Podziękowanie
To jest mój jubileuszowy,
dziesięciotysięczny post na Forum. Kilkanaście dni temu stuknęło mi tutaj 7 lat działalności. To daje średnio 3,89 posta na dzień. Cztery czy pięć lat temu nie przyszło by mi do głowy, że tak długo będę aktywny. A jednak - ten wspólny cel w "ogrywaniu buka", rywalizacja w konkursach, dyskusje, czat, bycie członkiem załogi czy wspólne dzielenie się wnioskami w postach i w reputacji - wszystko to tworzy swój klimat i sprawia, że trwa to tak długo. A muszę dodać, że nade wszystko sprawiało mi przyjemność organizowanie dużych konkursów (np. mundial Typer).
W życiu każdego pojawiają się różne zmiany. Ja też w ostatnim czasie trochę ich doświadczyłem. Tego czasu prywatnego jakby sporo mniej. Zgłosiłem rezygnację z funkcji moderatora (i zmianę rangi na "Forum VIP*) i podjąłem decyzję o zaprzestania prowadzenia swojego wątku z kuponami. W dn. 4 lub 5 kwietnia - czyli po tym jak rozliczę kwiecień - zostanie on zamknięty.
Niezwykle cieszę się, że miałem sposobność pomóc niektórym rozpocząć swoje pierwsze kroki w obstawianiu zakładów. Sam również skorzystałem z bardzo wielu cennych porad. Jako sukces uznaję też to, że nie miałem z nikim żadnej forumowej "dramy"
Ufam, że wszyscy będziecie mieli same dodatnie bilanse a Forum jeszcze przez wiele lat będzie szczyciło się tak dużym zaangażowaniem uczestników. Z czystego sentymentu na pewno nieraz tu zajrzę!
Trzymajcie się