>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

🐬🐬 Zapracować na sukces!

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 300:

Bukmacher: Unibet

Piłka nożna - 1. Belgia
Sint Truiden - KV Oostende
Data: 24.08.2020 g. 20:45
Typ: Poniżej 2.5 gola
Kurs: 2,06

Piłka nożna - 1. Bułgaria
CSKA 1948 Sofia - FC Arda Kardzhali
Data: 24.08.2020 g. 20:00
Typ: Poniżej 3.5 gola
Kurs: 1,26

Stawka: 7j
Ew. wygrana: 18,17j
Wygrana: 18,17j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Zarówno Sint Truiden, jak i Oostende, nie są zespołami, z udziałem których pada mało bramek. Wystarczy spojrzeć na tabelę ligową poprzedniego sezonu, żeby stwierdzić, że w meczach z udziałem Sint Truiden padły 83 gole (2,86 na mecz), zaś w przypadku Oostende było to 87 bramek (3,00 na mecz). Zapewne dlatego kurs na over 2.5 gola jest stosunkowo niewysoki (@1,76 w Unibet), chociaż też nie jakoś mocno zaniżony (można znaleźć niższe u innych buków). Jednak to na co zwróciłem uwagę to bezpośrednie spotkania pomiędzy obydwoma rywalami. Uderzająco rzadko kończą się overem. Dość powiedzieć, że na przestrzeni ostatnich dwóch lat obydwa zespoły rywalizowały ze sobą sześciokrotnie, i w sumie padło raptem osiem goli (co daje 1,33 na spotkanie). Mało tego, w każdym z tych spotkań padały nie więcej jak dwie bramki (dwukrotnie dwie, czterokrotnie po jednej). Wreszcie - w żadnym z tych spotkań nie było tak, że którakolwiek drużyna strzeliłaby więcej niż jeden gol. Mimo że ostatnie indywidualne spotkania dzisiejszych rywali wskazują raczej na overowy charakter meczów, ja idę za powtórzeniem scenariuszy bezpośrednich konfrontacji z ostatnich miesięcy i stawiam na under w tym meczu.

0:0

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +9
Do góry Bottom