>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

█ focused on US SPORTS █ - MLB,NFL,NBA,NHL **

chwileulotne 0

chwileulotne

Użytkownik
AKO
80. Boston Red Sox/New York Yankees (O 9.5) for Game ( 1.870 )
New York Jets/Miami Dolphins (U 35.5)⛔⛔ for Game ( 1.870 )
Green Bay Packers vs Chicago Bears for Game ( 1.676)
ST: 5
TW: 24.28
81. New York Jets vs Miami Dolphins⛔⛔???? for Game. 1.752 195.00 146.62
Kurcze Delfiny dały ciała, kompletnie nietrafiony typ

chwileulotne 0

chwileulotne

Użytkownik
Statystyki 61- 82
YIELD: 24,40 %
Zysk: 3120,43

Hmm yield spadł trochę, przez to że jednak parę typów nie weszło. Muszę poprawić trochę jakość typów.
Najważniejsze jednak że zysk poszedł nieznacznie do góry!

chwileulotne 0

chwileulotne

Użytkownik
Parlay
85. Philadelphia Phillies vs Washington Nationals for Game ( 1.490)
Detroit Tigers/Cleveland Indians (O 8.5) for Game ( 1.909)
S: 123
W: 226,93
86. Baltimore Orioles vs Tampa Bay Rays for Game. 1.606 300.81 182.31
BIG PArlay
87. Florida Marlins vs Atlanta Braves for Game ( 1.538 )
Florida Marlins/Atlanta Braves (U 8 ) for Game ( 1.833)
Pittsburgh Pirates (+1.5) vs St Louis Cardinals for Game ( 1.645)
Los Angeles Dodgers vs Colorado Rockies for Game ( 1.538 )
New York Yankees/Toronto Blue Jays (O 9.5) for Game ( 1.833)
S: 5
W: 60.37

chwileulotne 0

chwileulotne

Użytkownik
Parlay
85. Philadelphia Phillies✅✅ vs Washington Nationals for Game ( 1.490)
Detroit Tigers/Cleveland Indians (O 8.5)✅✅ for Game ( 1.909)
S: 123
W: 226,93
86. Baltimore Orioles vs Tampa Bay Rays⛔⛔ for Game. 1.606 300.81 182.31
BIG PArlay
87. Florida Marlins vs Atlanta Braves✅✅ for Game ( 1.538 )
Florida Marlins/Atlanta Braves (U 8 )✅✅ for Game ( 1.833)
Pittsburgh Pirates (+1.5)⛔⛔ vs St Louis Cardinals for Game ( 1.645)
Los Angeles Dodgers vs Colorado Rockies ⛔⛔for Game ( 1.538 )
New York Yankees/Toronto Blue Jays (O 9.5)✅✅ for Game ( 1.833)
S: 5
W: 60.37
Nie wiem co mam pisać, praktycznie miałem nieprzespaną noc. Byłem już praktycznie na dnie. Przegrałem wszystko w zasadzie i mógł zdarzyć się tylko cud. Przez to że przegrałem na Tampie, chciałem się odegrać na livie za 750 PLN. Przegrałem... Chciałem odzyskać tą kasę i zagrałem za 2000 Tysiące na Packers z NFL, też przegrałem...
W międzyczasie obsrtawiłem bardziej ryzykowne typy. Na koncie było 80 PLN, reszta w zakładach w toku ( to co zostało).
Sprawy potoczyły się tak...

Jak widać kontorwałem na żywo ten zakład za 2000 PLN, poprostu mimo ze Packers mili optyczną przewage czułem że coś spier***. Mogli wygrać spotkanie, ale na 2 min przed końcem popełnili fatalną stratę, co ustawiło wynik. Faktem jest, iż gdyby Chicago zdobyło 7pkt zamist 4 w ostatniej akcji przekroczyłaby suma punktów 37,5. Nie miałbym nic wtedy. Jednak cudem się udało. Zatrzymała się liczba punktów na 37. Miałem wtedy na koncie lekko ponad 1800 PLN, gdyż wszedł mi też zakład z underem w meczu Floridy i Atlanty.
Postawiłem praktycznie całą kwotę na żywo na over 10 pktów w meczu Oakland z Arizoną. Był to 5y inning. Stan meczu wtedy wynosił 4:3 dla Oakland. Wydawało mi się że obie drużyny w pozostałych 4 inningach spokojnie zdobędą te 4 pkt, lub przynajmniej 3 żebym miał zwrot. Co się okazało, śledząc na ESPN opis meczu (nie było transmisji nigdzie bezpłatnej) wytrwałem tylko do pierwszej części 7 inningu. Oakland mieli szasnę na 3 pkt. trzech zawodników było na trzech bazach!! Jednak pitcher z Arizony zrobił coś niesamowitego, wykolegował ich wszystkich. Skończyła się połowa inningu. Wtedy dałem sobie spokój, wiedziałem że już nic z tego nie będzie (był wynik dalej 4:3, wciąż brakowało mi tych 4 punktów). Poszedłem spać z myślą że dałem ciała, przegrałem wszystko. Jednym słowem załamka. Nie muszę już chyba pisać jaka była moja reakcja rano jak spojrzałem tak dla formalności na wynik... i okazało się że drużyny zdobyły jeszcze 4 pkt, czyli w sumie 11!!! Wygrałem!! Cóż za szok, co za fart. To jest nie do opisania.
Na koncie miałem coś koło 3400 PLN, postanowiłem jedną rzecz. 3 tysięcy nie ruszam. Choćby nie wiem co się działo. Idą do wypłaty. Nie złamię tej reguły, przysiągłem to sobie.
Moja gra będzie polegać na tym, iż jeśli stracę to co jest powyżej 3000 PLN to ok, ale nie zagram żadnej kontry, ani już żadnego zakładu jak stan konta będzie wynosił 3000 PLN.

W ramach porannej euforii zagrałem jeden singiel. Wrzucam screen. Jak przegram, kończę gre i czekam na to, aż minie mi jeszzce 1,5 tygodnia na wypłatę bez prowizji.
Oto ten mecz.

Podsumowując raz jeszcze, wyczerpałem limit szczęścia. To niesamowite że udało mi się wrócić na 3000 PLN + . Jak pomyślę że mogłem nic nie mieć, to jest to żałosne. teraz jednak tych 3000 PLN nie dotknę!!!

chwileulotne 0

chwileulotne

Użytkownik
No i Wygrałem ????
heh Ja naprawdę mam chyba farta. teraz jednak jak powiedziałem, koniec z grą, jeśli na koncie będzie równe 3000 . :cool:
Stan konta: 3785,28

chwileulotne 0

chwileulotne

Użytkownik
Nie wrzuciłem wczoraj typów bo znów szwankował mi internet.
Ogólnie noc w miare udana, aczkolwiek kase straciłem na livie. Akumulatory też nietrafione niestety. Wrzucam przebieg nocy.

I druga część

Chcąc dobić wreszcie do 4 tys. zagrałem w moim przeświadczeniu dość pewny singiel z Tenisa. Innej niż agresywne stawkowanie drogi nie widzę...Melzer mam nadzieję nie odstawi szopki jak wczoraj Del Potro

chwileulotne 0

chwileulotne

Użytkownik
Statystki od 83 do 105
Yield: 15,49%
Zysk: 3364,54 PLN

Hmm niepokojąco Yield poleciał na dół, wynika z tego że jakość typów zmalała. Jest to niepokojące. Hmm zresztą co ja w ogólę mówię, w zasadzie wczoraj byłem praktycznie na zerze więc nie ma co narzekać ????
Czas postawić sobie nowy cel. Jest nim 5000 PLN na koncie.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Statystki od 83 do 105
Yield: 15,49%
Zysk: 3364,54 PLN

Hmm niepokojąco Yield poleciał na dół, wynika z tego że jakość typów zmalała. Jest to niepokojące. Hmm zresztą co ja w ogólę mówię, w zasadzie wczoraj byłem praktycznie na zerze więc nie ma co narzekać ????
Czas postawić sobie nowy cel. Jest nim 5000 PLN na koncie.
Taa... Fajnie, może i Twoja realna gra to rzeczywiście ma taki yield i zysk. Ale co to ma wspólnego z tematem na forum. Piszesz jakieś tłumaczenia na drugi dzień ile to ty nie wygrałeś dzisiejszego wieczoru i wklejasz screeny kuponów. Tylko pytam ja się Ciebie :) komu to ma służyć ? Po co wklejać kupony po zakończeniu meczu, przecież nikt tego nie zagra. Równie dobrze ja mógłbym wklejać sobie w temacie jakieś kupony ile to ja nie wygrałem, tylko po co. Po to się chyba prowadzi temat na forum, żeby inni użytkownicy mogli z niego skorzystać ;-) i na tym polega prowadzenie tematu. Podlicz sobie typy podane w temacie i zobaczymy czy będziesz na plusie. A tak propo tematu to gratulacje zysku ;-).

chwileulotne 0

chwileulotne

Użytkownik
Taa... Fajnie, może i Twoja realna gra to rzeczywiście ma taki yield i zysk. Ale co to ma wspólnego z tematem na forum. Piszesz jakieś tłumaczenia na drugi dzień ile to ty nie wygrałeś dzisiejszego wieczoru i wklejasz screeny kuponów. Tylko pytam ja się Ciebie :) komu to ma służyć ? Po co wklejać kupony po zakończeniu meczu, przecież nikt tego nie zagra. Równie dobrze ja mógłbym wklejać sobie w temacie jakieś kupony ile to ja nie wygrałem, tylko po co. Po to się chyba prowadzi temat na forum, żeby inni użytkownicy mogli z niego skorzystać ;-) i na tym polega prowadzenie tematu. Podlicz sobie typy podane w temacie i zobaczymy czy będziesz na plusie. A tak propo tematu to gratulacje zysku ;-).
Typów nie wpisuję tylko wtedy, gdy obstawiam coś na ostatnią chwilę, zaraz przed 1:05 w MLB lub na Livie. Wczoraj ewidentnie zawisł mi net koło 1:30, gdzie chciałem wrzucić typy.
Kupony wklejam, żeby była jakaś przejrzystość, że moja gra nie jest wyssana z palca, aczkolwiek zdaję sobię sprawę że wklejanie po czasie nie przynosi korzyści innym użytkownikom. Staram się jednak jak mogę wklejać typy po północy przed spotkaniami, jak wracam do domu.
Wszystkie typy podliczone mam, jedynie zrezygnowałem z podawania procentowych ilości trafionych i nietrafionych, gdyż wg mnie yield i zysk są najważniejsze.
Na pewno postaram się wklejać wszystko przed spotkaniami. ????

Do góry Bottom