Trochę moich przemyśleń na dziś z Polski.
181
Termalica - Górnik Łęczna
Która drużyna zdobędzie pierwsza 7 rzutów rożnych ? Żadna @ 1.75
Stawka: 500 zł
EW Wygrana: 875 zł
Betano
Jest to spotkanie dwóch drużyn, które do tej pory mają najmniejszą ilość rzutów rożnych w tym sezonie.
Po 10-ciu spotkaniach Termalica ma ich 40 a Łęczna 38. Czyli dwie średnie 4 i 3.8 rożnego na spotkanie.
Jakoś nie widzi mi się aby w spotkaniu między sobą, zaskoczyły nas te drużyny jakąś wysoką ilością rzutów rożnych.
Obie drużyny mają podobną sytuację w tabeli, na pewno żadna z ekip nie będzie ryzykowała jakiś mega ofensywnych akcji od początku spotkania, raczej będą się tutaj badać przez długi okres czasu i wymieniać dużą ilość podań na swojej połowie.
Według mnie obie ekipy nie mają za bardzo czym straszyć w ofensywie Nieciecza do tej pory strzeliła 13 bramek, Łęczna 11.
182
Raków - Znicz
Raków @ 1.94
Stawka: 300 zł
EW Wygrana: 582 zł
Kurs bardzo wysoki i bardzo mnie się to podoba.
Raków 2 spotkania i tylko 1 pkt i już robi się nerwówka wśród środowiska piłkarskiego w Częstochowie, bo przecież cel jest jeden - awans.
Raków nie tak dawno, bo pod koniec maja wygrał ze Zniczem 1:0 przed własną publicznością, dziś nie ma innego wyjścia 3 pkt muszą zostać przy Limanowskiego i wskoczyć do pierwszej trójki.
183
Stalowa Wola - Rybnik
Stalowa Wola @ 2.12
Stawka: 200 zł
EW Wygrana: 424 zł
ROW stracił wielu podstawowych zawodników, jest to zupełnie inna drużyna niż w poprzednim sezonie. Dziś czeka ich bardzo trudne spotkanie w Stalowej Woli, gdzie miejscowa drużyna spisuję się w tym sezonie na prawdę bardzo fajnie , szczególnie przed własną publicznością gdzie jeszcze nie doznali porażki.
184
GKS Bełchatów - Pogoń Siedlce
GKS @ 2.00
Stawka: 300 zł
EW Wygrana: 600 zł
B365
Bełchatów jeśli myśli o powrocie do
ekstraklasy, to takie spotkania po prostu musi wygrywać.
Przyjeżdżają do nich Siedlce, których celem za pewne jest tylko spokojny byt w tej słabej pierwszej lidze, drużyna która do tej pory zdołała wygrać zaledwie jedno spotkanie wyjazdowe.
Bełchatów w ostatnim spotkaniu przed własną publicznością mega pechowy remis z Arką, gdzie stracili bramkę na 1:1 w doliczonym czasie gry.
Dziś koncentracja od pierwszych do ostatnich minut i 3 pkt zostają w Bełchatowie.
185
Sarmacja Będzin - Ząbkowice
Sarmacja @ 1.80
Stawka: 200 zł
EW Wygrana: 316 zł
STS//
Sarmacja była chyba w każdym sezonie drużyną wiele lepszą od Ząbkowic.
Klub jest w lepszej sytuacji finansowej i na pewno kadrowej.
Sarmacja po 8 kolejkach zajmuję 6 miejsce z dorobkiem 14 pkt, Ząbkowice odległe 14-ste miejsce i tylko 6 pkt. Tak więc nie wiem skąd tak wysoki kurs na gospodarzy. Ale nie interesuję mnie to bo znam trochę tą grupę i mniej więcej wiem na co kogo stać.
Kurs tutaj powinien być ok 1.4.