>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

0:0 do 10 minuty

L 0

lisek6

Użytkownik
Witam. Postanowiłem sprawdzić czy regularne stawianie wyniku bezbramkowego do 10 minuty meczu jest opłacalne. Daje sobie tydzień, dwa kiedy będę grał niskimi stawkami i po tym ocenię, czy warto grać chociażby kupony za 100 zł lub więcej. Na początku będę wrzucał double za stawkę 10 zł, a życie samo zweryfikuje ????
Na początek:
Slaven Belupo - NK Osijek
Legia Warszawa - Górnik Zabrze
Stawka: 10 zl
AKO: 1,41

gajin 150

gajin

Użytkownik
Jeśli nie będziesz grać Autralii, kobiet, rezerw i młodzików, to powinno być ok. Najlepiej powinny się sprawdzić mecze pucharowe. Życzę powodzenia i będę Ci kibicować.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
nie ma najmniejszego znaczenia jaki mecz wybierzesz... osobiscie grałbym te z lig overowych
Weźmy na przykład Legia-Górnik, mecz oceniony względnie underowo, za pierwsze 10-minut jest 1,20
Mecz overowy Eindhoven - Dordrecht to 1,28
Niezła różnica?
Zatem moja propozycja to:
Eindhoven - Dordrecht u0,5 10min
Sparta - Maastricht u0,5 10min
AKO: 1,60

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Testowałem grając na przypał i klapa wyszła. Z tym, że ja dawałem tyle meczy, by wyszedł kurs ogólny 2.00 lub wyższy.

L 0

lisek6

Użytkownik
Szczerze mówiąc zamierzam dzisiaj siąść i solidnie podumać czy takie granie ma sens. Na pierwszy rzut oka wydaje się ciekawą opcją, ale granie &quot;na czuja&quot; nie jest w moim stylu. Mimo, że nie mam większego wpływu na to, że dane drużyny do 10 minuty będą się badać i nic nie ustrzelą, to jednak wole wyszukiwać ekipy, które właśnie nie mają w zwyczaju od pierwszych minut rzucać się do ataku.
O graniu kuponów z AKO 2,0 i wyższym nawet nie myślę z tego względu, że im więcej meczów, tym większe ryzyko niepowodzenia. Niby banalne, a jednak w tego rodzaju graniu, jak dla mnie, bardzo ważne.
Na razie bawimy się za dyszki, jeżeli ta zabawa zacznie przynosić profity, wtenczas dyszki zamienimy na stówki, żeby też nie przesadzić ;)

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Od siebie dodam tyle, że można pomyśleć nad podobnymi (lecz trudniejszymi) zdarzeniami:
Bet365 (chyba tylko dla NHL) - bramka powyżej 9:30 minuty @ 1.80
Expekt (piłka nożna) - bramka poniżej 31 min @ około 2.00

S 17

siergej

Użytkownik
Bursaspor - Trabzonspor u0.5, kurs: 1. 18 ⚽ Eskisehirspor - Elazigspor u.05, kurs: 1. 20 ⚽ Legia Warszawa - Górnik Zabrz e u05, kurs: 1. 20 ⚽
AKO: 1. 69
Stawka: 10 0j

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Zarzuciłem na dzisiaj 6 spotkań (2 kupony) i podejrzewam, że mogę popłynąć na którymś z nich ale sposób jak najbardziej może być dobry.
Kiedy mamy wachlarz prawie kilkuset (w tygodniu kilkudziesięciu) zdarzeń to trafić 3 typy na dzień (ako ~1.50) chyba nie będzie trudno.
Będę śledził i typował razem z Wami ;)

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Kiedy mamy wachlarz prawie kilkuset (w tygodniu kilkudziesięciu) zdarzeń to trafić 3 typy na dzień (ako ~1.50) chyba nie będzie trudno.
Będę śledził i typował razem z Wami ;)
Nie wiem gdzie gracie, ale bet365 z tego co pamiętam wystawia tylko na jakąś cześć spotkań takie zdarzenie.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Ale to jest duża część. Na dzisiaj było kilkadziesiąt możliwości więc jest z czego wybierać. Powoli rozpędzają się ligi koreańskie, japońskie ... Dla każdego coś dobrego ;)
Ja jak na razie lecę na przypał, ale z biegiem czasu myślę nad wprowadzeniem selekcji (na tą chwilę przychodzi mi do głowy coś typu: &quot;jak ostatnio strzelili bramkę w pierwszych 10 min to na kolejnym meczu tego nie powtórzą&quot;)
Oczywiście to jest ślepe myślenie ale psychologicznie można stosować ????

S 17

siergej

Użytkownik
Bursaspor - Trabzonspor u0.5, kurs: 1. 18 ⚽ Wynik: Bramka w 2&#39; meczu ⛔ Eskisehirspor - Elazigspor u.05, kurs: 1. 20 ⚽ Wynik: Brak bramki do 10 &#39; ✅
Legia Warszawa - Górnik Zabrz e
u05, kurs: 1. 20 ⚽ Brak bramki do 10 &#39; ✅
AKO: 1. 69
Stawka: 10 0j
Przegrana: 100j

Ja nor maln ie nie mogę ogarnąć co to są za kpiny, jak ktoś traci bramk ę w 2 minucie :? . Gramy dalej, dzisiaj więcej kuponów, hehe ???? .

L 0

lisek6

Użytkownik
2:
Korona Kielce - Ruch Chorzów
Giannina - Aris
AKO: 1,35
3:
Widzew Łódź - Zagłębie Lubin
Amkar Perm - Alania Vladikavaz
AKO: 1,37

gajin 150

gajin

Użytkownik
Wychodziłoby na to, że już lepiej grać iż ten gol padnie do 10 minuty. Z ciekawości - jakie są na to kursy?

rafput 55

rafput

Użytkownik
Wychodziłoby na to, że już lepiej grać iż ten gol padnie do 10 minuty. Z ciekawości - jakie są na to kursy?
Np. dzisiaj First Vienna - Linz (liga austriacka), wg Bet365:
gol w przedziale 1-10min. - kurs 4.33
gol do 28min - kurs 183

Do góry Bottom