>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Świetnie mam poukładane opcje i wiem co z czym!

przemkowsky 52

przemkowsky

Użytkownik
Cześć. Mam nadzieję, że temat będzie na &quot;zielono&quot; większość czasu. Będę grał stawkami od 10 złotych do 100 (a może i nawet więcej w przyszłości).
Budżet początkowy to 200 złotych, zobaczymy ile z tego wyciągnę.

Powodzenia wszystkim typującym!

#1 ???? ATP - DEBEL: Basel (Szwajcaria), twarda (w hali)
Spotkanie: Fyrstenberg M. / Matkowski M. vs Dlouhy L. / Hanley P.
Typ: Fyrstenberg M. / Matkowski M. wygrają pierwszego seta
Kurs: 1.61
Bukmacher: Bet365
Stawka: 100 zł.
Kilka słów o kuponie: Zapraszam do zapoznania się h2h, w moim odczuciu Polski duet deblowym gra zdecydowanie lepiej od swoich dzisiejszych rywali, którzy nie reprezentują ze sobą nic konkretnego. Po takim kursie można śmiało pograć. Polacy są bardziej zgrani i grają o niebo lepiej od Hanley&#39;a oraz Dlouhy&#39;ego.

Stan konta: 100 zł.

przemkowsky 52

przemkowsky

Użytkownik
#2 ⚽ EUROPA: UEFA Youth League - Runda grupowa
Spotkanie
: Juventus U19 - Real Madrid U19
Typ:
2
Kurs:
1.70
Bukmacher:
Bet365
Stawka:
200 zł.
Zwrot:
340 zł.
Kilka słów o kuponie: Co tu dużo mówić, ostatnie spotkanie pomiędzy tymi zespołami (23.10.13 r.) zakończyło się wynikiem 6:2 dla Real&#39;u. Co prawda dziś grają na wyjeździe, ale są bardzo dobrym zgranym zespołem, szybkim i skutecznym i na pewno dziś postarają się o wygraną!
Stan konta: 401 zł.

przemkowsky 52

przemkowsky

Użytkownik
#3 ???? ATP - DEBEL: World Tour Finals - London (Świat), twarda (w hali)
Spotkanie: Bryan B. / Bryan M. - Qureshi A. U. H. / Rojer J-J.
Typ: 1
Kurs: 1.20
Bukmacher: Bet365
Stawka: 400 zł.
Zwrot: 480 zł.
Kilka słów o kuponie: Bryan&#39;owie po ostatniej porażce z duetem deblowym Dodig I./Melo M. będą chcieli na pewno się zrewanżować (dla odważnych polecam DW 2:0 po @ 1.50) i na pewno wygrają dzisiejsze spotkanie. Taki kurs to duża niespodzianka od bukmacherów, ja na pewno pogram! Qureshi A. U. H. / Rojer J-J. trzy dni temu dostali sromotne lanie, nie ugrywając nawet seta. Bryan&#39;owie to najlepsza para deblowa, która na ten moment jest i wątpię aby dzisiejsze spotkanie przegrali, po takim kursie polecam bardzo! Spotkanie o godz. 19:00. Ja idę w to all in!

Stan konta: 481 zł.

Do góry Bottom