>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

✪ Pyrus122 TYPY ✪

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
#KUPON 18
????Brooklyn Nets - Houston Rockets 2 @ 1,45 ????A.Radwańska - G.Muguruza 1 @ 1,28
Ako:1,86

STAWKA:100zł
EW WYGRANA: 186zł
⛔
(Informacja do osób które pytają mnie o bukmachera - Marathonbet)

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
KUPON 19
⚽Getafe-Almeria / wynik do 15 minuty X @ 1,27
⚽Sociedad-Villareal / wynik do 15 minuty X @ 1,30
Ako:1,65
Stawka: 100zł
EW Wygrana: 165zł\
✅

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Podliczenie miesiąc: STYCZEŃ
(w zapisie na stronie 1-szej jest błąd, podane dwa kupony o numerze 9)
Ilość kuponów: 31
Trafione: 17
Nietrafione: 14
Zainwestowane:
3080zł

Wygrana: 3476,5 zł
Zysk: 396,5 zł ✅
Yield: 12,87% ✅

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
KUPON 34
⚽Manchester United - Cambridge
Manchester strzeli gola w obydwu połowach @ 1.40
Stawka: 250 zł
EW Wygrana: 350 zł
✅

Po dokładniejszym przeanalizowaniu wszystkich typów na to spotkanie, stwierdziłem że ten jest najbardziej &quot;pewny&quot;. Przy takiej sile ofensywnej jaką posiada United, jestem niemalże pewny że zdobędą chociaż po tej jednej bramce na połowę. Pozostałe typy warte uwagi:
Do przerwy/Koniec meczu Manchester/Manchester 1.30
Manchester wygra do zera @ 1.50

Manchester United (-2.5) @ 1.90
Suma Goli/Obydwie drużyny strzelą gola - Powyżej 2.5 i NIE
@ 2.30

Po pierwszym spotkaniu w jakim United zaliczył wtopę remisując 0:0, przychodzi moment w którym trzeba się zrewanżować. Czerwone Diabły nie zdobyły Pucharu Anglii od 11 lat, tak więc dziś trzeba zwyciężyć dzisiejsze spotkanie i awansować do V rundy. Szansa na zdobycie Pucharu Anglii w tym roku jest niebywała, z rozgrywek odpadły już czołowe ekipy z Anglii : Chelsea, City czy Southampton. Tak więc Louis Van Gaal na pewno nie wyobraża sobie odpadnięcia, tym bardziej dzisiaj gdzie przeciwnik to 4-to ligowiec, tylko pewno powoli myśli już o zgarnięciu tego trofea .
Trener gospodarzy w dzisiejszym spotkaniu będzie mógł skorzystać z najsilniejszego składu, Kadra na spotkanie:
de Gea, Valdés, Rafael, Valencia, Jones, Smalling, McNair, Rojo, Blackett, Shaw, Blind, Fellaini, A.Perreira, Herrera, Mata, Januzaj, Di María, Powell, Rooney, van Persie, Falcao, Wilson

W drużynie gości niepewny jest występ najlepszego zawodnika z pierwszego spotkania Ryana Donaldsona.

Według mnie to spotkanie to nie tylko duża szansa dla United, ale i dla typerów którzy na prawdę mogą dzisiaj na tym spotkaniu zarobić.

Otrzymane punkty reputacji: +10
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
KUPON 35
⚽Borussia - Augsburg 1 @ 1,46
Stawka: 150 zł
EW Wygrana: 219 zł
⛔
Dzisiaj znów bez większego kombinowania aby utrzymać 100% passę w tym miesiącu w typach dnia. Stawiam na Borussie, oglądałem ich ostatnie spotkanie z Leverkusen, które było dobre w ich wykonaniu i zakończyło się remisem, mimo że to Bayer był faworytem dla bukmacherów. Według mnie Borussia będzie o wiele lepiej spisywać się wiosną niż jesienią, pokazali to właśnie w ostatnim spotkaniu gdzie z trudnego terenu udało im się wywieść 1 pkt. Dziś podejmują słabszą ekipę niż Bayer i to przed własną publicznością, cel gospodarzy to na pewno upragnione 3 pkt. Augsburg w tym sezonie zajmuję wysoką jak dla nich 5 lokatę, ale słabo spisuję się w spotkaniach wyjazdowych, do tej pory na wyjazdach w 9 spotkaniach zdołali zdobyć jedynie 9 pkt. Również na niekorzyść dla Augsburga przedstawiają się ostatnie spotkania z dzisiejszym przeciwnikiem - Borussią, ostatnie 7 spotkań to 5 zwycięstw Borussi i 2 remisy. Ekipa z Dortmundu nawet będąc w &quot;kryzysie&quot; w rundzie jesiennej zdołała pokonać Augsburg 2:3. Osobiście sądzę że dziś Borussia wygra więcej niż 1 bramką, ale czysta jedynka po takim kursie dla mnie jest zadowalająca.

Wypowiedź J.Kloppa przed spotkaniem:
o będzie zupełnie inny mecz. Mamy za sobą cały stadion i doskonałą atmosferę. Drużyna ciężko pracuje na treningach, teraz pozostaje to pokazać to na boisku – mówi szkoleniowiec BVB.

Dzisiejsze spotkanie obejrzy komplet widzów. (80.667)
Borussia Dortmund: Weidenfeller - Großkreutz, Sokratis, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Sahin - Kampl, Reus, Aubameyang - Immobile
( Borussia słabiutko, od 64 minuty grając w przewadze jednego zawodnika, nie potrafili sobie stworzyć sytuacji bramkowej, żenada.)

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
KUPON 36
⚽Borussia - Augsburg 1 @ 1,46 ⚽DR Kongo - WKS / Zakwalifikuje się WKS @ 1.30
Ako: 1.89 Stawka: 100 zł
EW Wygrana: 189 zł
⛔
WKS początek turnieju miał dosyć słaby po dwóch remisach z Gwinea i Mali, ale ich ostatnie 2 spotkania to 2 wygrane z dobrymi przeciwnikami: Kamerun i ostatnio Algieria 3:1, tak więc do tej pory jeszcze nie przegrali spotkania i myślę że dziś passa zostanie przedłużona i awansują. Najbardziej cieszy postawa tego na którego chyba nie tylko ja liczyłem od początku turnieju - W.Bony, w ostatnim spotkaniu zdobył 2 bramki.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
KUPON 37
⚽St Etienne - Lens / Poniżej 2.5 @ 1.66
Stawka: 150zł
Ew wygrana: 249zł
⛔

Pierwsza myśl jaka mi przyszła spoglądając na tabele to grać na gospodarzy. Ale gdy przyjrzałem się dokładniej obu drużyną to jednak myślę że typ na under 2.5 jest zdecydowanie najlepszym typem na to spotkanie i to po tak wysokim kursie. W drużynie gospodarzy panuje ostatnio prawdziwy szpital, lista nieobecnych zawodników: Kevin Monnet-Paquet, Moustapha Bayal Sall, Renaud Cohade, Florentin Pogba, Francois Clerc, Benjamin Corgnet, Ismael Diomande i Max Gradel. Z kolei w drużynie gości na dzisiejsze spotkanie, nieobecni będą: Alharbiego El Jadeyaoui, Deme N’Diaye i Loicka Landre.
Ostatnie 3 spotkania pomiędzy tymi drużynami to zaledwie 3 bramki.
St Etienne i Lens to jedne z najbardziej underowych drużyn w lidze francuskiej, zarówno dzisiejsi gospodarze jak i goście na 23 spotkania zanotowali 17 spotkań poniżej 2.5.
Chłopaki się trochę rozstrzelali 3:3 . ????

Do góry Bottom