>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Żużel w Wielkiej Brytanii w sezonie 2025

R 2,5K

rabatko

Użytkownik
Mi się wydaje z kolei że handicapy na underdogow za wysokie odpowiednio 29.5 i 25.5 ,obstawiam że w jednym przypadku przynajmniej handi zostanie obronione i wybieram osobiście:

Oxford +25.5 kurs 1.88 Fortuna
Riss ,Janowski i może wreszcie Thungate coś odpali ,do tego to jest Anglia tam niektóre zmiany nie są zrozumiałe i liczę dosyć mocno że obronią handi,
Oxford + 20,5 jest na Superbet 1,90 , czyli lepiej grać na fortunie!!!

Brummie83 44,9K

Brummie83

Użytkownik
Bank Holiday w UK.

Ode mnie na dzisiejsze popołudniowe mecze:

J. Lidsey over 8.5pkt 1.82 betclic

pokryta linia w tym roku 2/3 mecze, łatwy bieg 12.

Ch. Wright over 7.5pkt 1.82 betclic

pokryta linia w tym roku 3/3 z outsiderem z Birmingham również powinien pokryć.

D. Thompson under 6.5 pkt. 1.82 betclic niestety dodatkowy start i 3,3 na koniec

dość wysoka linia ze względu na ostatnie mecze gdzie pokrył ją 2/3 natomiast dziś na rezerwie Klindt w zespole gości plus ma 2 x Lawsona i uważam, że dziś nie przekroczy tej linii.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3519
Brummie83 44,9K

Brummie83

Użytkownik
Ch. Wright powyżej 7.5pkt 1.82 betclic

Konsekwentnie na Charlesa, w meczach wyjazdowych pokrył tą linie 3/3.

A. Rowe powyżej 5pkt 1.75 betclic

Anders pokrył ta linie 2/3 mecze u siebie. W teorii łatwy bieg 8 za 3 pkt..

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1992
karfus 135,4K

karfus

Użytkownik
Rewanż na stadionie przeciwnika, czyli teraz Birminham i Sheffield gospodarzami, osobiście zagrałem Keynana Rew powyżej 7.5 na forbecie(wszystkie starty) po 2.02. Do tej pory na domowym stadionie, 9,9,8 i to doparowego miał MJJ, a teraz powinno być prościej o punkty na swoim bo doparowym będzie Jonas Jeppesen i teoretycznie dwa biegi na słabego Kildemanda, Riss też powinien być słabszy na wyjeździe, Janowski trzeci mecz w ciągu około 30 godzin, trochę może wyjść zmęczenie, Tungate zaczął bardzo słabo w Anglii i jeszcze nie jest to ta jazda jak chociażby z tamtego roku, czy to co prezentuje w Polsce więc jeśli Birminham ma wygrać coś w tym roku to dzisiaj najlepsza okazja z równie słabą drużyną, więc gram 1 po fajnym kursie 2.20 na betclic. Reasumując...

#1 Rew over 7.5 | forbet | 2.02 | wszystkie biegi
#2 Birmingham - Oxford 1 | betclic | 2.20

Zaczęło się od dwóch trójek Rew i prowadzenia Birminham, a skończyło…🤯🤬

Ostatnia edycja:
A 36,3K

Antongno

Użytkownik
Szkoda, że nie miałem dzisiaj czasu podać typów na forum, bo ładnie dzisiaj poszło. Został ostatni mecz i zagram 2 typy:
Musielak over 7,5 @2.01 fortuna
Wright over 6,5 @1.5 fortuna
Fajny kurs na Musielaka, dziś w pierwszym meczu na wyjeździe pokrył te linie i myślę, że u siebie też da radę. Wright niski kurs, ale na spokojnie powinien wejść. Solidnie jeździ na wyjazdach. W dzisiejszym pierwszym meczu zrobił 9pkt.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom