Sądzę, że userzy mieli prawo dostać informację, że Kamila rezygnuje z funkcji moderatora i taką otrzymali w dziale Administracja.Bardziej pytalem szefow forum ale dobra niech bedzie.
Nie sadzisz ze userzy zasluzyli na kilka soww wyjasnienia jak ktos ot tak nagle znika bez pytania? Pojawiaja sie pytania, moze cos mu sie stalo na ten przyklad? Kto tak ladnie pisal i brylowal Niektorzy zagladali tu codziennie i moze ich to ciekawic
Ewentualny powrot bylby nieco o ile nie bardzo dyskredytujacy w takiej sytuacji, tak uwazam nie tylko ja
No ale dobrze wiedziec, dziekuje, temat zamkniety
Ja tez pisze ksiazke tak sie sklada
Natomiast pamiętaj, że jakiś czas po tym - już jako niemoderator, pisała posty w swoim wątku. O tym, dlaczego finalnie przestała, administracja nie musi wiedzieć a tym bardziej nie musi informować publicznie. Dlaczego? Ponieważ to jest osobista sprawa każdego Forumowicza i mało kto z takiej decyzji się tłumaczy. Ot, pewnego dnia znika. Jestem niemal pewien, że właściciele forum nie mają bladego pojęcia czemu postanowiła zakończyć aktywność. I tym samym nie jest do końca jasne, czy rzeczywiście postanowiła tu nie wracać, czy też (odpukać) coś się stało. Nie mam kontaktu z Kamilą. Osobiście twierdzę jednak, że jeszcze wróci bo mimo wszystko lubiła udzielać się na naszym Forum.
Zdradzisz na jaki temat piszesz książkę?