>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

🐬🐬 Zapracować na sukces!

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Bardziej pytalem szefow forum ale dobra niech bedzie.

Nie sadzisz ze userzy zasluzyli na kilka soww wyjasnienia jak ktos ot tak nagle znika bez pytania? Pojawiaja sie pytania, moze cos mu sie stalo na ten przyklad? Kto tak ladnie pisal i brylowal Niektorzy zagladali tu codziennie i moze ich to ciekawic

Ewentualny powrot bylby nieco o ile nie bardzo dyskredytujacy w takiej sytuacji, tak uwazam nie tylko ja

No ale dobrze wiedziec, dziekuje, temat zamkniety

Ja tez pisze ksiazke tak sie sklada
Sądzę, że userzy mieli prawo dostać informację, że Kamila rezygnuje z funkcji moderatora i taką otrzymali w dziale Administracja.

Natomiast pamiętaj, że jakiś czas po tym - już jako niemoderator, pisała posty w swoim wątku. O tym, dlaczego finalnie przestała, administracja nie musi wiedzieć a tym bardziej nie musi informować publicznie. Dlaczego? Ponieważ to jest osobista sprawa każdego Forumowicza i mało kto z takiej decyzji się tłumaczy. Ot, pewnego dnia znika. Jestem niemal pewien, że właściciele forum nie mają bladego pojęcia czemu postanowiła zakończyć aktywność. I tym samym nie jest do końca jasne, czy rzeczywiście postanowiła tu nie wracać, czy też (odpukać) coś się stało. Nie mam kontaktu z Kamilą. Osobiście twierdzę jednak, że jeszcze wróci bo mimo wszystko lubiła udzielać się na naszym Forum.

Zdradzisz na jaki temat piszesz książkę?

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Ta, sluzby, polityka, obstawianie, duza czesc jest w temacie, wroce jak bedzie wieecej czasu, o upodobaniach profesora Jamesa D Boysa, jak najbardziej realnej i istniejacej w rzeczywistosci osoby.w temacie

James D. Boys - Wikipedia

Bedzie ciekawie, o ile pisze sie prawde moze mi nagwizdac profesorek

Dr. James D. Boys on Sky News - YouTube
Pamieta ktos program 'Profesor Ciekawski vs Profesor Doswiadczalski'?

Pojedynki profesorow sa ciekawymi doswiadczeniami

'Profesorku, dziura w worku' ktos pamieta czy wszyscy mlodzi?

Wyprawy Profesora Ciekawskiego - Tajemniczy Doświadczalski - YouTube

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Ta, sluzby, polityka, obstawianie, duza czesc jest w temacie, wroce jak bedzie wieecej czasu, o upodobaniach profesora Jamesa D Boysa, jak najbardziej realnej i istniejacej w rzeczywistosci osoby.w temacie

James D. Boys - Wikipedia

Bedzie ciekawie, o ile pisze sie prawde moze mi nagwizdac profesorek

Dr. James D. Boys on Sky News - YouTube
Pamieta ktos program 'Profesor Ciekawski vs Profesor Doswiadczalski'?

Pojedynki profesorow sa ciekawymi doswiadczeniami

'Profesorku, dziura w worku' ktos pamieta czy wszyscy mlodzi?

Wyprawy Profesora Ciekawskiego - Tajemniczy Doświadczalski - YouTube
Polityka. Nie moja bajka i odcinam się od tej tematyki na każdej płaszczyźnie. Ale to co jednych nudzi dla innych jest pasją i to jest piękne że tak się wszyscy różnimy jako ludzkość. Trzymam kciuki za powodzenie. Nawiasem mówiąc ja też wydałem w tym roku może nie książkę ale e-booka, w formie przewodnika, ale ze względu na moją wrodzoną nieumiejętność marketingu, sprzedałem tylko kilkadziesiąt sztuk 😉

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 2931:

Bukmacher: Unibet

Piłka nożna - 1. Grecja
Aris Saloniki - Giannina
Data: 20.11.2021 g. 18:30
Typ: Giannina (handicap 0:2)
Kurs: 1,35

Piłka nożna - 1. Rumunia
Craiova - Cluj
Data: 20.11.2021 g. 19:30
Typ: Poniżej 3.5 gola
Kurs: 1,16

Stawka: 15j
Ew. wygrana: 23,49j
Wygrana: 23,49j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +802
inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Ze sprzedażą tak łatwo nie jest. Też napisałem książkę w formie przewodnika oraz drugą wszystko co wiem i przypuszczam o prawdziwej władzy, czyli obecnie nazywanych masonach i książki nigdy nie powstały, są tylko na stronach internetowych. A tak na marginesie polecam nie blokować się na Unibecie z powodu hazardu, bo mogą już konta nie przywrócić. Sorry za zaśmiecenie tematu. Powodzenia dalej!

Otrzymane punkty reputacji: +271
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Ze sprzedażą tak łatwo nie jest. Też napisałem książkę w formie przewodnika oraz drugą wszystko co wiem i przypuszczam o prawdziwej władzy, czyli obecnie nazywanych masonach i książki nigdy nie powstały, są tylko na stronach internetowych. A tak na marginesie polecam nie blokować się na Unibecie z powodu hazardu, bo mogą już konta nie przywrócić. Sorry za zaśmiecenie tematu. Powodzenia dalej!
Teoretycznie możesz próbować je sprzedać w formie e-booka. To łatwiejsze i tańsze niż wersja papierowa. Ale zupełnie inną sprawą jest zachęcenie ludzi że akurat chcą to przeczytać 😊

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
I tym samym nie jest do końca jasne, czy rzeczywiście postanowiła tu nie wracać, czy też (odpukać) coś się stało. Nie mam kontaktu z Kamilą.
Kamila wróciła na chwilę na czas Euro, gdzie typowanie poszło jej bardzo dobrze, ale potem już się nie pojawiła, a przynajmniej ja tego nie zauważyłem. Też mam nadzieję, że wszystko jest w porządku i jej nieobecność to wynik braku czasu.

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Polityka. Nie moja bajka i odcinam się od tej tematyki na każdej płaszczyźnie. Ale to co jednych nudzi dla innych jest pasją i to jest piękne że tak się wszyscy różnimy jako ludzkość. Trzymam kciuki za powodzenie. Nawiasem mówiąc ja też wydałem w tym roku może nie książkę ale e-booka, w formie przewodnika, ale ze względu na moją wrodzoną nieumiejętność marketingu, sprzedałem tylko kilkadziesiąt sztuk 😉
Ja bym pozedl predzej we wspolprace z jakas gazeta, ew strona, cos w tym stylu i publikowal w odcinkach

Jesli znasz angielski poczytaj o komiksie 'The Striker' Pete'a Nasha, koles 30 lat dtukowal swoje historyjki w Sunie.

Kasa byla stala, nie musial sie martwic o naklad, potem mozna wszytsko wydac w formie ksiazki. Historie mozna ciagnac przez lata jak telenowela 'Klan' i z czasem naprawde mozna sie dorobic fanklubow i grona zagorzalych zwolennikow, pisanie zeby wydac to nie bedzie z tego kokosow, z czasem ksiazka np o teoriach spiskowych moze sie mocno zdezaktualizowac jak zycie wyprzedzi najbardziej nierealny wydawaloby sie scenariusz.

Striker (comic) - Wikipedia

Do góry Bottom