Trzaba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
Niepokonanym
Wśród tandety lśniąc jak diament
Być zagadką, ktorej nikt
Nie zdąży zgadnąć nim minie czas.
Tymi słowami Perfect rozgrzewał serca Polaków na niejednym koncercie zespołu.
Długo myślałem czy kontynuować typowanie i liczyć na odrobienie dużych dzisiejszych strat, czy jednak odpuścić.
Zwyciężył rozsądek
Przez najbliższe dni (prawdopodobnie do końca roku) nie wstawiam tutaj oficjalnie żadnego kuponu. Teraz jest dobry moment żeby trochę odpocząć od codziennego przeglądania ofert kursowych. W
Typach Dnia również w tym miesiącu nie biorę udziału dając na chwilowe wstrzymanie z cyferkami i analizami. Potrzebuję tego
Zagrałem dziś grubiej bo byłem niemal pewien typów, no ale właśnie - prawie zrobiło różnicę
Szkoda bo chciałem już zamknąć grudzień na kolejnym dodatnim bilansie a tymczasem będzie czerwono. Bywa i tak. Zaś z nowymi siłami i świeżą głową wrócę niebawem!
Na tę chwilę to jest najlepsza decyzja, tym bardziej że zachowuję wciąż dodatnie saldo wątku.
Tym niemniej miałem gotowy, analizowany kupon gdybym chciał go zagrać jutro, za stawkę 100j. Zdecydowałem, że kupon ten nie wchodzi w skład bilansu tego wątku (pogodziłem się z ujemnym saldem grudnia i nie będę ryzykował jego jeszcze większego pogłębienia), ale dla własnej ciekawości wrzucam na zasadzie co by było gdyby:
Kupon nieoficjalny:
Piłka nożna - 1.
Włochy
Atalanta - Fiorentina
Data: 13.12.2020 g. 15:00
Typ: Poniżej 4.5 gola
Kurs: 1,20
Piłka nożna - 1.
Niemcy
Ausgburg - Schalke
Data: 13.12.2020 g. 15:30
Typ: 1X