>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

źle rozliczony kupon - co robić?

K 0

ktosktos

Użytkownik
Witam,
Jestem tutaj nowy więc pewnie w nieodpowiednim dziale.
od kilku e-maili walczę z bukmacherem o błędnie rozliczonym na moja nie korzyść zakładzie.
chodzi tutaj o wczorajszy mecz siatkówki kobiet pomiędzy:
Bank BPS Fakro MUSZYNA (POL) - Crvena Zvezda BEOGRAD (SRB)
Dokładniej chodzi o zakład postawiony live na to kto zdobędzie jako pierwszy 5 punktów w 3 secie.
Wg bukmachera wynik do 5 był 5:4 dla muszyny.
Wg mnie wynik był 4:5.
zakład postawiłem na 2.
W odpowiedzi otrzymałem następujące informacje:
&quot;Po dokładnym sprawdzeniu zawartego przez Pana zakładu, informujemy, iż jest on rozliczony poprawnie.
Zgodnie z posiadanymi przez nami oficjalnymi informacjami: Trzeci set danego spotkania zakończył się wynikiem 5:4 na korzyść zespołu pierwszego (Typ 1).&quot;
Ja w odpowiedzi na tą wiadomość odpisałem żeby po raz kolejny sprawdzili ten zakład bo w dalszym ciągu nie mają racji.
W mailu tym podałem również link do meczu z tego spotkania.
Mecz z odtworzenia można obejrzeć dokładnie na:
laola1.tv/en/int/volleyball/cev/bank-bpds-fakro-muszyna-pol-crvena-zvezda-beograd-srb/video/336-989-70032.html
3 set zaczyna się mniej więcej w 01:02:34/01:33:23.
moment przy stanie 4:4 jest około 01:06:15/01:33:23.
Takie informacje podałem mailowo do supportu bukmachera.
Niestety w odpowiedzi na tego maila otrzymałem następujące informacje:
&quot;Przeanalizowaliśmy ponownie przesłane przez Pana spotkanie i stwierdzamy, iż dany kupon jest rozliczony poprawnie.
Prosimy zwrócić uwagę, iż zawarł Pan zakład brzmiący: &quot;Kto jako pierwszy zdobędzie pięć punktów w 3 secie?&quot; a nie &quot;Kto zdobędzie piąty punkt w 3 secie?&quot;.
Pięć punktów w 3 secie uzyskała jako pierwsza drużyna Fakro Muszyna (5:4).
Zawarty przez Pana zakład rozliczony jest zatem poprawnie.&quot;
I teraz nasuwa mi się myśl tylko jak można człowiekowi wmawiać że czarne to białe a białe to czarne.
Proszę was o odtworzenie tego 3 seta i o wasze opinie. Co robić w tej sprawie i kto ma racje.
pozdrawiam

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Przykro mi, ale nie masz racji. Punkt został przyznany przeciwniczkom. Zauważ kto serwuje po tej akcji. Sędzie zweryfikował decyzję. Trudno. Pozdrawiam :]
A realizator nie poprawił wyniku na 4-5. Sorry za takie wieści.

EDIT:A nie!! Ty stawiałeś na przeciwniczki! no to wygrany zakład :] źle przeczytałem! No to weź im to wyłóż dokładniej, że weryfikacja decyzji i proszę spojrzeć kto serwuje po tej akcje itp. Noż walcz o swoje :]

K 0

ktosktos

Użytkownik
No właśnie o to mi chodzi, sędzia zweryfikował decyzje. Początkowo przyznał punkt drużynie gospodarzy czyli dla muszyny (stroje niebieskie). jednak w momencie kiedy już się cieszyły i kamery były na nie skierowane po konsultacji z sędzią liniowym przyznał punkt biało czerownym (czyli Crvena) - ponieważ to one zagrywały.
Ja postawiłem zakład 2. Bukmacher mówi ze wygrał typ 1.

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
No to nie daj za wygraną. Przecież to zwykłe oszustwo, jeśli Ci tego nie rozliczą prawidłowo.
PS: wiem, która to Muszyna. Nie jestem idiotą:p Pomyliło mi się tylko na kogo stawiałeś.

K 0

ktosktos

Użytkownik
tak, w końcu bukmacher przyznał mi rację. gdyby nie trzeci mail pieniędzy bym nie miał. a tak zwrócili mi pieniądze i honor ;) ciekaw jestem co zrobili z osobami które stawiały w tym przypadku na muszynę. Czy mój kupon indywidualnie skorygowali czy wszystkie ????

Do góry Bottom