>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Źle rozliczony kupon

sz4kil 0

sz4kil

Użytkownik
Witam, postawiłem dzisiaj kupon na live na bwin na mecz FC Inter - MyPa. Postawiłem under 0,5 bramek na pierwszą połowę, żadna bramka nie padła a ja dostałem rozliczenie tego kuponu jako -. Ktoś wie dlaczego i co z tym zrobić??

kokers85 3

kokers85

Użytkownik
mi też dziś źle rozliczyli :

Pierwsza akcja w 2 połowie dałęm rzut z autu i tak było bo oglądałem mecz a oni podliczyli rzut wolny - no jaja.

Aut był w około 10-15 sekundzie drugiej połowy a rzut wolny w 55-60sekundzie

napisałem maila i zobaczymy

D 243

_danonek_

Użytkownik
no to BWIN przegielo, postawilem, ze Jonas Davidsson wygra 4 wyscig podczas polfinalu DPS po kursie 5,50 za 2 zl. Jonas wygral pieniadze byly elegancko przeslane. Teraz wchodze na swoje konto w BWIN i patrze, ze zaklad zostal usuniety i na moim koncie jest -7 zl. Przegiecie

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Sprawdź oficjalne wyniki i jeśli nie maja racji pisz do supportu i podeślij link.
Tylko nie wiem czy kasa jest warta zachodu...
Chyba, że dla żartu podałeś stawkę... bo jeśli nie to widać szalejesz na bwinie ;)

D 243

_danonek_

Użytkownik
chodzi o to, ze pozniej zaklad zostal policzony po kursie 1.00, lecz na poczatku normalnei uznali po kursie 5,50. Na Bwinie wyplacilem 200 zl i zostalo mi tylko 10 wiec co ja tam mialem szalec;d. Bynajmniej juz tam nie wplace pieniedzy jak mi odejma 7 zl odrazu ;d

czerniak 19

czerniak

Użytkownik
Czy wiecie może jak rozliczą zakład na mecz tenisa &quot;zostaną rozegrane 2 sety w meczu&quot; gdy na początku drugiego jedna z zawodniczek skreczowała???

Do góry Bottom