>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Łapiemy surebety :)

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Środek tygodnia, coś tam się udało ustukać, doliczam do tego koło 50 zł za szczęśliwie wygrany zakład ???? W LM dzień niesamowicie overowy, więc teoretycznie bardzo niebezpieczny dla surebetowców. Betburger podświetlał bardzo długo ponad 9% surki, raz na Bayern - Roma, potem na Barcelona - Ajax. W pierwszym przypadku było to przez całą przerwę. Z jakimś kursem na handicap zaszalał Uni bet, jednak nie mogłem sobie tego tak poukładać w głowie, żeby utworzyć 2-drogowy sure. Ogólnie nie przepadam za handicapami i ich unikam, ale taki profit w meczu LM to naprawdę dobra promocja i nie powinna się zdarzyć sytuacja z anulowaniem zakładu.
Jutro wracam spróbujemy poszukać sure w tych rzutach rożnych, jest to opcja bezpieczniejsza aniżeli bramki.

Bilans na dzień dzisiejszy : ✅ 1770 zł

czoker 137,1K

czoker

Użytkownik
Widze, że ładnie weszło za prawie 60 złotych ;) Ja dzisiaj ustrzeliłem swój dotychczasowy rekord live w czasie rzeczywistym, bah przysnął z underem w meczu Barcelony złapany kurs 2,1 za 1500 a w sbobecie skontrowane po kursie 2,08 ???? 136 pln w kilkanaście sekund

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Brawo :) jakie są opłaty za przewalutowanie ze skrilla na sbobet np? Bo myślałem o jednym wariancie żeby grać u buków złotówkowych i drugim wariancie euro. Chodzi mi o to aby pominąć dodatkowe liczenie zamiany walut. Szkoda ze marathon takie ostre limity daje bo oni są lepsi niż gazetka Lidla z promocjami :) Czytałem na forum i różne ludzie mają limity, ja np. zaraz po rejestracji dostałem takie po 5 euro :-(
A jak jest z sure w bah? Jakoś ten buk nie kojarzył mi się z takim graniem, jednak może warto spróbować bo stawki przyjmują dość duże.

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Przewalutowanie na skrillu to istne ździerstwo,osobiście mam konto w PLN i zawsze różnica to 20gr+ nawet przyjmując że wpłacałeś dnia X gdy kurs euro wynosił 4,30 i otrzymałeś wypłatę dnia Y kiedy kurs był identyczny.Czyli w skrócie jak wpłacałeś 100E po 4,30 to dostaniesz te 100E w postaci 410zł przy wypłacie nie wliczając wahania kursów

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Brawo :) jakie są opłaty za przewalutowanie ze skrilla na sbobet np? Bo myślałem o jednym wariancie żeby grać u buków złotówkowych i drugim wariancie euro. Chodzi mi o to aby pominąć dodatkowe liczenie zamiany walut. Szkoda ze marathon takie ostre limity daje bo oni są lepsi niż gazetka Lidla z promocjami :) Czytałem na forum i różne ludzie mają limity, ja np. zaraz po rejestracji dostałem takie po 5 euro :-(
A jak jest z sure w bah? Jakoś ten buk nie kojarzył mi się z takim graniem, jednak może warto spróbować bo stawki przyjmują dość duże.
Zna ktoś sposób jak to ominąć ? Mam na koncie walutowym i myślałem w ten sposób ale pewnie prowizja za wpłatę kartą... Póki co pogram u naszych. A da się mieć Skrill w PLN i w EUR ?

Bet365 uszczęśliwił mnie trzecim bonusem w tym miesiącu ;) Było 200, było 20, teraz 50 zł ;)

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Może frytki do tego ? Trochę własnego zaangażowania a nie wszystko podane na tacy, bo część tych pytań jest już nudna. W wątku są odpowiedzi na wszystkie z nich. Na PW też nie ma osoby której nie odpisałem ale proszę nie pisać z pytaniem co to jest surebet i jak go rozpoznać...Zdarzyła się taka akcja ????
Dzień zacząłem od wtopienia bonusa przez własną głupotę...
Pierwsze połowy zakończyły się bez żadnego kuponu, za to druga już lepsza. Wczoraj było identycznie, zauważyłem, że w przerwie buki zaczynają się rozjeżdzać co do oceny sytuacji (Uni bet co do kursów na rożne najbardziej). Nie wypiszę wszystkich moich kuponów bo to bez sensu (same rożne), pokażę tylko te istotniejsze i bilans ????

#99 301 zł - 10,41% LIVE
Ludogorets - Basel
1DNB - 1.33 - 250 - Expekt ✅
2DNB - 6.5 - 51 - Bet365
✅ 31,50 zł

#100 794zł - 5,77% LIVE
Olympiakos - Juventus
over 2.5 - 1.12 - 750 - Betsson ✅
under 2.5 - 19 - 44 - Bet365
✅ 46 zł

Szkoda tego bonusa bo dałem im go bardzo frajersko... Postawiłem over 0.5 Anderlecht - Arsenal i under 0.5 Olympiakos - Juventus. Pomyłka i musiałem to pokontrować z możliwie najmniejszą stratą.
Jeśli jutro by dobrze poszło to skończę grę na ten miesiąc. Założyłem sobie, że jeśli zarobię 2k zł to dam sobie na wstrzymanie. Wszystko po to, aby ćwiczyć własną psychikę i konsekwencję, której często mi brakuje.
A wiecie jak to się kończy w bukmacherce ????
Kiedyś się śmiałem słysząc cytat, że bukmacherka to maraton, a nie sprint. Dziś to potwierdzam w 100%. Często większym wrogiem nie jest buk, a nasze słabości i brak silnej woli.
Trochę pofilozofowałem, ale niestety taka prawda.

Łączny bilans ✅ 1883 zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Pełno ich było. Przykładowo under 1.5 kurs 6 , over 1.5 kurs 1.5 . I jeszcze lepsze. Bałem się, że wycofają ale spoko posiadało. Ogólnie wszystkie buki się nastawiły na mecz bardzo underowy, a Betsson za to na dość obfity w bramki i kursy na undery były naprawdę z kosmosu. Mecz zakończył się wynikiem 1-0. Napisałem Puchar Maroka, ale kto chciał to znalazł bo tylko jeden mecz był ????
Dziś pograłem trochę rożnych za niewielkie pieniądze i BTS TAK/NIE. Bilans po zakończeniu meczy LE ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Gratuluję pomysłu bo co już zarobiłeś to Twoje, ale musisz sobie zdać sprawę ( jak również pozostali zainteresowani ), że to bardzo szybka droga do limitów na kontach.
Prosta sprawa, skoro surebet wisi na stronie to pewnie gra go setki osob a takie cos na dluzsza mete nie przejdzie niezauwazone.
Jakkolwiek jesli zamyslem jest wyciagnac od buka jak najwiecej i znikac to polecam bo to zarobek bez ryzyka. Dla grajacych grubo i korzystajacych z kont niezwykle często już niekoniecznie.
Tak czy owak sumka całkiem sympatyczna się uzbierała ;)

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Sympatyczna ;) Surki są na stronach jednak grających LIVE jest naprawdę niewielu.
Granie na żywo też trochę odrzuca podejrzenia takiego systemu, bo tam się wszystko zmienia bardzo dynamicznie. Stawki staram się dobierać też w miarę okrągłe. Nie zamierzam jakoś grubo grać, ale fakt faktem dobrze jest mieć swoje konta i to bez brudów.
Tak jak mówiłem wczoraj wycofuję się do końca października. Nie wiem jak to działa u buków, może jakoś odsuną swoje podejrzenia ode mnie, jeśli jakiekolwiek mają. Ale główny cel już opisałem. Dziś surki siadały z wielką łatwością, buki się sprytem nie popisały ???? W wolnej chwili napiszę moje obserwacje i wnioski w jednym dużym poście.
Październik kończę z zyskiem ✅ 2135 zł ????
Wracam do gry 1 listopada ;)

Do góry Bottom