Bo mam takie zdanie jak kolega enddo czyli:a dlaczego tylko przeplotu?
Pierwszy typ na dzisiejszą noc:to ze serie parzystych/nieparzystych moga sie ciagnac i ciagnac. ale przeploty to juz nie koniecznie.
co do serii P/N i przeplotow to przeploty szybciej sie "łamią"
czyli rozumiem ze lepiej grac sumy pkt meczy(czyt. obu druzyn a nie jednej) rozegranych dla konkretnej druzyny tak?Sprawdzałem sumy pkt drużyny i powiem Ci, że chyba dłuższe serie się zdarzają.
a np: DETROIT,PHX,PORTLAND?Myślę, że tak, chociaż fajnie by było sprawdzić poprzednie sezony pod tym kątem.
W załączniku moje podliczenia z kilku ostatnich kolejek.
Stan na 07.12.2012 (aktualny przed meczami, które rozegrają się w nocy z 07 na 08 grudnia 2012)
stawkowanie?Dzisiejsza noc pod znakiem tak więc dziś lecimy poziom drugi ????
W bwin przy wiekszosci zdarzeniach jest "tabelka" z ostatnimi spotkaniami danej druzyny.Aby ten zysk nie był za mały można do takiej gry wykorzystać wszystkie inne ligii koszykówki, tylko trzeba by było porobić tabele przeplotów i dziennie można grać kilka/kilkanaście zdarzeń.
calkiem dobry pomyslCiekawym rozwiązaniem może być gra na Wiliamhill, gdzie do zdarzeń NBA, które są po kursach 1.91 można dorzucić "pewniaki" na brak bramki samobójczej z kursami od 1.04 do 1.06.