>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

żeby coś sobie udowodnić ...

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
... i dorzucę kilka złotówek na australijską ... bo over bramkowy niestety się oddala ....

#10#
Melbourne Heart - Melbourne Victory
over 10 rogów (azjany)
1.90
stawka 30 zł

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
przemekg 16

przemekg

Użytkownik
... może więc na rogach się odegramy ??
#12#
Aachen - St. Pauli
over 9 rogów
1.85
stawka 30 zł

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
#15#
Leverkusen - Stuttgart
over 2.5
1.80
stawka 50 zł
W końcu typ z małą analizką, bo mam chwilę ???? 5 ostatnich spotkań na stadionie Bayeru zakończonych overkiem, do tego dochodzą osłabienia po stronie gości: bez Arthura Boki, Matthieu Delpierre&#39;a, Johana Audela, Mamadou Baha, Timo Gebharta i Ibrahimy Traore. U siebie Leverkusen ma średnią 2,8 gola na mecz, jak dla mnie otwarty mecz, z kilkoma bramkami ????

#16#
Schalke - Mainz
over 2.5
1.80
stawka 70 zł
Kolejny mecz z ligi niemieckiej, ten wydaje się ciut pewniejszy i tak też go stawkujemy ???? Schalke w ostatnich 10 meczach ma średnią 3,6 bramki na mecz, Mainz 2,9 bramki na mecz. U siebie Schalke podnosi te statystki, mając 3,9 aż bramki na mecz ...Mainz na wyjazdach ma średnią 3 bramki na mecz ...

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
#18#
Montpellier - Brest
1.53
PSG - Evian
1.33
AKO 2.03 stawka 50 zł
Ciekawe info dotyczące Brest. &quot;Goście zagrają bez aż dwunastu piłkarzy. Kontuzjowani są Jonathan Ayite, John Jairo Culma, Larsen Toure, Tripy Makonda, Gregory Lorenzi, Thomas Micola, Jonathan Zebina, Brahim Ferradj i Eden Ben Basat, natomiast w Pucharze Narodów Afryki uczestniczą Ousmane Coulibaly, Moise Apanga i Issam Jemaa.&quot;

przemekg 16

przemekg

Użytkownik

#17#

Zambia - Sudan ✅
1.72
City - Fulham ✅
1.30
AKO 2.24 stawka 30 zł
+ 37,2 zł

#18#

Montpellier - Brest ✅
1.53
PSG - Evian ✅
1.33
AKO 2.03 stawka 50 zł
+ 51,5 zł

#19#

Getafe - Real ✅
1.40
Gwinea - WKS ✅
1.36
AKO 1.90 stawka 100 zł
+ 90 zł

Yield: - 3,12 %

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
#20#
Gijon - Osasuna
over 2.5
2.15
Dziś na El Molinon przyjeżdza osłabiona Osasuna. Bez 5 zawodników, z zaledwie 2 punktami w ostatnich 4 ligowych meczach i dodatkowo z trzema z rzędu porażkami z Gijon w historii spotkań.
Gijon po zmianie trenera, z 9 overami w ostatnich 10 meczach. Kurs jak dla mnie zdecydowanie za wysoki, z uśmiechem na twarzy urwę kilka złotych z bukmachera ????
stawka 40 zł

#21#
Bjoergen wygra
1.50
stawka 50 zł
Mało patriotyczny typ, ale chyba słuszny ... Justyna wygląda na zmęczoną, wczoraj po 2.5 kilometra wydawało mi się że ciężko dyszy i traci powoli siły. Niestety oczy mnie nie myliły i odstawała od reszty, która szybko jej uciekła ... Marit po odpoczynku wróciła wypoczęta, świeża i mocna ...
W klasyfikacji generalnej PŚ Bjoergen prowadzi teraz z przewagą 23 punktów nad Kowalczyk. W niedzielę w biegu łączonym na 15 kilometrów spróbuje powiększyć tę różnicę.
- Czekam z niecierpliwością na niedzielny bieg, ponieważ czuję się mocna i jestem w dobrej formie. Po nieudanych dla mnie mistrzostwach Norwegii pojechałam do domu i odpoczywałam przez trzy dni. Cieszę się, że znów czuję się dobrze - powiedziała norweska biegaczka.

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
... kolejne overki mi się widzą ...
#22#

Genoa - Lazio
over 2.5
2.0
Zaczniemy od osłabień, Genoa: Rossi, Veloso, Antonelli, Bovo ... Lazio:Brocchi, Kozak, Makinwa, Alfaro, Cana, Mauri, Dias. Obie ekipy dużo strzelają, Genoa trzy spotkania z rzędu miała dużo bramek, Lazio 4 ostatnie wyjazdowe spotkania z rzędu overuje ????
stawka 50 zł

#23#
Genoa - Lazio
over 4
2.42
W poprzednim meczu obu ekip padł hokejowy wynik 4:6! Dziś Ajax zdziesiątkowany kontuzjami, podejmie ekipę, która ostatnio sobie nie radzi. Ale to co najważniejsze, to że w ostatnich 10 meczach obie mają ponad 4 bramki na mecz ????
stawka 30 zł

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
#20#
Gijon - Osasuna ⛔
over 2.5
2.15
stawka 40 zł

#21#
Bjoergen wygra ⛔
1.50