Witam,
Jestem tutaj nowy więc pewnie w nieodpowiednim dziale.
od kilku e-maili walczę z bukmacherem o błędnie rozliczonym na moja nie korzyść zakładzie.
chodzi tutaj o wczorajszy mecz siatkówki kobiet pomiędzy:
Bank BPS Fakro MUSZYNA (POL) - Crvena Zvezda BEOGRAD (SRB)
Dokładniej chodzi o zakład postawiony live na to kto zdobędzie jako pierwszy 5 punktów w 3 secie.
Wg bukmachera wynik do 5 był 5:4 dla muszyny.
Wg mnie wynik był 4:5.
zakład postawiłem na 2.
W odpowiedzi otrzymałem następujące informacje:
"Po dokładnym sprawdzeniu zawartego przez Pana zakładu, informujemy, iż jest on rozliczony poprawnie.
Zgodnie z posiadanymi przez nami oficjalnymi informacjami: Trzeci set danego spotkania zakończył się wynikiem 5:4 na korzyść zespołu pierwszego (Typ 1)."
Ja w odpowiedzi na tą wiadomość odpisałem żeby po raz kolejny sprawdzili ten zakład bo w dalszym ciągu nie mają racji.
W mailu tym podałem również link do meczu z tego spotkania.
Mecz z odtworzenia można obejrzeć dokładnie na:
laola1.tv/en/int/volleyball/cev/bank-bpds-fakro-muszyna-pol-crvena-zvezda-beograd-srb/video/336-989-70032.html
3 set zaczyna się mniej więcej w 01:02:34/01:33:23.
moment przy stanie 4:4 jest około 01:06:15/01:33:23.
Takie informacje podałem mailowo do supportu bukmachera.
Niestety w odpowiedzi na tego maila otrzymałem następujące informacje:
"Przeanalizowaliśmy ponownie przesłane przez Pana spotkanie i stwierdzamy, iż dany kupon jest rozliczony poprawnie.
Prosimy zwrócić uwagę, iż zawarł Pan zakład brzmiący: "Kto jako pierwszy zdobędzie pięć punktów w 3 secie?" a nie "Kto zdobędzie piąty punkt w 3 secie?".
Pięć punktów w 3 secie uzyskała jako pierwsza drużyna Fakro Muszyna (5:4).
Zawarty przez Pana zakład rozliczony jest zatem poprawnie."
I teraz nasuwa mi się myśl tylko jak można człowiekowi wmawiać że czarne to białe a białe to czarne.
Proszę was o odtworzenie tego 3 seta i o wasze opinie. Co robić w tej sprawie i kto ma racje.
pozdrawiam
Jestem tutaj nowy więc pewnie w nieodpowiednim dziale.
od kilku e-maili walczę z bukmacherem o błędnie rozliczonym na moja nie korzyść zakładzie.
chodzi tutaj o wczorajszy mecz siatkówki kobiet pomiędzy:
Bank BPS Fakro MUSZYNA (POL) - Crvena Zvezda BEOGRAD (SRB)
Dokładniej chodzi o zakład postawiony live na to kto zdobędzie jako pierwszy 5 punktów w 3 secie.
Wg bukmachera wynik do 5 był 5:4 dla muszyny.
Wg mnie wynik był 4:5.
zakład postawiłem na 2.
W odpowiedzi otrzymałem następujące informacje:
"Po dokładnym sprawdzeniu zawartego przez Pana zakładu, informujemy, iż jest on rozliczony poprawnie.
Zgodnie z posiadanymi przez nami oficjalnymi informacjami: Trzeci set danego spotkania zakończył się wynikiem 5:4 na korzyść zespołu pierwszego (Typ 1)."
Ja w odpowiedzi na tą wiadomość odpisałem żeby po raz kolejny sprawdzili ten zakład bo w dalszym ciągu nie mają racji.
W mailu tym podałem również link do meczu z tego spotkania.
Mecz z odtworzenia można obejrzeć dokładnie na:
laola1.tv/en/int/volleyball/cev/bank-bpds-fakro-muszyna-pol-crvena-zvezda-beograd-srb/video/336-989-70032.html
3 set zaczyna się mniej więcej w 01:02:34/01:33:23.
moment przy stanie 4:4 jest około 01:06:15/01:33:23.
Takie informacje podałem mailowo do supportu bukmachera.
Niestety w odpowiedzi na tego maila otrzymałem następujące informacje:
"Przeanalizowaliśmy ponownie przesłane przez Pana spotkanie i stwierdzamy, iż dany kupon jest rozliczony poprawnie.
Prosimy zwrócić uwagę, iż zawarł Pan zakład brzmiący: "Kto jako pierwszy zdobędzie pięć punktów w 3 secie?" a nie "Kto zdobędzie piąty punkt w 3 secie?".
Pięć punktów w 3 secie uzyskała jako pierwsza drużyna Fakro Muszyna (5:4).
Zawarty przez Pana zakład rozliczony jest zatem poprawnie."
I teraz nasuwa mi się myśl tylko jak można człowiekowi wmawiać że czarne to białe a białe to czarne.
Proszę was o odtworzenie tego 3 seta i o wasze opinie. Co robić w tej sprawie i kto ma racje.
pozdrawiam