56 maly_ze Użytkownik Czerwiec 2, 2015 #1 Witam; Może ktoś podrzucić jakąś stronę, na której można prześledzić zmiany kursów które następowały podczas danego spotkania na żywo?
Witam; Może ktoś podrzucić jakąś stronę, na której można prześledzić zmiany kursów które następowały podczas danego spotkania na żywo?
56 maly_ze Użytkownik Czerwiec 7, 2015 #3 Nie chodzi mi o kursy przed spotkaniem, tylko żeby można zobaczyc jak sie one kształtowały w trakcie spotkania.
Nie chodzi mi o kursy przed spotkaniem, tylko żeby można zobaczyc jak sie one kształtowały w trakcie spotkania.
5,3K macieqleo Użytkownik Czerwiec 7, 2015 #4 Nie chodzi mi o kursy przed spotkaniem, tylko żeby można zobaczyc jak sie one kształtowały w trakcie spotkania. Kliknij aby rozwinąć... Na oddsportal rzeczywiście znajdziesz taką informację, ale chyba jest to możliwe tylko gdy w czasie trwania meczu klikniesz w IN PLAY ODDS. Ma to jednak ograniczenie w postaci kursów z kilkudziesięciu ostatnich minut.
Nie chodzi mi o kursy przed spotkaniem, tylko żeby można zobaczyc jak sie one kształtowały w trakcie spotkania. Kliknij aby rozwinąć... Na oddsportal rzeczywiście znajdziesz taką informację, ale chyba jest to możliwe tylko gdy w czasie trwania meczu klikniesz w IN PLAY ODDS. Ma to jednak ograniczenie w postaci kursów z kilkudziesięciu ostatnich minut.