tego po jakis stawkach typu 5zl tylko minimum 50-100ta under over 0.5 w całym meczu to po prostu rewelacja domyślam sie że kursy beda w granicach 1.05
dlatego nie chce stawiac tego po jakis stawkach typu 5zl tylko minimum 50-100
A ja nie odpowiedziałem na pytanie Roya tylko zasugerowałem typ podobny ale o wiele rozsądniejszyMoże i ciekawy ale roY pytał nie o over/under 0,5 w pierwszej połowie a over/under 0,5 w całym meczu a to zupełnie co innego
a czy czesto zdarza sie wynik 0-0? Ryzyko jest ale no bez przesady, chyba taki mecz to jeszcze wybrac da sie bezproblemowo by padla ta 1brama. Ty widzisz tu 5zl ja widze sporo kasy bo grajac va bank caly czas w koncu sie do czegos dojdzie, potrzeba troche czasu ale mozna na tym zarobic.100 zł postawisz zeby wygrac 5 ??
moze to i jest jakis sposób, ale jak bym sie zastanowił nad tym va bank - juz ktos tu tak kiedys grał i przegrał. moim zdaniem mógłbys grac za poweidzmy 50% budzetu ???? ale to juz jak chesza czy czesto zdarza sie wynik 0-0? Ryzyko jest ale no bez przesady, chyba taki mecz to jeszcze wybrac da sie bezproblemowo by padla ta 1brama. Ty widzisz tu 5zl ja widze sporo kasy bo grajac va bank caly czas w koncu sie do czegos dojdzie, potrzeba troche czasu ale mozna na tym zarobic.
zakladajac ze mialbys kurs srednio 1,05 to po trafieniu 15 razy z rzedu (zakladam ze caly czas grasz va banque) masz 207,89zl (zaczynajac od 100zl) czyli podwajasz kapital, z malym hakiem jescze... jak dla mnie ciezko bedzie, jak juz pisano wczesniej komarr gral tym sposobem i nie gra, nie wiem dokladnie czemu ale podejrzewam ze wtopa:/a czy czesto zdarza sie wynik 0-0? Ryzyko jest ale no bez przesady, chyba taki mecz to jeszcze wybrac da sie bezproblemowo by padla ta 1brama. Ty widzisz tu 5zl ja widze sporo kasy bo grajac va bank caly czas w koncu sie do czegos dojdzie, potrzeba troche czasu ale mozna na tym zarobic.