>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

✪ Pyrus122 TYPY ✪

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
172
Górnik Łęczna - Wisła Kraków
2 lub 3 bramki @ 1.95 // b365
Stawka: 250 zł
EW Wygrana: 487.5 zł

Jest to typ, za którym przemawiają statystyki. Poniżej przedstawiam jak wygląda to w tym sezonie oraz H2H.
W 4 na 7 spotkaniach Górnika padły 2 lub 3 bramki.
W 5 na 7 spotkaniach Wisły padły 2 lub 3 bramki.
Ostatnie 4 spotkania pomiędzy tymi drużynami to również 2 lub 3 bramki w spotkaniu.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
174
Raków - Polonia
Raków @ 1.65
Stawka: 400 zł
EW Wygrana: 660 zł

Krótko i na temat bo uciekam.
Mecz pomiędzy 3-cią i ostatnią drużyną ligi - 16-ście i 6 pkt.
W Częstochowie mega napinka na awans, bardzo szeroka i dobra kadra zawodników, tylko 2 porażki.
Polonia 3 spotkania wyjazdowe i 3 porażki.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
176
Wisła Kraków - Korona Kielce
Wisła @ 1.60
Stawka: 400 zł
EW Wygrana: 640 zł

Według mnie jest to bardzo ładny kursik i bet dnia.
Osobiście na tym forum pisałem przed startem ekstraklasy, że Korona to mój główny kandydat do spadku, dziś startuje 10 kolejka i moje zdanie jest niezmienne.
Drużyna z Kielc pokazała swoje prawdziwe oblicze w ostatnim spotkaniu z Górnikiem Łęczna, gdzie zostali pokonani 0:2 na własnym terenie.
Dziś przyjdzie im jechać do Krakowa, na mecz z Wisłą, czyli mega trudny teren dla Koroniarzy, tym bardziej patrząc na ostatnie spotkanie w Bielsku, gdzie Wisła zabawiła się z Podbeskidziem, rzucając im aż 6 goli.
Oglądałem ostatnie spotkania Wisły i na pewno wszystkich ich sympatyków cieszy fakt, że w formie jest Brożek, wreszcie rozruszał się też Popović - zawodnik który miał zastąpić Semira, na początku sezonu nie zachwycał, jednak w ostatnich spotkaniach pokazuję się z na prawdę dobrej strony.
Koronie w ostatnich latach bardzo ciężko gra się przy Reymonta, ostatnie 3 spotkania to 3 zwycięstwa Wisły 2:0, 1:0 i 3:0 czyli Korona nawet nie zdołała strzelić bramki.
Wisła w tym sezonie bardzo fajnie spisuję się właśnie przed własną publicznością, gdzie jeszcze nie przegrała - 2 zwycięstwa i 2 remisy z dosyć wymagającymi przeciwnikami.
Korona od 3 spotkań bez zwycięstwa i wcale mnie to nie dziwi, dziś też bardzo trudne zadanie.
Kazimierz Moskal przed tym spotkaniem ma do dyspozycji wszystkich zawodników.
Wypowiedź trenera:
- &quot;W zasadzie po raz pierwszy mam do dyspozycji wszystkich zawodników, nie licząc Manu. Od dawna na rozruchu nie miałem dwudziestu piłkarzy. Życzyłbym sobie, aby takie dylematy towarzyszyły mi przed każdym meczem&quot;

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Dziś znów trochę grubiej na rożne, bo zbliżą się koniec miesiąca a trzeba jeszcze coś ugrać ;)
177
Wolfsburg - Hannover
Wolfsburg @ 1.48
Stawka: 700 zł
EW Wygrana: 1036 zł

⛔
Chyba nie ma co się tutaj zbyt wiele rozpisywać, Wolfsburg po ostatniej wysokiej porażce w Monachium przystąpi do dzisiejszego spotkania na pewno mega zmotywowany, nie wyobrażam sobie innego rezultatu jak 3 pkt dla gospodarzy. Hannover to ostatnia drużyna w tabeli, po 6-ściu kolejkach mają na swoim koncie zaledwie 1 pkt.
Wilki za pewne dziś odbiją sobie wysoką porażkę w Monachium na ekipie Hannoveru.
Kadra gospodarzy zdecydowanie silniejsza od gości, 3 pkt zostają w Wolfsburgu - dla bardziej odważnych proponuję handi (-1.5) po bardzo ciekawym kursie. Pozdrawiam i życzę powodzenia.!

178
Newcastle - Chelsea
Chelsea więcej rzutów rożnych @ 1.72
Stawka: 1300 zł
EW Wygrana: 2236 zł

✅
Chelsea przyjeżdża dziś do przedostatniej drużynie w tabeli, która do tej pory ma zaledwie 2 pkt na swoim koncie. Ale czy będzie to łatwe spotkanie dla podopiecznych Mourinho? Nie sądzę. Dlatego postanowiłem pokombinować coś w kierunku rzutów rożnych w tym meczu, a dokładniej, że to właśnie Chelsea będzie miała ich więcej. Myślę, że przez pierwsze kilkadziesiąt minut będzie utrzymywał się tutaj bezbramkowy remis, a atakować będą właśnie przyjezdni, którzy będą nabijać sobie dużą ilość rzutów rożnych.
Jak wyglądało to w poprzednich spotkaniach?
Newcastle do tej pory rozegrało 3 spotkania przed własną publicznością i w żadnym z tych spotkań nie mieli więcej rzutów rożnych od rywali.
Jeśli spojrzymy też na H2H, wygląda to bardzo korzystnie dla Chelsea, ostatnie spotkania:
Chelsea - Newcastle 7:4
Newcastle - Chelsea 1:10
Chelsea - Newcastle 6:5
Newcastle - Chelsea 3:8
Tak więc myślę, że kurs jest bardzo zachęcający i warto spróbować.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
180
United - Wolfsburg
United @ 1.75
Stawka: 3000 zł
EW Wygrana: 5250 zł

✅
Jak nie wejdzie to zamykam temat.
edit.
MAMY TO ! ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
W tym miesiącu, wyglądało to następująco:
WRZESIEŃ 2015
Liczba kuponów: 13
Trafione: 5
Nietrafione: 8
Zainwestowane: 11350 zł
Wygrane: 11412 zł
Zysk - 62 zł
Yield - 0.54 ✅

Zawsze to dodatni :]

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Trochę moich przemyśleń na dziś z Polski.
181
Termalica - Górnik Łęczna
Która drużyna zdobędzie pierwsza 7 rzutów rożnych ? Żadna @ 1.75
Stawka: 500 zł
EW Wygrana: 875 zł
✅
Betano
Jest to spotkanie dwóch drużyn, które do tej pory mają najmniejszą ilość rzutów rożnych w tym sezonie.
Po 10-ciu spotkaniach Termalica ma ich 40 a Łęczna 38. Czyli dwie średnie 4 i 3.8 rożnego na spotkanie.
Jakoś nie widzi mi się aby w spotkaniu między sobą, zaskoczyły nas te drużyny jakąś wysoką ilością rzutów rożnych.
Obie drużyny mają podobną sytuację w tabeli, na pewno żadna z ekip nie będzie ryzykowała jakiś mega ofensywnych akcji od początku spotkania, raczej będą się tutaj badać przez długi okres czasu i wymieniać dużą ilość podań na swojej połowie.
Według mnie obie ekipy nie mają za bardzo czym straszyć w ofensywie Nieciecza do tej pory strzeliła 13 bramek, Łęczna 11.
182
Raków - Znicz
Raków @ 1.94
Stawka: 300 zł
EW Wygrana: 582 zł

Kurs bardzo wysoki i bardzo mnie się to podoba.
Raków 2 spotkania i tylko 1 pkt i już robi się nerwówka wśród środowiska piłkarskiego w Częstochowie, bo przecież cel jest jeden - awans.
Raków nie tak dawno, bo pod koniec maja wygrał ze Zniczem 1:0 przed własną publicznością, dziś nie ma innego wyjścia 3 pkt muszą zostać przy Limanowskiego i wskoczyć do pierwszej trójki.
⛔
183
Stalowa Wola - Rybnik
Stalowa Wola @ 2.12
Stawka: 200 zł
EW Wygrana: 424 zł

⛔
ROW stracił wielu podstawowych zawodników, jest to zupełnie inna drużyna niż w poprzednim sezonie. Dziś czeka ich bardzo trudne spotkanie w Stalowej Woli, gdzie miejscowa drużyna spisuję się w tym sezonie na prawdę bardzo fajnie , szczególnie przed własną publicznością gdzie jeszcze nie doznali porażki.
184
GKS Bełchatów - Pogoń Siedlce
GKS @ 2.00
Stawka: 300 zł
EW Wygrana: 600 zł

B365 ⛔
Bełchatów jeśli myśli o powrocie do ekstraklasy, to takie spotkania po prostu musi wygrywać.
Przyjeżdżają do nich Siedlce, których celem za pewne jest tylko spokojny byt w tej słabej pierwszej lidze, drużyna która do tej pory zdołała wygrać zaledwie jedno spotkanie wyjazdowe.
Bełchatów w ostatnim spotkaniu przed własną publicznością mega pechowy remis z Arką, gdzie stracili bramkę na 1:1 w doliczonym czasie gry.
Dziś koncentracja od pierwszych do ostatnich minut i 3 pkt zostają w Bełchatowie.
185
Sarmacja Będzin - Ząbkowice
Sarmacja @ 1.80
Stawka: 200 zł
EW Wygrana: 316 zł
STS//

⛔
Sarmacja była chyba w każdym sezonie drużyną wiele lepszą od Ząbkowic.
Klub jest w lepszej sytuacji finansowej i na pewno kadrowej.
Sarmacja po 8 kolejkach zajmuję 6 miejsce z dorobkiem 14 pkt, Ząbkowice odległe 14-ste miejsce i tylko 6 pkt. Tak więc nie wiem skąd tak wysoki kurs na gospodarzy. Ale nie interesuję mnie to bo znam trochę tą grupę i mniej więcej wiem na co kogo stać.
Kurs tutaj powinien być ok 1.4.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Chelsea - Dynamo
Chelsea @ 1.73
Stawka: 1000 zł
EW Wygrana: 1730 zł

✅
W tym spotkaniu nie wyobrażam sobie innego rezultatu jak zwycięstwo ekipy z Londynu. Jak każdy dobrze wie Chelsea w ostatnich miesiącach zdecydowanie jest w dołku, w lidze angielskiej to już kompletna klapa, po 11-stu kolejkach mają zaledwie 11 pkt i zajmują odległą 15-sta pozycję. Oglądałem jednak pierwsze spotkanie pomiędzy Chelsea a Dynamo, które rozgrywane było na Ukrainie. I mimo to , że to Chelsea była drużyną przyjezdną, to zdecydowanie lepiej radziła sobie od gospodarzy, drużyna z Londynu stworzyła sobie zdecydowanie więcej okazji bramkowych (słupek po strzale Hazarda i poprzeczka po wolnym Williana). Chelsea grała do tej pory jedno spotkanie w roli gospodarza w tegorocznej LM, i wysoko wygrała 4:0.
Moim zdaniem dziś pod uwagę brana jest tylko wygrana i 3 pkt na pewno zostaną w Londynie, dla mnie to bet dnia. Dla odważnych -1.5 @ 2.85

✅

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Legia Warszawa - Pogoń Szczecin
Legia Warszawa @ 1.53
Stawka: 730 zł
EW Wygrana: 1116.9 zł

✅
Praktycznie zakończyła się przygoda Legii z europejskimi pucharami, więc czas aby skupić się tylko na lokalnym podwórku, a dokładniej na dzisiejszym meczu z drużyną Pogoni.
Legia jest to zdecydowanie mocniejsza drużyna od Pogoni, która jest tylko jedno miejsce niżej. W kadrze Szczecinian na to spotkanie nie znalazł się najlepszy strzelec drużyny - Łukasz Zwoliński, na pewno będzie to bardzo duże osłabienie przed tym spotkaniem dla gości.
Trener Legii dał odpocząć w ostatnim spotkaniu w LE najlepszemu strzelcowi w drużynie i całej lidze - Nemanja Nikolić, tak więc na pewno napastnik będzie wypoczęty i mam nadzieję głodny bramek.
Najważniejszym argumentem który przemawia za Legią jest z na pewno własny stadion.
Ostatnie 8 spotkań pomiędzy tymi drużynami, które zostały rozegrane w Warszawie to wszystkie zwycięstwa Legii. Ostatni raz Pogoń wygrała przy Łazienkowskiej w 2004 roku ! Oglądałem ostatnie wyjazdowe spotkanie Pogoni w Krakowie przy ul.Kałuży gdzie wysoko przegrali z Cracovią aż 4:1 - Pogoń w tym meczu wyglądała fatalnie w defensywie, a jedną z bramek zawalił nie zbyt doświadczony Kudla.
Legia na pewno bardzo będzie chciała wymazać ostatnią porażkę na własnym stadionie z Lechem i wyjdą dziś bardzo zmotywowani.
Podsumowując - dziś żaden inny rezultat niż wygrana gospodarzy nie wchodzi w grę. Pozdrawiam.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Węgry - Norwegia
Węgry powyżej 2.5 kartki @ 1.80 /// Betano
Stawka: 500 zł
EW Wygrana: 900 zł

Oglądałem pierwsze spotkanie gdzie to Norwegia była gospodarzem i stwarzała sobie zdecydowanie więcej okazji w tym spotkaniu od Węgrów - którzy jednak wygrali to spotkanie, z czego jestem zadowolony, pewnie jak większość z nas na tym forum. Do rzeczy, ja w tym spotkaniu nie idę jednak w typy kto awansuje, wygra czy przegra. W tym spotkaniu warto spróbować czegoś w stronę kartek, a dokładniej w stronę kartek gospodarzy. Węgrzy wygrali spotkanie w Norwegii, więc do dzisiejszego spotkania przystąpią raczej bardzo ostrożnie od pierwszych minut, a to Norwegia będzie drużyną która będzie częściej atakować i zdobyć za wszelką cenę jak najszybciej bramkę. W pierwszym spotkaniu to Węgrzy byli drużyną która dużo częściej faulowała, oraz otrzymali więcej kartek - 2:3.
Najbardziej jednak za moim typem przemawia dzisiejszy sędzia tego spotkania - Carlos Velasco Carballo, który lubi pokazywać kartki, gość pochodzi z Hiszpanii a tam często pokazuję się dużo kartek.
Dziś zawodnicy grają o awans na Euro, więc jest o co grać - w tym spotkaniu muszą być kartki.
Pozdrawiam.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Węgry - Norwegia
Węgry ponad 15 fauli @ 1.85 /// U N I B E T
EW Wygrana: 1850 zł

Przeglądam ofertę u tego buka na to spotkanie a tutaj taka niespodzianka, b.niski próg. Warto grać. Polecam.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Legia Warszawa - Śląsk Wrocław
Legia @ 1.58
EW Wygrana: 1580 zł

✅
Całą analizę można zakończyć na tym: wczorajsza wygrana Piasta w Niecieczy i mega słaby Śląsk w tym sezonie. Ale dodam jeszcze, że 3 ostatnie spotkania ligowe pomiędzy tymi drużynami, rozegrane w Warszawie - to 3 wygrane Legii. Jeżeli Legia przegrałaby to spotkanie, to do Piasta traciłaby aż 11 pkt - co jest na prawdę bardzo dużą przewagą.
Nie mam czasu na dłuższą analizę, bo właśnie wychodzę z domu.
Typ na Legie po takim kursie jak najbardziej do gry. Polecam !

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
CSKA Moskwa - Wolfsburg
Powyżej 3.5 kartek @ 1.61 // fortuna
EW Wygrana: 1408 zł

4 kartka w +90 ????
✅
Do początku spotkania nieco ponad 30 minut, więc analiza będzie krótka. ;)
Fortuna wystawiła niziutki próg na kartki w tym spotkaniu i warto skorzystać.
Bardzo ważne spotkanie dla obu drużyn, w pierwszym meczu pomiędzy tymi drużynami było 0 kartek. Ale myślę, że dziś będzie zupełnie inaczej. Sędzią tego spotkania jest Włoch - G.Rocchi , który lubi rzucać kartkami, w ostatnim jego spotkaniu pokazał aż 9 w meczu Serie A. Dziś stawka jest dużo większa, bo jeśli CSKA to spotkanie przegra, to niestety będzie musiała pożegnać się z ligą mistrzów. Tak więc myślę, że w tym spotkaniu będzie b.dużo walki.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Manchester United - PSV
United @ 1.50
EW Wygrana: 1500 zł

Manchester bardzo dobrze spisuję się w ostatnim czasie, szczególnie defensywa - bo drużyna traci na prawdę mało bramek. Kieruję się w zwycięstwo gospodarzy w tym spotkaniu. Myślę, że LVG na pewno będzie chciał się zrewanżować holenderskiej drużynie za porażkę w Eindhoven 2:1.
Wolfsburg wygrał 0:2 w Moskwie i to oni są w tej chwili na 1-szym miejscu w grupie, czekałem właśnie na wynik w tym spotkaniu i bardzo on mnie zadowolił, bo na pewno Manchester wyjdzie na to spotkanie jeszcze bardziej zmotywowany, aby z powrotem wskoczyć na pierwsze miejsce.
Manchester w tym sezonie w lidze angielskiej jest jedną z dwóch drużyn które nie przegrały spotkania przed własną publicznością.
Tak prezentują się składy na ten mecz:
Manchester United: De Gea - Darmian, Smalling, Rojo, Blind - Schweinsteiger, Schneiderlin - Lingard, Rooney, Memphis - Martial
Rezerwa: Romero, McNair, Young, Fellaini, Mata, Pereira, Wilson
PSV: Zoet - Arias, Bruma, Moreno, Brenet, Hendrix, Guardado, Propper, Narsingh, De Jong, Locadia
Rezerwa: Pasveer, Isimat, Pereiro, Schaars, Maher, Poulsen, Bergwijn.
Mnie osobiście jako kibica United bardzo cieszy powrót Rooneya, w tym meczu po prostu musimy zdobyć 3 pkt.

Do góry Bottom