>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

🐬🐬 Zapracować na sukces!

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Bilans października po 20 kuponach: 105,29j
Aktualne saldo Best of the Best: 278,17j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1764
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
#5571:

Kazachstan - Słowenia, Słowenia wygra + Słowenia powyżej 0.5 kartek + Słowenia powyżej 3.5 RR @2.60

/ Superbet
(kupon w ramach promocji Superseria)

Stawka: 20j
Wygrana: 45,76j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3052
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
#5572:

Kazachstan - Słowenia, Słowenia @1.72
Finlandia - Anglia, powyżej 8.5 RR @1.70
Malta - Mołdawia, X2 @1.33

/ Betfan

Stawka: 0j (bonus z kuponu #5569)
Ew. wygrana: 342,22j
Wygrana: 0j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +804
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
#5574:

Azerbejdżan - Słowacja, Słowacja wygra + Słowacja powyżej 1.5 kartek + Słowacja powyżej 3.5 RR @3.00

/ Superbet
(kupon w ramach promocji Superseria)

Stawka: 20j
Wygrana: 0j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
#5575:

Azerbejdżan - Słowacja, Słowacja @1.62
Gruzja - Albania, powyżej 0.5 gola w 1. połowie @1.46

/ Betters
(promocja Cashback 25; freebet 25j jeśli kupon przegrany)

Stawka: 25j
Wygrana: 0j + freebet

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Piłkarze St. Patrick's ewidentnie korzystają z faktu, że czołówka gubi punkty a sami mają imponującą passę wygranych, które mocno zbliżyły ich do czuba tabeli. Dzisiejszy przeciwnik nie jest nie do pokonania. Od maja wygrał dwa ligowe mecze, w tym z Shamrock grającym od 66. minuty w dziesiątkę, oraz Dundalk, który jest najsłabszą ekipą w lidze.

Otrzymane punkty reputacji: +804
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Bilans października po 30 kuponach: 103,82j
Aktualne saldo Best of the Best: 276,70j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +552
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Trochę się zastanawiałem jak ugryźć to spotkanie, bo nawiasem mówiąc wiele czynników pasuje. Polacy mimo mizernej obrony strzelają bramki praktycznie w każdym spotkaniu, więc tutaj nie dziwią mnie typy na BTTS. Z drugiej strony Chorwacja była jednym zespołem w ostatnim czasie (pomijając baraż z Walią), w którym biało-czerwoni nie zdobyli bramki. Z trzeciej strony kursy na wygraną Chorwatów są zaskakująco wysokie, co mogłoby wskazywać na dużą przewagę własnego boiska i bądź co bądź lekką obniżkę formy rywala. Finalnie uznałem, że postawię na minimum dwubramkowe zwycięstwo Chorwatów. Rzadko decyduję na typ przeciwko Polakom, jednak tu wychodzi mi właśnie porażka. Chorwaci dobrze zaczęli rok, wygrywając między innymi w meczu towarzyskim z Portugalią. Euro w ich wykonaniu było słabe, ale gdyby nie gol Włochów w ostatniej minucie, awansowaliby co najmniej do kolejnej rundy. Z nami i ze Szkocją wygrali. Wszystko to pozwala myśleć, że Chorwacja nie jest już zespołem jaki czarował grą choćby na mundialu, jednak Polacy w obecnej fazie, to nie jest zespół który potrafiłby seryjnie ogrywać silniejszych rywali. Przegraliśmy w Osijeku i myślę, że przegramy i dzisiaj, choć chciałbym się mylić.

Do góry Bottom