>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

żeby coś sobie udowodnić ...

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
&gt;&gt; popatrz, na co mnie stać &lt;&lt; ale nie jeden raz ...
Witam!
Po graniu na sucho, czas sprawdzić się finansowo - przez ten czas co nie grałem (blisko 4 miesiące) zdołałem uzbierać 1000 zł na grę ... wpłaciłem do bet 365 i spróbujemy to pomnożyć ????
Lubię granie na bramki, a także grę na żywo ????

... startujemy na live ...
Nadal - Djoko over 40.5 gema w meczu 1.90
stawka 50 zł

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
Betis - Granada over 2.5 1.95
Granada przegrała 4 z 5 ostatnich meczy. Również 4 zakończyły się dużą ilością bramek. W Granadzie trener robi rotacje w składzie, bo nie może znaleźć odpowiedniej konfiguracji. Betis dziś w pełnym składzie, pojedynki pomiędzy obiema zespołami zazwyczaj są zacięte, dlatego stawiam na wyrównany mecz, zakończony dużą ilością bramek ???? Co ciekawe w 10 ostatnich meczach obu drużyn średnia bramek na mecz to dokładnie 2.5 ???? stawiam mimo wszystko na więcej :]
stawka 30 zł

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
Feyenoord - Ajax over 2.5 1.67
Azjatycka suma goli to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie w tym meczu ???? patrząc na ostatnie 10 meczy obu drużyn aż miło ogląda się ich mecze, w meczu Ajaxu pada średnio 3,9 bramki na mecz, w Feye 3,4 bramki. Ale pójdźmy dalej w statystykę ... u siebie Feyenoord ma średnią 3,25 gola na mecz, na wyjeździe Ajax ma 3,9 gola na mecz ????
W 18 meczach w tym sezonie Ajax ma 3,94 bramki na mecz, Feyenoord ma 3,28 bramki na mecz.
Co ciekawe tylko 1 z 9 ostatnich meczy między obiema drużynami w Rotterdamie nie skończył się overkiem.
Podsumowując, pomimo osłabień kadrowych w obu ekipach, emocji ani bramek nie powinno dziś zabraknąć ???? stawka też nie może być byle jaka, bo zapowiada się ładna wymiana ciosów ????
stawka 100 zł

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
... ciekawy mecz ...
Serbia - Dania over 46.5 1.64
stawka 50 zł

Duńczycy w 7 meczach mają średnią 53,85 bramki na mecz ... gospodarze mają średnią 43,43 bramki na mecz ... średnia wychodzi 48,64 bramki na mecz ... ????
Jak zauważyliście lubię statystycznie obstawiać!
Pomiędzy obiema drużynami już raz padł under, co było niespodzianką ... 4 poprzednie mecze kończyły się dużą ilośią bramek ????

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
Santander - Valencia DNB 1.45
Milan - Cagliari 1.30
AKO 1.88 stawka 50 zł
Mało do gry na wieczór ... nudny finał ręczniaka ... gramy drobniej na coś ... powodzenia, do jutra ????

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
... wczorajsze popołudnie nie było już tak udane ...

Santander - Valencia DNB 1.45 ZWROT
Milan - Cagliari 1.30 ✅
AKO 1.88 stawka 50 zł
+ 15 zł

Serbia - Dania over 46.5 1.64 ⛔
stawka 50 zł
Hiszpania DNB - Chorwacja 1.60 ⛔
Twente - Groningen over 2.5 1.50 ✅
AKO 2.40 stawka 30 zł
La Coruna - Cartagena 1.57 ✅
Valencienne - Ajaccio 1.50 ⛔
AKO 2.35 stawka 40 zł
Podsumowując, po zagraniu 7 kuponów jestem na minimalnym plusie + 35,5 zł ... skuteczność 57 % ...

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
na żywo ... 6 minuta ... :razz:

Sudan - Burkina Faso over 2.0 1.62 ✅
WKS - Angola over 1.5 1.66 ✅
AKO 2,69 stawka 25 zł
+ 42.25 zł

... i gramy na kolejny overek ...

Osasuna - Atletico over 2.25 1.87
stawka 20 zł

... łączony ???? w przypadku 3 bramek cały zakład wygrany ... w przypadku strzelonych 2 bramek, zwrot połowy stawki ...

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
mam prawie 80 zł zysku, więc na koniec miesiąca pobawimy się w typowanie na żywo ????
dziś dzień urlopu, więc zabawa w typowanie cały dzień ????

Brisbane City - Brisbane Olimpic over 3 1.57
stawka 30 zł

przemekg 16

przemekg

Użytkownik
Singapore Armed - Geylang over 3 1.70 ⛔
stawka 30 zł
Mordoviya Saransk - Śląsk Wrocław over 2.5 2.10
stawka 50 zł

Doszukałem się ciekawego info, &quot;wtorkowe starcie z Rosjanami nie będzie pierwszym meczem pomiędzy Mordowiją a Śląskiem. Dwa lata temu, również podczas zgrupowania na Cyprze, WKS przegrał z tą drużyną aż 2:6.&quot;

Do góry Bottom