Wtorek z Ligą Mistrzów całkiem przyjemny to co gramy na środowe spotkania ?
Inter Mediolan - FC Barcelona
Ja na pewno omijam mecz
Inter - Barcelona, liczę na ciekawy mecz i tyle. Nie przepadam za typowaniem takich spotkań.
no bet
Olympiakos Pireus - AZ Alkmaar
Początkowo kusiło mnie aby postawić na
Olympiakos, ale niezwykle istotna informacja, o której pisałem parę postów wcześniej - niespodziewanie
zwolniono trenera Ketsbaię. Kibice OLY są rozczarowani, drużynę ma poprowadzić duet podobno ludzi, którzy zajmowali się scoutingiem. AZ z jednej strony brak doświadczenia w pucharach, do tego chimeryczna gra w lidze - siłą OLY obrona, ale w takiej sytuacji dla mnie zdecydowanie
no bet.
Olympique Lyon - Fiorentina
O tym meczu sporo zostało już napisane w tym temacie, moje zdanie także na pierwszej stronie. Jeszcze ostatecznie nie zdecydowałem się, ale prawdopodobnie zagram na Les Gones.
Mój typ: Olympique Lyon - 1,80 w Tobet [6/10]
Liverpool - Debreczyn
Kurs na wygraną LFC marny, handi -1 też kiepsko wygląda. Goście pewnie będą ambitnie próbowali się przeciwstawić. Liverpool rownie dobrze może wygrać 2:0 jak i rozgromić rywala np. 6:0. Ja narazie bez typu... może do czegoś mnie przekonacie.
no bet
Dynamo Kijów - Rubin Kazań
Cozmo na poprzedniej stronie zwrócił moją uwagę na ten mecz w kontekście grania na over 2,5. Aczkolwiek jeszcze nie jestem do końca przekonany. Zwraca uwagę bardzo dobra dyspozycja piłkarzy z Kazania w meczach wyjazdowych.
Na mecz
Sevilla - Unirea nie mam pomysłu. Rumuni mało znana drużyna, nie wiemy na co ich stać. Kursy nie są atrakcyjne do grania.
Standard Liege - Arsenal. W obu drużynach sporo osłabień, w bramce Arsenalu Mannone lub Szczęsny. Over 2,5 o którym pisał
dexxa ? czy wygrana Arsenalu ? Te dwa typy chodza mi po głowie.
Stuttgart - Glasgow Rangers. Jakoś nie chce mi się wierzyć w łatwą wygraną Stuttgartu. Nie uważacie, że Rangersi zaprezentują solidny futbol w obronie? Dla mnie VFB nie jest jakąś super ofensywnie grającą drużyną aczkolwiek akurat na ich mecze Bundesligi rzadko w
TV trafiam. Dla mnie jakiś under 2,5 lub X do przerwy.
Nie są to jeszcze ostateczne typy...