>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Łamanie trzech

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
a dlaczego tylko przeplotu?
Bo mam takie zdanie jak kolega enddo czyli:

to ze serie parzystych/nieparzystych moga sie ciagnac i ciagnac. ale przeploty to juz nie koniecznie.
co do serii P/N i przeplotow to przeploty szybciej sie &quot;łamią&quot;
Pierwszy typ na dzisiejszą noc:

Houston Rockets - San Antonio Spurs NIEPARZYSTY

enddo 0

enddo

Użytkownik
Musialem jakas kolejke/mecz ominac i nie wpisac widocznie.
Generalnie tabelka ma pokazywac sumy pkt w meczu ale przez ta pomylke zastanawiam sie czy nie lepiej byloby aby indywidualne zdobycze pkt grac parzyste/nieparzyste, przez co lamac przeploty danej druzyny a nie przeploty sum obu druzyn.
1)Moje pytanie jest takie, czy u ktoregos buka jest mozliwosc postawienia Parzyste/Nieparzyste dla danej druzyny?
2)I jak by najlepiej grac? systemem d&#39;Alemberta albo progresja na staly zysk albo progresja x3 a moze calkiem cos innego?

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Ja tam amator, ale mogę się wypowiedzieć.
Ad. 1 - nie spotkałem u żadnego buka takiej możliwości (dla koszykówki)
Ad. 2 - Ja bym tu widział d&#39;Alemberta, ewentualnie stały zysk ale progresję x3 raczej bym wyeliminował.
Chodzi o to, że kurs masz poniżej 2, a to oznacza, że musisz wejść większą kasą dla uzyskania większych dochodów lub większej ilości progów.
Sprawdzałem sumy pkt drużyny i powiem Ci, że chyba dłuższe serie się zdarzają.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Myślę, że tak, chociaż fajnie by było sprawdzić poprzednie sezony pod tym kątem.

W załączniku moje podliczenia z kilku ostatnich kolejek.
Stan na 07.12.2012 (aktualny przed meczami, które rozegrają się w nocy z 07 na 08 grudnia 2012)

enddo 0

enddo

Użytkownik
Myślę, że tak, chociaż fajnie by było sprawdzić poprzednie sezony pod tym kątem.

W załączniku moje podliczenia z kilku ostatnich kolejek.
Stan na 07.12.2012 (aktualny przed meczami, które rozegrają się w nocy z 07 na 08 grudnia 2012)
a np: DETROIT,PHX,PORTLAND?
Ja gralem generalnie po przeplocie złożonego z 4meczy (PNPN) ale SAN ANTONIO ma juz 5mecze z przeplotem wiec jest jak najbardziej do grania

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Wiadomo, że czym więcej odczekamy tym teoretycznie większa szansa na wejście ale grać DET , PHX i POR myślę, że też można.
Edit.
W Bet365 jest możliwość gry na N/P drużyny również po kursie 1.90 ale osobiście bym preferował na sumę obu drużyn.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Na drugim poziomie nic nie wymyślimy więcej niż x2.
Edycja.
Ciekawym rozwiązaniem może być gra na Wiliamhill, gdzie do zdarzeń NBA, które są po kursach 1.91 można dorzucić &quot;pewniaki&quot; na brak bramki samobójczej z kursami od 1.04 do 1.06.
Wtedy mamy AKO czyste 2.00. Zawsze to łatwiej bawić się w progresję.
Ps. Proszę nie bombardować mnie za pomysł &quot;pewniaków&quot;. ????

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Błysnęło mi coś takiego:
Przyjmijmy, że będziemy grać na stały zysk po kursie 1.90 to wiadomo, że jeżeli ustalimy stały zysk na wysoką wartość to za dużo progów nie pogramy.
Proponuję więc ustalić niski stały zysk, a za to będzie można rozegrać więcej progów.
I teraz uwaga:
Aby ten zysk nie był za mały można do takiej gry wykorzystać wszystkie inne ligii koszykówki, tylko trzeba by było porobić tabele przeplotów i dziennie można grać kilka/kilkanaście zdarzeń.

enddo 0

enddo

Użytkownik
Aby ten zysk nie był za mały można do takiej gry wykorzystać wszystkie inne ligii koszykówki, tylko trzeba by było porobić tabele przeplotów i dziennie można grać kilka/kilkanaście zdarzeń.
W bwin przy wiekszosci zdarzeniach jest &quot;tabelka&quot; z ostatnimi spotkaniami danej druzyny.
Ciekawym rozwiązaniem może być gra na Wiliamhill, gdzie do zdarzeń NBA, które są po kursach 1.91 można dorzucić &quot;pewniaki&quot; na brak bramki samobójczej z kursami od 1.04 do 1.06.
calkiem dobry pomysl;)

Do góry Bottom