>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Święte krowy?

Status
Zamknięty.
frodo11 0

frodo11

Użytkownik
Witam kochanych moderatorów, nie w innym a akurat w tym dziale.

Zaskoczył mnie pewien incydent przed paroma minutami. Mianowicie pozwoliłem sobie wyrazić podziw za świetne typy jednego z użytkowników z działu VIP i przy okazji w jak najbardziej kulturalny sposób zwrócić mu drobną uwagę.

Nie chodziło tu o typy czy tym podobne sprawy. Chodziło o błahostkę mianowicie kolega z działu VIP napisał dziś w południe że poda dziś typy &quot;na pewno&quot; no a nie podał, bla bla bla. Nie byłoby w tym nic złego każdy użytkownik oczywiście traktuje to jako rozrywkę nie mam prawa od nikogo nic wymagać. No ale zwrócić uwagę w kulturalny sposób chyba można nieprawdaż?

Więc tu moje pytanie do człowieka który usunął mojego posta. Czy na forum obowiązują metody rodem z Korei Północnej? Czy na forum są święte krowy do których się nie można odezwać. I dlaczego nikt nie podal powodu usunięcia mojej wiadomości? Przecież wysłałbym to na prv żaden problem no ale zniknęło bez slowa po dwóch minutach i nie wierzę ze ten użytkownik zdązył to przeczytać.

Mam nadzięję że rozmawiam z poważnymi ludźmi i ten temat także nie wyląduje po minucie w koszu, a osoba zainteresowana(która usunęła mój post) się ustosunkuje do mojego pytania.

Pozdrawiam, ave Wisła!

vader 2,8K

vader

Forum VIP
My też mamy nadzieję, że poważni ludzie są na tym forum.
Skoro mogłeś mu napisać to na PW to po co napisałeś w temacie?
Takie posty są wszystkie kasowane. Twój post nic nie wniósł do tematu.
Prywatne uwagi możesz pisać na PW.
Zamykam temat. Jak masz jakieś pytania jeszcze to zapraszam na PW do mnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom