>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

🐬🐬 Zapracować na sukces!

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
#5380:

Chorwacja - Włochy, gol w obu połowach @1.68

/ Unibet

Stawka: 100j
Wygrana: 0j

Podsumowanie czerwca:

Liczba zagranych kuponów: 80
W tym wygranych kuponów: 22 (27,50%)
W tym zwrotów: 0 (0%)
W tym przegranych kuponów: 58 (72,50%)
Łączna suma postawionych jednostek: 6407,00j
Łączna suma wygranych jednostek: 4274,50j
Zysk/strata: -2132,50j
Yield: -33,28%
Średnia stawka na kupon: 80,90j
Średnia wartość zwrotu z kuponu: 53,43j

Podsumowanie całości wątku:

Liczba zagranych kuponów: 5380
W tym wygranych kuponów: 2200 (40,89%)
W tym zwrotów: 91 (1,69%)
W tym przegranych kuponów: 3089 (57,42%)
Łączna suma postawionych jednostek: 167251,64j
Łączna suma wygranych jednostek: 139406,71j
Zysk/strata: -27844,93j
Yield: -16,65%
Średnia stawka na kupon: 31,09j
Średnia wartość zwrotu z kuponu: 25,91j

Ostatnia edycja:
dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Wysune koljeny argument...

Francja Didiera Deschampsa nigyd nie wygrala trzeciego meczu na turnieju mistrzowskim

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Wysune koljeny argument...

Francja Didiera Deschampsa nigyd nie wygrala trzeciego meczu na turnieju mistrzowskim

Dobre! Szukajmy dalej 😉

Gy_Gy_Craveel 308,3K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Od razu po awansie rozmiawialem z kolega qowalsky6 qowalsky6 i napisalem ktrotko:

"Teraz pytanie, czy ty, ja ,chcemy ogladac taka Polske z Francja , Holandia czy Austria , tam bedzie miazga , 0 punktow , nawet ta Austria poszla do gory , w tej grupie to 0 pkt 0-7 w bramkach, ogldac ich jak bede stac pod wlasna bramka i sie bronic :))) i kur....beda leciec"

Tak jak kolega Kowalski stwierdzil w awansie pomogla Matka boska czestochowska i nic wiecej, bo jak nazwac awans gdzie nie oddaje sie jednego celnego strzalu.

000000000000.png

Kupon postawilem nawet po tych meczach z Turcja czy ukraina , gdzie kopali sie po czolach z ta Turcja, nawet po niby zadawalajacej grze z Holandia nic nie wskuraja ani z Austria ani z Francja

Rowniez kierowalem sie tym ze to bedzie pierwszy turniej w Historii gdzie nie zdobeda punktow, zadnych punktow, grupa jedna z najsilniejszych jak nie najsilniejsza od 2002 roku a reprezentacja gra tak zle jak nigdy dotad , niech ktos przypomni mi w poprzednich kwalifikacjach zeby jakas moldawia ich ogrywala. , Mam jeszcze pograne z 1pkt i tylko dlatego jakby ktos znimi sie meczyl.

A Francja z kim ma sie nie przelamac jak nie z Polska , ktora gra beznadziejnie, wkoncu wygraja trzeci mecz a polska w koncu zakonczy z ZEROWYM dorobkiem zostajac najgorsza Repro w Historii rozegranych turnieji na mistrzostwach.

. Sorry za zasmiecanie tematu successful successful :) pozdro z dusznego Uk-ej , duchota straszna dzisiaj.

Otrzymane punkty reputacji: +2253
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Od razu po awansie rozmiawialem z kolega qowalsky6 qowalsky6 i napisalem ktrotko:

"Teraz pytanie, czy ty, ja ,chcemy ogladac taka Polske z Francja , Holandia czy Austria , tam bedzie miazga , 0 punktow , nawet ta Austria poszla do gory , w tej grupie to 0 pkt 0-7 w bramkach, ogldac ich jak bede stac pod wlasna bramka i sie bronic :))) i kur....beda leciec"

Tak jak kolega Kowalski stwierdzil w awansie pomogla Matka boska czestochowska i nic wiecej, bo jak nazwac awans gdzie nie oddaje sie jednego celnego strzalu.

Pokaż załącznik 42780

Kupon postawilem nawet po tych meczach z Turcja czy ukraina , gdzie kopali sie po czolach z ta Turcja, nawet po niby zadawalajacej grze z Holandia nic nie wskuraja ani z Austria ani z Francja

Rowniez kierowalem sie tym ze to bedzie pierwszy turniej w Historii gdzie nie zdobeda punktow, zadnych punktow, grupa jedna z najsilniejszych jak nie najsilniejsza od 2002 roku a reprezentacja gra tak zle jak nigdy dotad , niech ktos przypomni mi w poprzednich kwalifikacjach zeby jakas moldawia ich ogrywala. , Mam jeszcze pograne z 1pkt i tylko dlatego jakby ktos znimi sie meczyl.

A Francja z kim ma sie nie przelamac jak nie z Polska , ktora gra beznadziejnie, wkoncu wygraja trzeci mecz a polska w koncu zakonczy z ZEROWYM dorobkiem zostajac najgorsza Repro w Historii rozegranych turnieji na mistrzostwach.

. Sorry za zasmiecanie tematu successful successful :) pozdro z dusznego Uk-ej , duchota straszna dzisiaj.
Mam nadzieję że zrobiłeś Cash out 😉 Polska nie jest takim dnem i nigdy nie miała 0 pkt 🙂

Do góry Bottom