>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Żółte kartki.

S 40

sheiq

Użytkownik
Witam, może nie jestem już początkujący :p ale nie wiedziałem gdzie zadać to pytanie.
Czy wiecie jaki bukmacher oferuje grę na żółte kartki w przedziałach czasowych?
Najbardziej chodzi mi o taki typ że np. od którejś tam minuty (widziałem zakłady ze od 76) do końca meczu zostanie pokazana żółta kartka.
Szukam takiego buka który oferuje to na dość sporą ilość meczy a nie np tylko na spotkania hitowe ????
Pozdrawiam i z góry dziękuje.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Czy wiecie jaki bukmacher oferuje grę na żółte kartki w przedziałach czasowych?
Pamiętaj, że niektóre firmy stosują przeliczniki punktowe za kartki i stąd biorą pod uwagę nie ilość kartek a ich łączną &quot;wartość&quot;.
Wpisz do wyszukiwarki:
Total booking points (Aggregated): Exact number of booking points in fixed intervals (0-30, 31-45, 46, 60,61-75, 76+)
i pojawią się firmy, które mają takie zakłady w swoich ofertach.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Obawiam się że taka oferta jest wystawiana właśnie tylko na spotkania hitowe lub LM, Euro itp.Zostaje ci czaić na live w bukach typu bet365 czy Unibet (ten drugi na moje częściej)wystawiają il. kartek na żywo i atakować ale chyba to zdejmują po 70min.Na zwykłe spotkania tego nie znajdziesz, choć może zdarzyć się wyjątek.

S 40

sheiq

Użytkownik
no szukałem już u różnych buków ale właśnie nie umiem nigdzie znaleźć, nawet na live. a podpatrzyłem właśnie u jednego ziomeczka w typach dnia że takie coś stawiał na William Hill no ale jak tam szukalem to tez nie bylo :/

S 40

sheiq

Użytkownik
albo u jakiego buka można stawiać przedmeczowe typy na kartki, chodzi mi o jaki szerszy rynek a nie o hity ligowe tak jak napisalem wyzej.

J 316

jarekrk

Użytkownik
A czy są inne buki niż B365 gdzie w jednym kuponie można np. łączyć kartki i wynik?
Oraz żeby było większa linia z kartkami? W B365 przeważnie jest jedna linia jak 4.5 w meczu i tyle.

Do góry Bottom